Πατόκορφα θα έλεγα....Ο καιρος ga, μιete !
Ε ναι τον παλαιόπουστα.Πατόκορφα θα έλεγα....
Αν είχε κάνει ένα καλό νερό αρχές στο πρώτο δεκαημερο του Οκτωβρίου θα ειμασταν σε άλλο επίπεδο....Αλλά δεν θέλει ο μαμημενος...Ε ναι τον παλαιόπουστα.
Ολα εξελίσσονται ωραία και αυτός μας κανει κουνήματα
Δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό Σάκη δυστυχώς. Ξεροβορι όσο πάει.....λιγο κουραγιω να κανουμε και θα μπουνε και η βροχουλεςςςς τον νοεβρηηηηη
καλαααα που πεταρηζηηηη και κανα τσιχλονηηηη και λεμε οτι κυνηγαμεεεεεεΔεν υπάρχει τίποτα σοβαρό Σάκη δυστυχώς. Ξεροβορι όσο πάει.....
Δέν είμαι λάτρης θεωριών συνωμοσίας .Δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό Σάκη δυστυχώς. Ξεροβορι όσο πάει.....
Για πιο λογο ψεκαζουν ?Δέν είμαι λάτρης θεωριών συνωμοσίας .
Είμαι απ'αυτούς που εμπιστεύομαι πρώτα τα μάτια μου καί μετά τί λέει ο καθένας .
Για τους χημικούς αεροψεκασμούς δέν έχω πλέον καμιά αμφιβολία ότι διενεργούνται .(βίντεο αξιωματούχων που το παραδέχονται).
Εξάλλου είναι πλέον εξώφθαλμα ορατοί όταν γνωρίζεις 2-3 βασικά πράγματα .
Αυτό όμως που με τρομοκράτησε πέρυσι σε κυνήγι τσίχλας ήταν η ύπαρξη σε διερχόμενο απο πάνω μας αεροσκάφους με την γνωστή
ατελείωτη λευκή ουρά πίσω μιας δέσμης (γκρίζου χρώματος ) σαν λέιζερ που ξεκινούσε απο την μύτη καί περνούσε απο μια χαρακτηριστική κορυφή βουνού μπροστά απο το αεροσκάφος περί τα 5 χλμ .Λοιπόν προχωρώντας πέρασε ακριβώς απ'εκεί .
Τήλ στον σύντροφο να το παρατηρήσει κι'είδε κι'αυτός ότι είδα κι'εγώ .
Για τη διαχείριση του καιρού. Υπάρχει εταιρία που κάνει αυτή τη δουλειά, στην Ελλάδα κάνε μια αναζήτηση και θα το διαπιστώσεις. Μάλιστα είχα δει να μιλάει ο πρόεδρος της εταιρείας μετά τη βροχόπτωση στη Λάρισα που έκανε ζημιές και έλεγε ότι είχαμε προειδοποιήσει και αν το αναλαμβαναμε δεν θα είχε γίνει τέτοια καταστροφήΓια πιο λογο ψεκαζουν ?
Για να μην βρεξει στην Ελλάδα?
Δεν καταλαβαίνω
Για να ρίξει βροχή (διασπείρουν συνήθως αλάτι) και όχι για να μην βρέξει !Για τη διαχείριση του καιρού. Υπάρχει εταιρία που κάνει αυτή τη δουλειά, στην Ελλάδα κάνε μια αναζήτηση και θα το διαπιστώσεις. Μάλιστα είχα δει να μιλάει ο πρόεδρος της εταιρείας μετά τη βροχόπτωση στη Λάρισα που έκανε ζημιές και έλεγε ότι είχαμε προειδοποιήσει και αν το αναλαμβαναμε δεν θα είχε γίνει τέτοια καταστροφή
και τωρα δηλαδή μας εχουν ψεκάσει για να μην βρεξει?Για τη διαχείριση του καιρού. Υπάρχει εταιρία που κάνει αυτή τη δουλειά, στην Ελλάδα κάνε μια αναζήτηση και θα το διαπιστώσεις. Μάλιστα είχα δει να μιλάει ο πρόεδρος της εταιρείας μετά τη βροχόπτωση στη Λάρισα που έκανε ζημιές και έλεγε ότι είχαμε προειδοποιήσει και αν το αναλαμβαναμε δεν θα είχε γίνει τέτοια καταστροφή
Το ερώτημα είναι αφού ελεχγουν τον καιρό γιατί δεν ψέκασαν για να μην πνιγει?και τωρα δηλαδή μας εχουν ψεκάσει για να μην βρεξει?
Για να πάμε για μπάνιο ας πούμε
Και η Ιταλία που πνίγηκε τις προάλλες την ψεκασαν να πνιγει
Ασφαλώς καί γνωρίζεις .Για πιο λογο ψεκαζουν ?
Για να μην βρεξει στην Ελλάδα?
Δεν καταλαβαίνω
Γιατί να ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???? Ποιος ο λόγος? Ποιο το κέρδος?Στη τελετή έναρξης στο Παρίσι έριχνε καρέκλες.Γιατι δεν ψέκασαν? Το ξέχασαν? Η δεν πλήρωσε ο Μανώλης ο Μακρόν???Ασφαλώς καί γνωρίζεις .
Απλά θα αναφέρω τα παραδείγματα των ολυμπιακών της Μόσχας κ του Πεκίνου με ιδανικό καιρό παρά τις
αντίθετες προβλέψεις καί θα το κλείσω ως εδώ .
Δέν προσπαθώ κι'ούτε σκοπός μου είναι να πείσω κανένα φίλε .Γιατί να ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???? Ποιος ο λόγος? Ποιο το κέρδος?Στη τελετή έναρξης στο Παρίσι έριχνε καρέκλες.Γιατι δεν ψέκασαν? Το ξέχασαν? Η δεν πλήρωσε ο Μανώλης ο Μακρόν???
Προφανώς φιλεΔέν προσπαθώ κι'ούτε σκοπός μου είναι να πείσω κανένα φίλε .
Η λεγόμενη κλιματική αλλαγή ( 1η στην ατζέντα του WEF ) για να αποκτήσει αληθοφάνεια χρειάζεταιΠροφανώς φιλε
Πραγματικά δεχομαι ολες τις αποψεις και τις ακουω
Απλα προσπαθώ να καταλάβω γιατι ψεκασαν για να μην βρεξει στην Ελλάδα