Όχι, πιο μακριά κοιτούσα. Επειδή τα τρεξίματα το πρωί και το απόγευμα δίνουν κάποιο σενάριο και αυτά του μεσημεριού και της νύχτας άλλο σενάριο. Θα εχουμε ενδιαφέρον από Τρίτη!View attachment 92610
Η για 25...Αυτό..
Το 12ρι ειναι το πιο αξιόπιστο@periklis-ath από τα 4 τρεξίματα του gfs μέσα το 24ωρο μήπως κάποια θεωρούνται πιο "αξιοπιστα" η έχουν όλα την ίδια βαρύτητα?
Μη ρίξουνε και κανέναν σε πηγάδι....Αύριο θα κάνουν λιτανεία στη Νάξο για να βρέξει.
Μάλιστα θα περιφέρονται εικόνα σε πηγάδια,χωράφια και ζώα.
Μάλιστα.
Mακάρι!Θα την θάψει φέτος
Το ήξερες ότι στις 18/10/1981 που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές με 48,07% ο Μητσοτάκης είχε γενέθλια; 18/10/1918 εγεννήθη:εκείνη την ημέρα έκλεινε τα 63...Κρυο γιαλαντζι.
Εδώ πάντως στα Τζουμέρκα 18 Οκτωβρη και μόνο κρύο δεν έχει.
Με το κοντομάνικο είμαι από τις 10 κ μετά..
Α ρε , πουναι οι Οκτωβρηδες του ΠΑΣΟΚ
Δεν είναι καθόλου κακό να επικαλούνται οι άνθρωποι τον Θεό για βοήθεια.Το πρόβλημα είναι ότι παρόλη την τεχνολογική πρόοδο που υπάρχει σήμερα,το κράτος δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να βοηθήσει με τα ενδεδειγμένα έργα το λαό του...Αύριο θα κάνουν λιτανεία στη Νάξο για να βρέξει.
Μάλιστα θα περιφέρονται εικόνα σε πηγάδια,χωράφια και ζώα.
Μάλιστα.
Όπως ξέρεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ στην ιστορία της Ορθοδοξίας δεν έκαναν τέτοια πράγματα,υποθέτω ότι αστειεύεσαι...Μη ρίξουνε και κανέναν σε πηγάδι....
Βλέπω στο Αιγαίο να προχωράνε σε κουλτούρα Ινκας.
Σε ανθρωποθυσίες
Κάθε πράγμα στον καιρό του!Βροχές αγνοούνται παντελώς.... Δεν μας κόβω καλά. Και δεν λεω για τα κυνήγια.
Θα φύγουν όλες!!! Όμως έχεις δίκιο. Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας με ξεροβορια. Γιαυτό γίνονται και τα περάσματα κατά την διάρκεια του. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του νότια και των βροχών. Όμως σε μια καιρικη κανονικοτητα θα είχαν πέσει νερά τον Σεπτέμβριο που θα είχαν φτιάξει τον τόπο.Κάθε πράγμα στον καιρό του!
Άστα Δημήτρη δεν πάει καθόλου καλά το θέμα βροχή ... δεν φαίνονται πουθενά, ούτε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου που κάτι έδειχναν τα μοντέλα ...Θα φύγουν όλες!!! Όμως έχεις δίκιο. Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας με ξεροβορια. Γιαυτό γίνονται και τα περάσματα κατά την διάρκεια του. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του νότια και των βροχών. Όμως σε μια καιρικη κανονικοτητα θα είχαν πέσει νερά τον Σεπτέμβριο που θα είχαν φτιάξει τον τόπο.
Πατριδα εγω τα ελεγα απο τελος σεμτεμβρη οτι βροχες θα αργησουν να ερθουν,εγω πιστευω οτι μπορει μεχρι και το πρωτο δεκαημερο του νοεμβρη να εχει ελαχιστα εως καθολου φαινομενα!Θα φύγουν όλες!!! Όμως έχεις δίκιο. Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας με ξεροβορια. Γιαυτό γίνονται και τα περάσματα κατά την διάρκεια του. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του νότια και των βροχών. Όμως σε μια καιρικη κανονικοτητα θα είχαν πέσει νερά τον Σεπτέμβριο που θα είχαν φτιάξει τον τόπο.
Όλο δειχνουν και όλο παραπισω το πάνε. Και πριν 7-8 μέρες έδιναν βροχές για το τριήμερο. Καλό το ξεροβορι για τα περάσματα δεν λεω αλλά χωρίς νερό ούτε τα πουλιά θα μείνουν και θα πούμε το νερό νεράκι. Ικανό το έχω να πατήσει απευθείας κανα χιόνι και να τραβάμε τις κοτσίδες μας....Άστα Δημήτρη δεν πάει καθόλου καλά το θέμα βροχή ... δεν φαίνονται πουθενά, ούτε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου που κάτι έδειχναν τα μοντέλα ...
Το χιονι παει και έρχεται μην κανει καμιά ψυχρή καθοδο χωρίς πολλα φαινόμενα μετα απο παρατεταμένη ξηρασιαΌλο δειχνουν και όλο παραπισω το πάνε. Και πριν 7-8 μέρες έδιναν βροχές για το τριήμερο. Καλό το ξεροβορι για τα περάσματα δεν λεω αλλά χωρίς νερό ούτε τα πουλιά θα μείνουν και θα πούμε το νερό νεράκι. Ικανό το έχω να πατήσει απευθείας κανα χιόνι και να τραβάμε τις κοτσίδες μας....
Θα τα κάψει όλα. Είναι που είναι στα όρια τους. Έχω πάθει πλάκα με την ζημιά που έχει γίνει ειδικα στους θαμνοτοπους με πουρναρι και αγριλιες. Πλαγιές ολόκληρες ξεραμενες ολότελα.Το χιονι παει και έρχεται μην κανει καμιά ψυχρή καθοδο χωρίς πολλα φαινόμενα μετα απο παρατεταμένη ξηρασια
Οτι επαθε η Ισπανία πριν 3 χρονια
Εκει θα ειναι τεράστια η καταστροφή