Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σκεφτομουν αν αποφασιστει μια Πανελλαδικη μη θεωρηση αδειων εστω μεσο διαδικτιου απο ολους τους κυνηγους την επομενη μερα της εναρξης ο Υπουργος θα παρει την αποφαση του πισω ?

• Like
Reactions: DrV
το θεμα ειναι οτι κανουμε σαν κυνηγετικη οικογενεια να το κανουμε ολοι μαζι,ξερω ατομα που θα δανειζωταν λεφτα για να βγαλουν την αδεια,τωρα αυτα τα παιδα τη θα κανουν θα χρεωθουν και απο πανω να τουσ γραφουν κανονικα,οχι ρε παιδια αυτο ειναι παρακμη.τελοσ παντον καλυνηχτο και εγω απο αυριο εχουμε πολλα να πουμε

Παιδιά είναι σχέδιο συρρίκνωση της περιόδου με αποτέλεσμα την συρρίκνωση των
κυνηγών και ότι είναι μικρό και με περιορισμένη δύναμη την εξουδετέρωσή του.
Χρειαζόμαστε νέα ηγεσία με νέους στόχους και πιο δυναμική αντιμετώπιση των αντιπάλων μας.
ΚΑΙ η φετινή μάχη χάθηκε ας ελπίσουμε σε αντεπίθεση και τελική επικράτηση μετά τις εκλογές.
Καλό βράδυ

Απογοήτευση για αλλη μια φορά:(:(

Μαγκες μαζι σας και εγώ.
Στις ερχόμενες εκλογές να τους σουτάρουμε αφού τελικα όλα τα έκαναν μούτι.
Διότι απ ότι καταλαβαίνω εσείς που τα προηγόυμενα χρόνια ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είστε υπερήφανοι και δικαιωμένοι που πράξατε το σωστό , ενω εμείς που πιστέψαμε ότι με κάποια διαφορετική επιλογή θα βοηθάγαμε την πατρίδα μας και την οικογένεια μας τελικά όπως λέτε κάναμε τεράστιο λάθος.
Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να μας βοηθήσετε όλους εμάς τους παραπλανημένους που κάναμε το λαθος , να κάνουμε επιτέλους το σωστό και να μας προτείνετε τι να ψηφίσουμε στις ερχόμενες εκλογές.

Απλά προσπαθω να κάνω μια σύντομη ιστορική αναδρομή (σίγουρα ξεχνάω τα περισσότερα ) ωστε να καταλαβω και εγω ποιες πολιτικές δυνάμεις βοήθησαν το κυνήγι μας.
Απο που να ξεκινησω;;;;;;
Να ξεκινήσω απο παλια;;;;Τοτε που οι πατεράδες μας κυνήγαγαν τον Απρίλιο;;;;;
Ποιοι ηταν στην εξουσία οταν μας έφαγαν τα Απριλιατικα περάσματα;;;;;
Ποιοι κυβερνούςαν όταν πέρασαν στην συνθήκη Ραμσαρ ολες τις λίμνες ακόμα και τις νερολακουβες και ουσιαστικα απαγορεύτηκε το κυνήγι των υδρόβιων σε ολη την χωρα με καποιες λίγες πολύ λιγες εξαιρέσεις;;;;;;
Ποιοί κυβερνούσαν όταν καθε χρόνο με δίαφορες προφάσεις χωρίς καμία επιστημονική μελέτη δέσμευαν ολόκληρες περιοχές τις οποίες δεν τις αποδέσμευσαν ποτέ με αποτελεσμα σήμερα να απαγορεύεται το κυνήγι στα δυο τρίτα της χωρας;;;;;
Ποιοι κυβερνούσαν όταν πηραν την αδεια από τις 5.000 δραχμές και την έφτασαν στα σημερινά δυσθεώρητο ύψη;;;;
Ποιοι απαγόρευσαν τον Υμηττο , τα Καλύβια κλπ κλπ κλπ;;;;;;
Σε ποιο πολιτικό χωρο ανήκε η υπουργός που ειχε κάνει επίσημη πρόταση οριστικής κατάργησης του κυνηγίου;;;;
Ποιοι κυβερνούσαν όταν άφηναν με νομικά τεχνάσματα οικολόγους του κώλου να μας σταματάνε κάθε χρόνο το κυνήγι για εβδομάδες ολόκληρες;;;;;;

Περιμένω μάγκες μου να με βοηθήσετε , να κάνω τις σωςτές επιλογές , έστω και αργά , για να σώσω τουλάχιστον το κυνήγι μου, γιατί πραγματικά τα εχω χαμένα..

