Πολύ σωστά σου έγραψαν για το αργό, με αυτό γεμίζεται και το διάκενο στα διπλά τζάμια για καλύτερη απόδοση.Γέμισμα με αργό, θεωρείται καλύτερο ή χειρότερο; Αν δεν κάνω λάθος, αυτά που παρήγγειλα νομίζω έγραφαν για αργό.
Πολύ σωστά σου έγραψαν για το αργό, με αυτό γεμίζεται και το διάκενο στα διπλά τζάμια για καλύτερη απόδοση.Γέμισμα με αργό, θεωρείται καλύτερο ή χειρότερο; Αν δεν κάνω λάθος, αυτά που παρήγγειλα νομίζω έγραφαν για αργό.
Αφού πρώτα αφαιρέσουν τον αέρα κάνοντας κενό.Πολύ σωστά σου έγραψαν για το αργό, με αυτό γεμίζεται και το διάκενο στα διπλά τζάμια για καλύτερη απόδοση.
Έχω τρέλα με τα οπτικά και τα μελετάω χρόνια, αλλά δεν είναι δυνατόν να ειπωθούν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς ούτε καν σε 10 σελίδες. Αυτά που αγόρασες είναι καλά σε ποιότητα κατασκευής και από οπτική απόδοση, είναι κιάλια μεσαίας κατηγορίας αλλά έχε υπόψη ότι στα οπτικά την 15ετια που πέρασε υπήρξε τόση πρόοδος όσο σε ελάχιστους τομείς και αυτό που σήμερα θεωρείται μέτριο, είναι ανώτερο από τα κορυφαία του 2000 . Η τυπολογία 10x42 προορίζεται για παρατήρηση σε σχετικά μεγάλες αποστάσεις και σε συνθήκες καλουΑυτά που διάλεξα εγώ, https://astrosweden.se/diamondback-hd-8x42-handkikare/A91533301, ξέρει κανένας που ασχολείται, να μου πει δυο λόγια; Τα διάλεξα μόνο από τα χαρακτηριστικά τους. Στην πράξη δεν ξέρω τι κάνουν.
Ευχαριστώ Λευτέρη. Για την κουβέντα, είναι 8×42.Η τυπολογία 10x42 προορίζεται για παρατήρηση σε σχετικά μεγάλες αποστάσεις και σε συνθήκες καλου
Φτιάχνει και διοπτρες όπλων.Τότε είναι καλύτερη επιλογή για πιο γενική χρήση και αισθητά πιο φωτεινά στο χάραμα ή στο σούρουπο. Η vortex είναι σχετικά νέα φίρμα από τις καλύτερες αμερικανικές ( όλα τα οπτικά της φτιάχνονται στην Κίνα από τους ίδιους που φτιάχνουν τα φτηνά μοντέλα της zeiss), και στην αμερικανική αγορά έχει μεγάλη απήχηση .
Πολύ σοβαρή εταιρία , με απίστευτα εξυπηρετικό σέρβις ! Όσες φορές χρειάστηκα βοήθεια με εξυπηρέτησαν αμέσως !Τότε είναι καλύτερη επιλογή για πιο γενική χρήση και αισθητά πιο φωτεινά στο χάραμα ή στο σούρουπο. Η vortex είναι σχετικά νέα φίρμα από τις καλύτερες αμερικανικές ( όλα τα οπτικά της φτιάχνονται στην Κίνα από τους ίδιους που φτιάχνουν τα φτηνά μοντέλα της zeiss), και στην αμερικανική αγορά έχει μεγάλη απήχηση .
Μου έκανε εντύπωση Γιώργο, που δίνουν εγγύηση εφ' όρου ζωής.Πολύ σοβαρή εταιρία , με απίστευτα εξυπηρετικό σέρβις ! Όσες φορές χρειάστηκα βοήθεια με εξυπηρέτησαν αμέσως !
https://www.bestprice.gr/item/2156583184/vortex-diamondback-8x42.html?qo=diamondback+hd&from=catΤα είχε με έκπτωση, στα 212 ευρώ έβγαινε με την αντιστοιχία της κορώνας. Η τιμή τους σε άλλα σάιτ ήταν από 260 ευρώ έως 280 ευρώ περίπου.
Τι κόστος σου είπαν?Παιδες εχω ενα steiner 9x40 μου το εφεραν απο Καναδα το 2002 με 2 φορες για τον βαλτο ειναι μοντελο ολο καουτσουκ πρασινο εκδοση κυνηγετικη με ειδικους φακους για ορατοτητα στο χαραμα και στο σουρουπο.Ρυθμιζομενες εστιασεις δυνατοτητα εστιασης εικονας πολυ μεγαλων αποστασεων αδιαπεραστο απο νερο και πανακριβο.Οποιαδηποτε παρεμβαση σερβις διορθωση φθορας η αντιπροσωπεία με εχει ενημερωση οτι το πακετάρει και ταξιδευει για το εργοστασιο Γερμανια με αναλογο κοστος καταλαβαίνετε.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δηλαδή να υπάρχει υποστήριξη και μετά την αγορά.Τι κόστος σου είπαν?
Γιατι σκαφάτος γνωστός εστειλε commander 20ετιας καμμένα από το αλάτι και τον ήλιο με προβλημα στους φακούς και την πυξίδα και του τα γύρισαν μετα απο 1 μηνα πισω σαν καινούρια
Όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς,τοσο περισσοτερο θα φαίνονται τα πλεονεκτήματα του ακριβού.Αξίζει ένας κυνηγός να δώσει 500-1000 ευρώ για ένα ζευγάρι κυάλια ; Είναι αναγκαία τόσο υψηλή ποιότητα κατασκευής ή γίνεται η δουλειά και με κάτι οικονομικότερο; Επίσης με ανησυχεί το ότι δεν μπορεί κανείς να τεσταρει τα κυάλια που τον ενδιαφέρουν ΠΡΙΝ προβεί σε αγορά.