Δεν την γλυτώνουμε την συννεφιά εμεις στα νοτια φιλεΑντε να δουμε τι καιρο θα βγαλει την κυριακη το πρωι...αλλιως, τα σκυλάκια μου κ δρόμο στον κάμπο...
Δεν την γλυτώνουμε την συννεφιά εμεις στα νοτια φιλεΑντε να δουμε τι καιρο θα βγαλει την κυριακη το πρωι...αλλιως, τα σκυλάκια μου κ δρόμο στον κάμπο...
Κάμπο-κάμπο οεοεοε...Αντε να δουμε τι καιρο θα βγαλει την κυριακη το πρωι...αλλιως, τα σκυλάκια μου κ δρόμο στον κάμπο...
Καλα τα ορτυκια που ειναι αφαντα, δεν εχει κ μπεκατσίνια ακομη γαμω το μπελα του, να δουμε κ καμια φερμα.....οουυυφφφ...μπεκάτσα, αργείς;;; χα χα χα...Κάμπο-κάμπο οεοεοε...
Θα έρθουν οι μπεκάτσες με κομπρεσέρ στην μύτηΚαλα τα ορτυκια που ειναι αφαντα, δεν εχει κ μπεκατσίνια ακομη γαμω το μπελα του, να δουμε κ καμια φερμα.....οουυυφφφ...μπεκάτσα, αργείς;;; χα χα χα...
Φιλε περικλη πηγαινε στις 25 σεμπτεμβρη γιατι μπορει να μην θυμασαι και διαβασε τι ειχα γραψει τοτε,και εσυ με τι φατσουλα απαντησες,χαχαχαχαχα φιλικα τα λεμε ολα ετσι;Θα έρθουν οι μπεκάτσες με κομπρεσέρ στην μύτη
Τι θα έρθουν έχουν φανει ήδη..και θα πατήσουν και αλλες μέχρι την Δευτέρα...Και θα εξαφανιστούν αμεσως
Μια χαρά, ότι πρέπει για περάσματαΤελευταία χρονια που είχαμε 15+ μέρες βόρειο ρευμα ηταν τον Οκτώβριο του 2014
Παλι και τότε υψηλές πιέσεις πανω απο εμας και δωσε αυξομειώσεις στον αερα
Περασματα αλλου καλα αλλου μετρια
Περιμενα να καταρρεύσει στις 8-10 μερες αλλα αντεχει παρα την πιεση απο τα δυτικά που δέχεται..
Εαν είχαμε Ιανουάριο θα τις λεγαμε αλκυονίδες τις μερες απο Δευτέρα και μετα
Ναι με σκαμπανεβάσματα θα γίνουν μετακινήσειςΜια χαρά, ότι πρέπει για περάσματα
Ποιο κρύο να υποχωρήσει,που βγήκα ένα τσιγάρο να κάνω ο έρμος στο μπαλκόνι και αφού δε βρέθηκα από το κρύο και τον αέρα στο απέναντι μπαλκόνι από το τρέμουλο,τυχερός είμαι!Ναι με σκαμπανεβάσματα θα γίνουν μετακινήσεις
καθαρος καιρος ανοδικα ρεύματα
θα υποχωρήσει το κρυο που έχει κατεβει αυτες τις μερες ,αλλα το πρώτο βημα έχει γινει πλεον
Θα υποχωρήσει απο εβδομάδα ρε συΠοιο κρύο να υποχωρήσει,που βγήκα ένα τσιγάρο να κάνω ο έρμος στο μπαλκόνι και αφού δε βρέθηκα από το κρύο και τον αέρα στο απέναντι μπαλκόνι από το τρέμουλο,τυχερός είμαι!
Άκουσα μία νυχτερίδα!
Της νυχτερίδας θα γίνει φέτος!!Θα υποχωρήσει απο εβδομάδα ρε συ
Και σε εμας και βορειότερα απο εμας
Σε εσας λογο του βοριά, έχετε διαφορά στην αίσθηση της θερμοκρασίας με την πραγματική θερμοκρασία
Θα έψαχνε την προηγούμενη νυχτερίδα
17 βαθμούς 7 το προι 19 της 9 ....21 τώρα????Κρυο γιαλαντζι.
Εδώ πάντως στα Τζουμέρκα 18 Οκτωβρη και μόνο κρύο δεν έχει.
Με το κοντομάνικο είμαι από τις 10 κ μετά..
Α ρε , πουναι οι Οκτωβρηδες του ΠΑΣΟΚ
Ωχ...Η πρώτη εικόνα που εχουμε για το 3ημερο της 28ης δεν ειναι και πολυ ενθαρρυντικη
Δε πειράζει α μπούνε το πρώτο Πενθήμερο του Νοέμβρη.Η πρώτη εικόνα που εχουμε για το 3ημερο της 28ης δεν ειναι και πολυ ενθαρρυντικη
Ας μπουνε 22 με 25...Η πρώτη εικόνα που εχουμε για το 3ημερο της 28ης δεν ειναι και πολυ ενθαρρυντικη