Last edited by a moderator:
μια ερώτηση για κάτι που είναι σίγουρο
η απάντηση σίγουρα θα είναι υποθετική
στην προσφυγή της φιλοζωικής σε πόσο χρονικό διάστημα θα αντιδράσει το υπουργείο;;;;;; σίγουρα θα χαθεί πάνω από μήνας με την καλύτερη θέληση από πλευράς τους
ζούμε μία παράσταση επαρχίας μετά το μεγάλο θέατρο του δημοψηφίσματος και στις 2 περιπτώσεις με αποτυχημένους και ατάλαντους ηθοποιούς

κανείς άδεια

Απογοήτευση για αλλη μια φορά:(:(

Περιμένω μάγκες μου να με βοηθήσετε , να κάνω τις σωςτές επιλογές , έστω και αργά , για να σώσω τουλάχιστον το κυνήγι μου, γιατί πραγματικά τα εχω χαμένα..

Επειδή είναι δύσκολο απο δω να σου εξηγήσω ,θα περάσω απο το μαγαζί,θα κεράσεις λουκούμι και θα σου πω.....sarcastic.

Πραγματικα θελω να δω και την αντίδραση τησ Πεβεκε.για να δουμε ποιοσ εχει τα κοτσια να αντίδραση την θα μασ που η κυνηγιτικεσ Συνομοσπονδίεσ.Πρέπει να παρουμε ενα ψηφισμα στον οικολογοφασιστα.και να λεει αυτα ειναι τα δικά μασ απετουμενα.αν δεν σου αρεσουν κανενασ κυνηγοσ αδεια και κανενα ευρο στο κρατοσ.

Διονύση, είσαι οπαδός του μη χειρον βελτιστον, αν θυμάμαι καλά. Οπότε στην περίπτωση του κυνηγίου το μη χειρον το εξεφραζαν όλα αυτά τα χρόνια όλοι οι άλλοι εκτός όπως αποδείχτηκε από τον Συριζα.
Τι ψάχνεις τωρα, δεν καταλαβαινω.

Διονύση, είσαι οπαδός του μη χειρον βελτιστον, αν θυμάμαι καλά. Οπότε στην περίπτωση του κυνηγίου το μη χειρον το εξεφραζαν όλα αυτά τα χρόνια όλοι οι άλλοι εκτός όπως αποδείχτηκε από τον Συριζα.
Τι ψάχνεις τωρα, δεν καταλαβαινω.
Γιώργο εγώ δεν αναλώνομαι πλέον σε θεωρίες.
Περιμένω απο σένα και απο τους φίλους μας εδω στο φόρουμ να με βοηθήσετε να αποφασίσω τι να κάνω στις ερχόμενες εκλογές, ώστε αυτή την φορά να βοηθήσω την χώρα μου και κατ επέκταση το κυνήγι μας.
Δεν έχω πραγματικά κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ και να διορθώσω τις λαθεμένες επιλογές μου.

Μόνο με ξεκάθαρες τοποθετήσεις μπορεί να γίνει ουσιαστική κουβέντα και το ξέρεις πολύ καλά.

Καλημέρα και απο μένα...την Κασσάνδρα των κακών όταν κάποιοι μου λέγανε ότι είναι πολλά τα λεφτά και δεν θα μας πειράξουν τίποτα...(γενικά το λέω...για πολλούς φίλους μου...)
Λοιπόν, για μια ακόμη φορά βλέπω αδιέξοδο....
Υπάρχει η πλευρά που λέει "να μην βγάλουμε καμμία άδεια μέχρι να τους τσούξει και να δικαιωθούμε", παιδιά (σόρυ για τον χαρακτηρισμό αλλά σας νιώθω ΟΛΟΥΣ δικούς μου ανθρώπους), μας "τον φόρεσαν" κανονικά και πάλι με θέα ένα αδιέξοδο (σαν και αυτό του δημοψηφίσματος κατ εμέ) και εξηγούμαι:
- αν ΔΕΝ βγάλουμε κανείς άδεια...πραγματικά...νομίζετε ότι θα κλαίνε γοερά?? νομίζετε ότι θα τους νοιάξουν τα ΕΣΟΔΑ των κυνηγών? το αποτέλεσμα ποιο θα είναι?? ΔΕΝ θα ΥΠΑΡΧΕΙι ΝΟΜΙΜΟ ΚΥΝΗΓΙ...άρα και αυτοί που θα κυνηγούν στην περιφέρεια θα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ (και άθλιοι κατ αυτούς) επομένως θα πρέπει με αυστηροποίηση των ελέγχων να τους πατάξουν κτλπ κτλπ για να φύγει από τη μέση και αυτή η άθλια ασχολία μερικών υποανάπτυκτων βαρβάρων!!!
και τί να την κάνουν την θηροφυλακή?? για το περιβάλλον?? ΧΕΣΤΗΚΑΝ!!! για τις πυρκαγιές?? εκεί και αν ΧΕΣΤΗΚΑΝ!!! θα βγάζουν πού και πού τους δασικούς (και αυτοί δεν φταίνε οι άνθρωποι...έτσι έχουν μάθει έτσι κάνουν) ΟΤΑΝ έχουν αυτοκίνητα με καύσιμα να κάνουν καμιά βόλτα στην εξοχή και καλά είναι...
- αν βγάλεις άδεια...κινδυνεύουμε να μπούμε στην λογική...κόφτους ότι να ναι αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα...θα μας λένε και ευχαριστώ...

