Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα
τί διάβασαν τα ματάκια μου;;;
βγήκε καινούρια ρυθμιστική και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι;;;;
Κάθε χρόνο ψευτομαγκιές και νταηλίκια και μετά στον σύλλογο για άδεια.
Στο μόνο που ελπίζω είναι σε εκλογές νωρίς το φθινόπωρο και όπως είπε
και παραπάνω ένας συνάδερφος αλλαγή του υπουργού με έναν κανονικό...
Για την ΚΣΕ τα ξαναείπα απόσυρση της θηροφυλακής και των λοιπών μονάδων
υποστήριξης στην πολιτική προστασία μέχρι να αναγνωρίσει επίσημα το υπαπεν
το έργο των κυνηγών και να δώσει πίσω ότι έκοψε τουλάχιστον.
Περαστικά μας...
ΥΓ: ίσως τώρα να κατάλαβαν και οι τελευταίοι που ψήφισαν συριζα τι έκανα και
στο κυνήγι εκτός των άλλων που τα βλέπουμε και τα νιώθουμε καθημερινά.

Δεν θέλει πολύ σκέψη παιδιά, όποιος βγάλει άδεια είναι σαν να δίνει το χέρι στον Τσιρώνη, λέγοντας του συγχαρητήρια.

• Like
Reactions: DrV
Ακριβώς αυτο που λεει ο γιωργοσ.με τη μουτρα θα μασ καλεσει αν το κάνει ο προεδροσ.να βγαλουμε αδειεσ με την παρουσα κατασταση.να παρουνε αποφαση κανενασ αδειεσ και αναστολη θηροφυλακησ.οτι διποτε αλλο θα ειναι προδοσια τησ υγεσειασ μασ απεναντη μασ.

Έλα βρε Ηλία που περιμένεις η ΚΣΕ να σε καλέσει να μην βγάλεις άδεια.
Αφήστε ήσυχη την ΚΣΕ και κοιτάξτε τι θα κάνουμε μόνοι μας.

• Like
Αυτα που ετοιμαζαν να κανουνε και αυτα που κανουν τωρα ειναι μονο η αρχη συναδελφοι την απαντηση μας συντομα στην καλπη οσο για αυτους που λενε να μην βγαλουνε αδεια να ξερετε οτι αυτο θελουν να μειωσουν τη δυναμη μας και να βρισκουν να πατανε.Οσοι τους ψηφισατε για μια ακομα φορα να εχετε τυψεις αναμενω απο τους συντονιστες του φορουμ οποιαδηποτε συγκεντροση οπου να ειναι αυτη.

Αυτα που ετοιμαζαν να κανουνε και αυτα που κανουν τωρα ειναι μονο η αρχη συναδελφοι την απαντηση μας συντομα στην καλπη οσο για αυτους που λενε να μην βγαλουνε αδεια να ξερετε οτι αυτο θελουν να μειωσουν τη δυναμη μας και να βρισκουν να πατανε.Οσοι τους ψηφισατε για μια ακομα φορα να εχετε τυψεις αναμενω απο τους συντονιστες του φορουμ οποιαδηποτε συγκεντροση οπου να ειναι αυτη.
συμφωνω απολυτα με τον λεωνιδ.ας βγαλουμε αδεια κι ας κυνηγαμε ολοι μεχρι τις 28 φλεβαρη με την ανοχη των συλλογων.τι θα μας κανουν?

συμφωνω απολυτα με τον λεωνιδ.ας βγαλουμε αδεια κι ας κυνηγαμε ολοι μεχρι τις 28 φλεβαρη με την ανοχη των συλλογων.τι θα μας κανουν?

Διαφωνώ κάθετα με την παρανομία. Ακόμη κι αν η απόφαση για μείωση του κυνηγιού είναι παράνομη και αυθαίρετη η απάντηση δεν είναι να κάνεις το ίδιο...

Φίλε Λεωνίδα το φόρουμ έχει 195 μέλη ως τώρα. Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών που έχει καμιά 50000 ψηφοφόρους, που θα κάνει συγκέντρωση;

και θα πληρωσω ιδια αδεια για 1 εβδομαδα λιγοτερο?του χρονου ομως θα ειναι 1 μηνας λιγοτερος και του παραχρονου δεν θα υπαρχει καθολου.και να σου πω και κατι? αυτοι ειναι οι παρανομοι γιατι η απαγορευση δε βασιζετε σε καμμια μελετη παρα στο ετσι γουσταρω.επειδη κι εγω ετσι γουσταρω θα κυνηγαω οπως και περυσι

