Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παμε για αλλη μία καλή χειμωνιάτικη κακοκαιρία με πολλα χιονια στα ορεινα αρκετα στα ημιορεινά και εως 10 πόντους στα χειμαδιά ακομα και παραθαλάσσια.Ολη η βορεια χωρα βορειοδυτικά και κεντρικά.Μετα τη τρίτη ημιορεινά και ορεινα κεντρικά και Πελοπόννησο.

Attachments

• Screenshot_2025-01-11-11-43-22-599_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-11-11-43-22-599_com.android.chrome.jpg
    189,9 KB · Προβολές: 25
  • Screenshot_2025-01-11-11-43-54-929_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-11-11-43-54-929_com.android.chrome.jpg
    195,2 KB · Προβολές: 26
Ειμαι στην αυλη στο πατρικο μου και βλεπω ενα κοπαδι με χηνες και ερχεται να πιασει στο πλημμυρισμενο χωραφι ακριβως διπλα !!
Σε αυτο παλια επιαναν παπια οταν εριχνε χιονια σε ολη την ελλαδα , αλλα και μπεκατσες.
Με το που τις βλεπω να πιανουν τρεχω σφαιρα να παρω οπλο.
Πανω στον πανικο μου αντι να παω στον οπλοβαστο που ειναι κλειδωμενα παω στο ντουλαπι που τα ειχα παλια...
Φευγω απο εκει και παω στον οπλοβαστο.Στην ταραχη μου ειχα ξεχασει που εχω το κλειδι,...
Μη τα πολυλεω αφου βρηκα και το κλειδι παιρνω το πρωτο που επιασε το χερι μου το Verney Carron.
Ξανατρεχω στο ντουλαπι να παρω φυσιγγια αυτην την φορα.
Πιανω οτι βρηκα, παω στην κουζινα ανοιγω το οπλο να γεμισω και να βγω με το οπλο γεματο , δεν εμπαιναν τα φυσιγγια !!!!
Γιατι το οπλο εχει 70ρες θαλαμες και ειχα παρει super magnum φυσιγγια...
Ξανα πισω στο ντουλαπι και αρο αρον πιανω κατι 9αρια 32 γρ, γεμιζω, βγαινω εξω και τι βλεπω !!!!
Πηγε ο γαμπρος μου και τα εδιωξε γιατι καταλαβε λεει οτι πηγαινα να τα σκοτωσω, κριμα τα πουλακια...
Απογοητευση...καθομαι σε μια καρεκλα και κοιταω το αδειο χωραφι...
Τελικα, πολυ τυχερος, βλεπω καμμια 10αρια πουλια και ερχονται να πιασουν παλι περνωντας ξυστα απο το σπιτι!!!
Με μια πολυ ωραια ντουφεκια κατεβαζω μια καναδεζα η οποια επεσε κραζοντας στην αυλη του διπλανου σπιτιου!!!

Ολα αυτα ξημερωματα, ξυπνησα μουσκεμα στον ιδρωτα απο τον πυρετο του covid.
Ωραιο κυνηγι παντως και ωραιο το οτι επεφταν πουπουλα με την τουφεκια απο τον ουρανο για αρκετα λεπτα.
Ο γαμπρός τι απέγινε;;; 🤔😁

Ειμαι στην αυλη στο πατρικο μου και βλεπω ενα κοπαδι με χηνες και ερχεται να πιασει στο πλημμυρισμενο χωραφι ακριβως διπλα !!
Σε αυτο παλια επιαναν παπια οταν εριχνε χιονια σε ολη την ελλαδα , αλλα και μπεκατσες.
Με το που τις βλεπω να πιανουν τρεχω σφαιρα να παρω οπλο.
Πανω στον πανικο μου αντι να παω στον οπλοβαστο που ειναι κλειδωμενα παω στο ντουλαπι που τα ειχα παλια...
Φευγω απο εκει και παω στον οπλοβαστο.Στην ταραχη μου ειχα ξεχασει που εχω το κλειδι,...
Μη τα πολυλεω αφου βρηκα και το κλειδι παιρνω το πρωτο που επιασε το χερι μου το Verney Carron.
Ξανατρεχω στο ντουλαπι να παρω φυσιγγια αυτην την φορα.
Πιανω οτι βρηκα, παω στην κουζινα ανοιγω το οπλο να γεμισω και να βγω με το οπλο γεματο , δεν εμπαιναν τα φυσιγγια !!!!
Γιατι το οπλο εχει 70ρες θαλαμες και ειχα παρει super magnum φυσιγγια...
Ξανα πισω στο ντουλαπι και αρο αρον πιανω κατι 9αρια 32 γρ, γεμιζω, βγαινω εξω και τι βλεπω !!!!
Πηγε ο γαμπρος μου και τα εδιωξε γιατι καταλαβε λεει οτι πηγαινα να τα σκοτωσω, κριμα τα πουλακια...
Απογοητευση...καθομαι σε μια καρεκλα και κοιταω το αδειο χωραφι...
Τελικα, πολυ τυχερος, βλεπω καμμια 10αρια πουλια και ερχονται να πιασουν παλι περνωντας ξυστα απο το σπιτι!!!
Με μια πολυ ωραια ντουφεκια κατεβαζω μια καναδεζα η οποια επεσε κραζοντας στην αυλη του διπλανου σπιτιου!!!

