δεν πηραζη φιλεμου γιωργο,,,και στο σκοπευτηριο σου πετανε δισκακι τρυγονιιιιthinkΕγώ δεν ακούω νέα για το τρυγόνι και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό! think
Και φοβάμαι μην βρεθούμε προ εκπλήξεως!
![bye .bye2. .bye2.](/forums/data/assets/smilies/got-to-go.gif)
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
δεν πηραζη φιλεμου γιωργο,,,και στο σκοπευτηριο σου πετανε δισκακι τρυγονιιιιthinkΕγώ δεν ακούω νέα για το τρυγόνι και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό! think
Και φοβάμαι μην βρεθούμε προ εκπλήξεως!
Ας το κάνει έστω εδώ στην Αττικοβοιωτία αφου ως γνωστόν θα παρουμε τα απιδια μας στην εναρξη
φιλε ηλια σε αυτους που εχουνε καλο σημαδι μειονεται στα 8,,ενω το αντιθετο , σε αυτους που δεν εχουνε καλο σημαδι παραμενη στα 12,,,thinkΣτα πόσα πάει?
Τι άλλο θα δούμε φίλε Σάκη...από τους τραγικούς!!!εμείς μειώνουμε τον πληθυσμό του τρυγονιου....μάλιστα!thinkφιλε ηλια σε αυτους που εχουνε καλο σημαδι μειονεται στα 8,,ενω το αντιθετο , σε αυτους που δεν εχουνε καλο σημαδι παραμενη στα 12,,,think![]()
Άμα το κόψουν τελείως από του χρόνου όπως ακούγεται δεν ξαναβγαζω αδεια.-
Να καθαρίσω το βουνό, να είμαι τίμιος και νόμιμος ναι το κάνω αλλά να πάω σε συναντήσεις κυνηγετικών οργανώσεων, σε ομάδες προστασίας του περιβάλλοντος κλπ δυστυχώς δεν τα κάνω.
Γιώργο έχεις δίκιο. Δεν δέχομαι ότι είναι χαμένη υπόθεση γιατί πολύ απλά αν αλλάξουμε νοοτροπία (που είναι στο χέρι μας) τότε θα αλλάξουν πολλά! Χαμένη υπόθεση θα ήταν αν οτιδήποτε και αν κάναμε το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.οκ. αλλά πληρώνεις κάθε χρόνο χρήματα για την κυνηγετική σου άδεια , που με αυτά τα χρήματα πληρώνονται άνθρωποι που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτά που εσύ δεν θέλεις ή δεν προλαβαίνεις να κάνεις.
Δεν γίνεται να τρέχουμε όλοι γύρω - γύρω . Για αυτό υπάρχουν οι σύλλογοι. Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να ψηφίζουμε τους σωστούς ανθρώπους .
........... αλλά αυτό δεν το κάνουμε στις εκλογές για την χώρα μας , θα το κάνουμε για το κυνήγι.
........... άστο φίλε Βασίλη , χαμένη υπόθεση είναι.
Γιατι φιλε???Εσυ το οριο το πιανεις????Εγώ είμαι υπέρ της μείωσης του ορίου του τρυγονιού αρκεί να βοηθήσει. . .
όσα θα πάρεις επάνω που παίζετε Α' τοπικόΠόσα τρυγόνια τελικά θα έχουμε όριο!
Ποιος νοιάζεται ρε Ηλία; Κατά πλειοψηφία, υπάρχουν δυο ήδη τρυγονάδων, αυτοί που δεν πιάνουν ποτέ το όριο και αυτοί που πιάνουν όσα χωράει το καπό του αυτοκινήτου. Λες να απασχολεί κάποιους το όριο;Πόσα τρυγόνια τελικά θα έχουμε όριο!
Δεν γινεται τιποτα μην ανησυχείς.Αν λέω αν πριν την έναρξη κάνει ένσταση για την ρυθμιστική στο Στε κάποια αντικυνηγετικη ομάδα τι γίνεται ;
Θα ξεκινήσουμε κανονικά η θα περιμένουμε την εκδίκαση;