• Like
Έλα βρε Ηλία που περιμένεις η ΚΣΕ να σε καλέσει να μην βγάλεις άδεια.
Αφήστε ήσυχη την ΚΣΕ και κοιτάξτε τι θα κάνουμε μόνοι μας.[/QUOTE
εγω γιωργο δεν περιμενο απο την ΚΣΕ απαιτω αν και περιμενα τι θα συμβει,τιν αποφασημου την εχω παρει απο καιρο.αν και φοβαμαι οτι θα μασ πουν αν δεν βγαλουμε αδειεσ εφετοσ το κυνηγι θα καταργηθει,

Είναι απογοητευτικό να διαμαρτυρομαστε για τα λεφτά. Δηλαδή αν σας κόψουν 20€ θα είστε εντάξει με το 20 Σεμπτεβρη;

ΚΟΜΑΘ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ - ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ - ΜΗΝΥΣΗ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ - ΤΕΛΟΣ

Διαφωνώ κάθετα με την παρανομία. Ακόμη κι αν η απόφαση για μείωση του κυνηγιού είναι παράνομη και αυθαίρετη η απάντηση δεν είναι να κάνεις το ίδιο...

και θα πληρωσω ιδια αδεια για 1 εβδομαδα λιγοτερο?του χρονου ομως θα ειναι 1 μηνας λιγοτερος και του παραχρονου δεν θα υπαρχει καθολου.και να σου πω και κατι? αυτοι ειναι οι παρανομοι γιατι η απαγορευση δε βασιζετε σε καμμια μελετη παρα στο ετσι γουσταρω.επειδη κι εγω ετσι γουσταρω θα κυνηγαω οπως και περυσι

ΚΟΜΑΘ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ - ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ - ΜΗΝΥΣΗ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ - ΤΕΛΟΣ

1)πριν μας μοιράσουν στα δύο δηλώνω ότι δεν βγάζω άδεια αν μας κόψουν έστω και μια μέρα από την παλιά ρυθμιστική
όχι στους πισογλέντηδες σκουλαρικάτους
όχι τους βολεμένους ισόβιους κυνηγετικούς διαχειριστές των τίμιων χρημάτων μου

2)ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ σαν οικογενειάρχης πρώτα και μετά σαν αγανακτισμένος Έλληνας όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων
οι καλοί μη συριζαίοι κυνηγοί και οι κακοί συριζαίοι κυνηγοί είναι πάνω απ΄ολα οικογενειάρχες και Έλληνες πολίτες
παρακαλώ θερμά ας μην κατηγορούμε ούτε να προσβάλλουμε τους μεν η τους δε
δηλώνω σε λόγο οικογενειακήε τιμής ότι δεν παρεξηγήθηκα ούτε ενοχλήθηκα από το ποστ κάποιου αλλά βλέπω ότι πάλι πάμε την κουβέντα έχοντας πίσω μας την πίστη σε ένα κόμμα
αυτή η πίστη μόνο κακό φέρνει τόσα χρόνια
εννοείται ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρουν τα πεπέλια μου γιατί μου πήραν τα πάντα από οικογενειάρχη και πολίτη μέχρι κυνηγό
επαναλαμβάνω ότι δεν ενοχλήθηκα από κανένα :)

Είναι απογοητευτικό να διαμαρτυρομαστε για τα λεφτά. Δηλαδή αν σας κόψουν 20€ θα είστε εντάξει με το 20 Σεμπτεβρη;

Συμφωνώ με το Γίωργο εδώ ότι είναι 2 διαφορετικά αιτήματα. Έτσι κι αλλιώς πληρώνουμε ακριβή άδεια...Το κυνήγι δεν πρέπει να μειωθεί.

Κλείνω τα σκοπευτήρια.... στην Αττική
Δεν επιτρέπω να ανοίξουν στολίδια όπως αυτό του Μαρκόπουλου
Μειώνω την διάρκεια της δραστηριότητας
Απογορευω τον καπακλή, την καλημάνα, την ασπρομετοπη κλπ το οποίο σημαίνει πως θα επιτραπούν ξανά όταν επιτραπεί..... και η.... πεδινή πέρδικα....

Και οι παραπάνω κύριοι εχουν εξουσιοδότηση να τα κάνουν αυτα και απο ημάς.... σωστά;;;
Αρα κίχ... δε θέλω να ακουσω κουβέντα... όπως στρωσαμε κοιμόμαστε...
Αν μου έλεγε κάποιος... μή βγαλεις άδεια φέτος για να φύγουν οι Πράσινοι από την εξουσία... θα το εκανα με χαρά...

γιωργο δεν ειναι θεμα χρηματων.απλως μαλλον το διατυπωσα λαθος.και φυσικα δεν ειμαι ενταξει με καμμια απαγορευση.απο τη στιγμη ομως που θελουν να κοψουν αν τελικα το κανουν οχι ρε φιλε μου και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο

Status
Not open for further replies.
Back