Καιρός και θηράματα

Συμφωνω.κορινθια ηταν η χειρότερη χρονια που θυμαμαι.μπορει αλλες περιοχες να ηταν αλλιως.καλη χρονια εγω λεω μονο το 16 παιδια.μετα απο εκει το χαος
Απο Αρχαια Κορινθο και δυτικα η περσινη χρονια μετα τα μεσα Ιανουαριου και μετα ηταν φοβερη.Εμφανιστηκαν παρα πολλα πουλια ξαφνικα και εμειναν.Πουλια που επαιζαν ολη μερα.Θυμησε το 16.Ομως στις υπολοιπες περιοχες του νομου δεν υπηρχε ουτε σπινος....

προς το παρόν δεν φαίνεται κάποια είσοδος κρύου στην Β.Α Ευρώπη προς το τελος του μηνα
εαν παει ετσι δεν θα εχουμε νωρίς εμφανίσεις τον Οκτώβριο
Ναι γιατί θα έχουμε πιο αργά όπως το πάει. Φωνάζει από πολύ νωρίς φέτος το πράμα....

να με αξιωσει ο θεος να με βρισκει χαραυγη στο βουνο και να νε κρυο ανταρα και σκοταδι και να παν να γα@#@#ν τα κολοπουλα!
Η χαραυγη θα μας βρίσκει αδερφέ στο βουνό σίγουρα έχει δεν έχει πουλιά. Αυτό το κρύο με την αντάρα και το ερεβος του χειμώνα μου φαντάζει κομματάκι δύσκολο.....

Η χαραυγη θα μας βρίσκει αδερφέ στο βουνό σίγουρα έχει δεν έχει πουλιά. Αυτό το κρύο με την αντάρα και το ερεβος του χειμώνα μου φαντάζει κομματάκι δύσκολο.....
ας ειμαστε καλα να μπορουμε να βγαινουμε και ποτε δεν ξερεις...ξεκινησα πολλες φορες με μιση καρδια να παω για κυνηγι και μετα μου γινανε αναμνησεις για παντα!!

ας ειμαστε καλα να μπορουμε να βγαινουμε και ποτε δεν ξερεις...ξεκινησα πολλες φορες με μιση καρδια να παω για κυνηγι και μετα μου γινανε αναμνησεις για παντα!!
Μεγάλη αλήθεια αυτό και στο κυνήγι και στο ψάρεμα....

οταν εβγαλα πρωτη χρονια διπλωμα για το αμαξι πηγα ενα κυνηγι μονος μου σε ενα μερος ... οταν εφτασα εκει τα δεντρα κοντευαν να σπασουν απο τον αερα και φοβομουνα να βγω εξω, σιγα σιγα το πηρα αποφαση.. εβαλα μπουφαν και βγηκα μολις με χτυπησε ο αερας στο προσωπο θυμηθηκα τον πατερα μου που μου ελεγε ιστοριες για κρυα και παγωνιες στα παπια, θυμηθηκα τον παππου μου που ηταν στα βουνα με τα προβατα και ακουγα τις ιστοριες του και του ελεγα πες μου κιαλλα παππου, εκεινη τη μερα δεν ξερω πως να την χαρακτηρησω .ποτε δεν ξερεις.... οποτε ας ελπιζουμε;)

Μια πρώτη παρατήρηση είναι οτι η πρώτη είσοδος κρυου φετος θα γινει απο την Β.Δ ευρωπη

Και οχι απο Την Β.Α που μας ενδιαφέρει για την περιοχή μας
Χιονακια Άλπεις βλέπω κτλ. Έτσι , προετοίμασε τον λαό να μην περιμένει τζάμπα φέτος......

Back