Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η λεγόμενη κλιματική αλλαγή ( 1η στην ατζέντα του WEF ) για να αποκτήσει αληθοφάνεια χρειάζεται
τέτοιες καταστροφές . Πλήμμυρες κ ξηρασίες λειψυδρίες .
Διάβασε ένα πολύ απλό δημοσίευμα (τεκμηριωμένο) καί αν θές κάνε ένα μικρό σχόλιο για το περιεχόμενο .
https://www.el.gr/nea-taxh/ipa-oi-p...jM_aem_4eFAgyYsbLHethzXuviPJA#google_vignette
Δεν ειναι σημαντικό τι γραφει αλλα ποιος το γράφει.

Φιλε δεν διαβαζω απο τετοια site

Εντάξει, πάρτε μια ιδέα. Ο καιρός μπορεί να ελεγχθεί πλήρως. Να βρέξει ή να μην βρέξει και πόσο να βρέξει. Να ρίξει χαλάζι ή όχι ή τι μέγεθος χαλάζι να πέσει κλπ. ΔΕΝ λέω ότι μας ψεκάζουν για να μας ελέγξουν. Λέω ότι εδώ και ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ υπάρχει τρόπος να ελέγχει ο άνθρωπος τον καιρό.
Φυσικα και μπορει να γινει
Γιατι σε εμας δεν καταλαβαίνω

Γιατί να ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???? Ποιος ο λόγος? Ποιο το κέρδος?Στη τελετή έναρξης στο Παρίσι έριχνε καρέκλες.Γιατι δεν ψέκασαν? Το ξέχασαν? Η δεν πλήρωσε ο Μανώλης ο Μακρόν???
Εγώ δε ξέρω τίποτα, αφήστε με έξω,τον μακρόν ρωτήστε τον ότι θέλετε!

Πολυ το κρυο και για πολλες μέρες
Επιμένουν
Ωωωωωωχχχχχχ μανούλα μου....Θα βογγηξει το στοκ πάλι φέτος...Και έλεγα ότι δεν θα έχει και θα κάνω αναπλήρωση μόνο σε αυτά τα λιγα που υποτίθεται ότι θα έριχνα στις λιγοστές τσίχλες φέτος... Ήδη ξεκίνησα να δουλεύω υπερωρίες στο εργοστάσιο.....

Λιγη βροχα ρε να ετοιμαστει το εδαφος....γαμωτο...
Μονο κρυο;;;
Πως θα βγει η μυτη του Αυλώνα θα καθορίσει και τα φαινόμενα
Εαν βγει στο Ιόνιο οι βροχές θα ειναι παραπανω και περισσοτερο απλωμένες
Εαν βγει στο Αιγαίο θα είναι λιγότερες και γύρω απο αυτο

Δειχνει να παει Αιγαιο στο πρωτο
κατέβασμα.

Εχει μελλον ολο αυτο..

Last edited:
Πως θα βγει η μυτη του Αυλώνα θα καθορίσει και τα φαινόμενα
Εαν βγει στο Ιόνιο οι βροχές θα ειναι παραπανω και περίπτερο .sarcastic. .sarcastic. απλωμένες
Εαν βγει στο Αιγαίο θα είναι λιγότερες και γύρω απο αυτο

Δειχνει να παει Αιγαιο στο πρωτο
κατέβασμα.

Εχει μελλον ολο αυτο..
Ο Αυλώνας είναι σύνορα ανατολική Αττική με Βοιωτία .yel.

Back