Ολα αυτα ξημερωματα, ξυπνησα μουσκεμα στον ιδρωτα απο τον πυρετο του covid.
Ωραιο κυνηγι παντως και ωραιο το οτι επεφταν πουπουλα με την τουφεκια απο τον ουρανο για αρκετα λεπτα.
Χάθηκε ο θεός να δεις καμιά ουκρανεζα με στριγκακι να δεις άσπρη μέρα

ενας πωλη ωμορφος χιονιας σημερα σε εμας εδωωω το ευχριστηθηκαμε πινωντας τα τσιπουρακιαμας και τα κρασακιαμας στο βουνοοο ;) bbq2.drunk. με τον φιλοξενουμενομου tallas
Έχει στρώσει Σάκη? Βγάλε καμία φωτογραφία ρε με στρωμένο!!!

Λαγκαδά χιονίζει.
Ξεκινάει και σταματάει.

Ότι πήγε να πιάσει στο αυτοκίνητο και σταμάτησε.

Τώρα ρίχνει λίγο.

Είσαι στην περιοχή;
Θα έχετε αύριο παντού μάλλον..
Δεν νομίζω

Μακάρι όμως, το λίγο δεν μ ενοχλεί.
Ίσα ίσα μ αρέσει.

Πω ρε φίλε με τον γαμόκαιρο. Τι λιακάδα και τι ζέστη ειναι αυτή σήμερα ;
Σήμερα το απόγευμα σε σύντομη παπιοεξόρμηση έξω από τη Θεσσαλονίκη φυσούσε,ψιλόβρεχε με κρύο ΨΟΦΟ και μετά το γύρισε σε ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ!

Ιδανικό. Πώς πήγε;
Δυστυχώς δε με πλησίασε κανένα παπί.Μόνο μαυρόκοτες τις οποίες δεν τουφέκισα.Έφυγα όμως νωρίς,πριν νυχτώσει,λόγω ανωτέρας βίας.Είδα όμως αρκετά αυτοκίνητα παπιατζήδων,κυρίως τζιποειδή και SUV. Aυτοί ίσως έκαναν κάτι εφόσον έμειναν ως αργά... .think. Πάντως εγώ μηδέν εις το πηλίκον...😿

Δυστυχώς δε με πλησίασε κανένα παπί.Μόνο μαυρόκοτες τις οποίες δεν τουφέκισα.Έφυγα όμως νωρίς,πριν νυχτώσει,λόγω ανωτέρας βίας.Είδα όμως αρκετά αυτοκίνητα παπιατζήδων,κυρίως τζιποειδή και SUV. Aυτοί ίσως έκαναν κάτι εφόσον έμειναν ως αργά... .think. Πάντως εγώ μηδέν εις το πηλίκον...😿
Δεν πειράζει φτάνει που με τέτοιο καιρό έδωσες το παρόν,την επόμενη θα είσαι ποιο τυχερός.

Σήμερα το απόγευμα σε σύντομη παπιοεξόρμηση έξω από τη Θεσσαλονίκη φυσούσε,ψιλόβρεχε με κρύο ΨΟΦΟ και μετά το γύρισε σε ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ!
Έτσι έχουμε καταντήσει πλέον. Βλέπουμε νιφάδες και νομίζουμε ότι είδαμε UFO...

Back