Τί θα επερνες!!! Benellakias!Δοκιμασα επίσης και ένα Beretta αλλά προτίμησα το ελληνικό.
Καλορίζικο Γιαννο....θελω να το παρω τον αλλο μηνα....55€...;;;;
Γιώργο @Freeman.1989 απο αντοχή, τι βλεπεις;;;
Το εχεις πολυ καιρο;;
Με υγεία Γιάννη!
Σας ευχαριστώ αγόρια μου.Καλοφορετο Γιάννο!
Ευχαριστώ πολλή ΧρήστοΚαλοφορετο!
44€ το πήρα Κώστα.....θελω να το παρω τον αλλο μηνα....55€...;;;;
Εχω και εγω 2, ενα Rs hunting και ενα winchester αλλα δεν τα εχω φορεσει.Μου φαινεται με ενοχλουν στην επωμιση οι τιραντες...44€ το πήρα Κώστα.....
Βασίλη δεν το προοριζω για τα μπεκάτσοκυνηγια μου, δε χωράει όντως αυτά που κουβαλάω.....για τις κιχλιτσες το πήρα.Εγώ έχω ένα με τιράντες αλλά πρώτον δε χωράει όσα πράγματα κουβαλάω στη μπεκάτσα και δεύτερο σκαλωνουν οι τιράντες στα πυκνά...... εσύ Γιάννη που κυνηγάς σε πυκνά μέρη το έχεις δοκιμάσει;
Οι συγκεκριμένες τιράντες είναι λεπτές, εννοείται είναι το πρώτο που κοίταξα.....Εχω και εγω 2, ενα Rs hunting και ενα winchester αλλα δεν τα εχω φορεσει.Μου φαινεται με ενοχλουν στην επωμιση οι τιραντες...
Μην ανάβεις φωτιές βραδιάτικα.....Τί θα επερνες!!! Benellakias!
Για τσιχλες τα εχω παρει κι εγω, αλλα αν φοβασαι μην δεν σε βολευει, πας βιαστικα κτλ, τα τρωει η ντουλαπα...Οι συγκεκριμένες τιράντες είναι λεπτές, εννοείται είναι το πρώτο που κοίταξα.....
Καλοφορετο!!Τσίμπησα ένα τιραντέ γιλέκο που ήθελα. Δε βρήκα το gamehide αλλά και το dispan μια χαρά φενεται. Δοκιμασα επίσης και ένα Beretta αλλά προτίμησα το ελληνικό.
View attachment 92576View attachment 92577
Δοκίμασε τα να τα δεις στην πράξη , αμαρτία να τα φάει η ντουλάπα.Για τσιχλες τα εχω παρει κι εγω, αλλα αν φοβασαι μην δεν σε βολευει, πας βιαστικα κτλ, τα τρωει η ντουλαπα...
Τα παντελονια του ειναι άριστα χωρις να δώσεις ενα σκασμο λεφταΣε ευχαριστώ φίλε μου!
Από παντελόνια τι λέει; Αξίζουν;
Αν και έχω πάρει παντελόνι θα το κοιτάξω και αυτό..Τα παντελονια του ειναι άριστα χωρις να δώσεις ενα σκασμο λεφτα
Δοκιμασε το βαμβακερο που εχει το cargo (δεν θυμάμαι κωδικο).
Παρα πολυ καλο κ με 30€ ( αν δεν κάνω λαθος ) εισαι κομπλε.
Θα σου αρέσει τοσο πολυ που θα παρεις κ δεύτερο.
Ειναι κ ζεστο. ...βαμβακερο γαρ!!
Τσεκαρέ το. Ειναι εξαιρετικαΑν και έχω πάρει παντελόνι θα το κοιτάξω και αυτό..
Έψαξα λίγο αλλά cargo δεν είδα να το ονομάζει κάπου. Θα το βρω όμως..Τσεκαρέ το. Ειναι εξαιρετικα
Ωραία θα πάρω ένα. Ποτέ δεν πάει χαμένο ένα καλό παντελόνι.. Σε ευχαριστώ.Με 34€ εισαι κομπλε.