Η μέτρια πικνικ με τα τσακάλιαΣτην Πελοπόννησο πέρυσι κάποιοι κυνήγησαν τσίχλες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, δηλαδή δυο μήνες μόνο, και αυτό το είπαν ¨πολύ καλή χρονιά".
Φαντάσου πως θα είναι η μέτρια.
Η μέτρια πικνικ με τα τσακάλιαΣτην Πελοπόννησο πέρυσι κάποιοι κυνήγησαν τσίχλες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, δηλαδή δυο μήνες μόνο, και αυτό το είπαν ¨πολύ καλή χρονιά".
Φαντάσου πως θα είναι η μέτρια.
Καλητερα γιατί έχω πολύ ελιά λέμε....Για πες??? Αν πάρει ο @outlander τα λιοκια του φέτος δεν σε συμφέρει. Απο την μεριά σου ειναι. Μην ανησυχείς Ηλία φίλε μου. Όλοι τα ίδια θα πάρουμε φέτος.
Μωρέ κει εδώ έχει. Αλλά θα τις μαζέψεις και μετά θα βαριέσαι.....Καλητερα γιατί έχω πολύ ελιά λέμε....
Θα παο για ψάρεμα????Μωρέ κει εδώ έχει. Αλλά θα τις μαζέψεις και μετά θα βαριέσαι.....
Δεν υπάρχει ψάρεμα Ηλια. Τα καλαμια 12-15 Οκτωβρίου πάνε αποθήκη και βγαίνουν πάλι 10 Μαρτίου...Θα παο για ψάρεμα????
Έτσι ετσιΔεν υπάρχει ψάρεμα Ηλια. Τα καλαμια 12-15 Οκτωβρίου πάνε αποθήκη και βγαίνουν πάλι 10 Μαρτίου...
Ας είναι καλά τα γουρουνάκια...Έχουμε και λίγο υδρόβιο ακόμα εδώ μιτσο ...θα πέραση η ώρα
Βαρυ χειμωνα φετος...Εκτός κι αν βγουν τα κουλά που δείχνει το cfs. Αυτό και τα μερομηνια.....View attachment 90839View attachment 90838