Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
φιλε ηλια σε αυτους που εχουνε καλο σημαδι μειονεται στα 8,,ενω το αντιθετο , σε αυτους που δεν εχουνε καλο σημαδι παραμενη στα 12,,,think.sarcastic..sarcastic.
Τι άλλο θα δούμε φίλε Σάκη...από τους τραγικούς!!!εμείς μειώνουμε τον πληθυσμό του τρυγονιου....μάλιστα!think.pray to God.

Άμα το κόψουν τελείως από του χρόνου όπως ακούγεται δεν ξαναβγαζω αδεια.-

............ στο τέλος θα απαγορεύσουν και το κυνήγι της καρακάξας.
Βρίσκοντας μία αστεία δικαιολογία του τύπου ................... με τις τουφεκιές τρομάζουν τα υπόλοιπα πουλιά και δεν μπορούν να αναπαραχθούν.......

Εγώ είμαι υπέρ της μείωσης του ορίου του τρυγονιού αρκεί να βοηθήσει. Αν φανεί ότι δεν αλλάζει κάτι τότε θα πρέπει να το επαναφέρουν το όριο και να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν το αληθινό πρόβλημα, αυτό της κλιματικής αλλαγής, των δηλητηρίων και της πολιτικής ανευθυνότητας. Επίσης η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να αφήσουν την διαχείριση όλης της ελληνικής υπαίθρου στους κυνηγούς αλλά και εμείς σαν κυνηγοί θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε. Εγώ είμαι κυνηγός που δεν κάνει σχεδόν τίποτα για το κυνήγι σε τέτοιο επίπεδο. Να καθαρίσω το βουνό, να είμαι τίμιος και νόμιμος ναι το κάνω αλλά να πάω σε συναντήσεις κυνηγετικών οργανώσεων, σε ομάδες προστασίας του περιβάλλοντος κλπ δυστυχώς δεν τα κάνω.

Να καθαρίσω το βουνό, να είμαι τίμιος και νόμιμος ναι το κάνω αλλά να πάω σε συναντήσεις κυνηγετικών οργανώσεων, σε ομάδες προστασίας του περιβάλλοντος κλπ δυστυχώς δεν τα κάνω.

οκ. αλλά πληρώνεις κάθε χρόνο χρήματα για την κυνηγετική σου άδεια , που με αυτά τα χρήματα πληρώνονται άνθρωποι που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτά που εσύ δεν θέλεις ή δεν προλαβαίνεις να κάνεις.
Δεν γίνεται να τρέχουμε όλοι γύρω - γύρω . Για αυτό υπάρχουν οι σύλλογοι. Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να ψηφίζουμε τους σωστούς ανθρώπους .

........... αλλά αυτό δεν το κάνουμε στις εκλογές για την χώρα μας , θα το κάνουμε για το κυνήγι.:(:(

........... άστο φίλε Βασίλη , χαμένη υπόθεση είναι.

οκ. αλλά πληρώνεις κάθε χρόνο χρήματα για την κυνηγετική σου άδεια , που με αυτά τα χρήματα πληρώνονται άνθρωποι που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτά που εσύ δεν θέλεις ή δεν προλαβαίνεις να κάνεις.
Δεν γίνεται να τρέχουμε όλοι γύρω - γύρω . Για αυτό υπάρχουν οι σύλλογοι. Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να ψηφίζουμε τους σωστούς ανθρώπους .

........... αλλά αυτό δεν το κάνουμε στις εκλογές για την χώρα μας , θα το κάνουμε για το κυνήγι.:(:(

........... άστο φίλε Βασίλη , χαμένη υπόθεση είναι.
Γιώργο έχεις δίκιο. Δεν δέχομαι ότι είναι χαμένη υπόθεση γιατί πολύ απλά αν αλλάξουμε νοοτροπία (που είναι στο χέρι μας) τότε θα αλλάξουν πολλά! Χαμένη υπόθεση θα ήταν αν οτιδήποτε και αν κάναμε το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

"Σύμφωνα με πληροφορία από έγκυρη πηγή , μεθαύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου υπογράφονται οι υπουργικές αποφάσεις από το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τον καθορισμό των τελών έκδοσης αδειών κυνηγιού, για το κυνηγετικό έτος 2018-2019 & από το Υπουργείο Περιβάλλοντος σχετικά με τον Καθορισμό της ετήσιας συνδρομής των κυνηγών στους αναγνωρισμένους Κυνηγετικούς Συλλόγους !
Οπότε από Πέμπτη - Παρασκευή θα μπορούν να εκδίδονται άδειες θήρας ."

αλιευμένο μόλις από το facebook, από τον χρήστη Dimitris Kanellopoulos

Πόσα τρυγόνια τελικά θα έχουμε όριο!
Ποιος νοιάζεται ρε Ηλία; Κατά πλειοψηφία, υπάρχουν δυο ήδη τρυγονάδων, αυτοί που δεν πιάνουν ποτέ το όριο και αυτοί που πιάνουν όσα χωράει το καπό του αυτοκινήτου. Λες να απασχολεί κάποιους το όριο; .big smile.
(Καθαρά χιουμοριστικό το ύφος του ποστ. Σίγουρα υπάρχουν και συνάδελφοι άξιοι που σταματούν στο όριο) ;)

Αν λέω αν πριν την έναρξη κάνει ένσταση για την ρυθμιστική στο Στε κάποια αντικυνηγετικη ομάδα τι γίνεται ;
Θα ξεκινήσουμε κανονικά η θα περιμένουμε την εκδίκαση;
Δεν γινεται τιποτα μην ανησυχείς.
Η Ρυθμιστική βγαινει συμφωνα και με την τελευταια εκδικαση της προσφυγής του γνωστου δικηγόρου που εβγαλε οτι η ρυμθιστκη ειναι εναρμονισμένη με τις οδηγιες της ΕΕ και την νομθεσια του ελληνικου κρατους. Ειχε γινει το 15 αν θυμαμαι καλα, οποτε δεν υπάρχει πατημα.
Αλλωστε δεν μπορεις να διακόψεις κατι που δεν εχει ξεκινησει.

Status
Not open for further replies.
Back