-σε αυτούς που λένε ότι θα κυνηγούν και χωρίς άδειες και μετά την λήξη...
παιδιά (πάλι...γίνομαι εριστικός το ξέρω..χεχε) όπως είναι δομημένη η νομοθεσία μας γύρω από το κυνήγι και τα όπλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ με ένα μπλόκο σε μία εθνική όχι μας παίρνουν τα αυτοκίνητα...όχι μας παίρνουν τα όπλα αλλά έχει να πέσει το αυτόφωρο σύννεφο!!! και ΝΟΜΙΜΑ και ΩΡΑΙΑ!!!
μόνο στα χωριά και στην περιφέρεια όπου πας και με τα πόδια που λέει ο λόγος για κυνήγι μπορεί να γίνει αυτό...

Ο μόνος τρόπος είναι πίεση και αντίδραση εκ των έσω...παραπάνω δεν ξέρω... και αυτό με τις μηνύσεις από τους συλλόγους δεν μου φαίνεται κακό!!!
για συγκεντρώσεις και τα ρέστα...νομίζω ότι εν μέσω αδειών και 15αύγουστου...δεν θα πετύχει και πολύ...μην μαζευτεί μόνο το φόρουμ μας φοβάμαι....

Διονυση το τι ψηφιζει ο καθενασ ειναι Προσωπική Υπόθεση.να σου που με εμεισ τι να ψηφίσεισ ειναι λαθοσ φιλε μου.το μονο που μπορο να σου πω ειναι οτι Είμαστε μια οικογένειά όλοι εμεισ η κυνηγι και πρεπει τα κοματικα να τα βαλουμε στην άκρη δεν εχουν Θέση σε αυτεσ τησ δισκολεσ στιγμεσ που περναμε αγωνισου οσο μπορισ για αυτο που αγαπαμε όλοι μασ

• Like
Reactions: DrV
Καλημερα σε ολους. Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω. Περιμενω να δημοσιευτει η ρυθμιστικη, και θα πραξω αναλογα. Αν ειναι κομμενη, θα ειναι και η τελευταια φορα που βγαζω αδεια.

Μαγγες, καλα ολα αυτα που λεμε αλλα θα σας στεναχωρησω κ θα σας πω οτι ειναι λογια καφενειου... Δηλαδη αν θα μειωθουν κατα 100.000 χιλιαδες οι αδειες κυνηγιου θα αλλαξει κατι? Αν δεν γινει κατι σαν συνολο, να πουν οι κυν.συλλογοι οτι δεν εκδιδουμε καμια αδεια κτλ δεν γινεται κατι..Ολα αυτα τα χρονια πορευομαστε με την ιδεα "μην γκρινιαζετε, θελανε να κοψουνε κ αλλα, να λεμε κ ευχαριστω"... Ε οχι ρε ΜΑΛΑΚΕΣ γιατι να λεμε κ ευχαριστω, πηγατε ποτε να διεκδικησετε κ κατι ακομα, πεαρσατε ποτε στην επιθεση, φερατε ποτε στο προσκυνιο αυτες τις Γ@μημενες μελέτες που πληρωνουμε καθε χρονο? Κ αν ο καθε υπουργακος σας γραφει στα πεπελια του, προσφυγεται στο ευρωπαικο δικαστηριο με τα στοιχεια σας κ σοβαρα... Νομιζεται οτι δεν θα δικαιωθειτε? Για να τον δω μετα τον επομενο υπουργακο...

Συγνωμη που σας στεναχωρω, αλλα δεν νομιζω οτι προκειται να αλλαξει κατι... Κ να φυγει ο πρασινος, θα ερθει ο επομενος, ισως επαναφερει αυτα που εκοψε κ οτε τι? Θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι ε? Μερχι ποτε? Μερχι να ξαναρθει ο επομενος πρασινος... α ωραια... Οσο δεν αλλαζουμε τακτικη, μια ζωη του κλωτσου κ του μπατσου θα ειμαστε...
Φοβομουν οτι για τα ομοιωματα δεν εχει γινει καμια ενεργεια, κ απο την απαντηση που πηρα δημοσια απλα το επιβεβαιωσα... Κ για να πω την αληεθαι μου, δεν καιγομαι να κυνηγησω με ομοιωματα, αλλα ρε πουστη μου θα βγω απο τα ρουχα μου, δεν γινεται να μην δικεδκικεις ουτε τα αυτονοητα...Καντο κ ας πεσεις εξω, να σε στηριζω μετα σε ολα...

Κ θα σας στεναχωρησω κ για μια ακομα φορα, λυπαμαι αλλα αν δεν γινει κατι οργανωμενα, δεν μπορω να μην βγαλω αδεια... Το κυνηγι ειναι σημαντικο μερος της ζωης μου, δεν μπορω να φανταστω τον ευατο μου να μην κυνηγα, αλλα δεν μπορω κ να φοβαμαι να ριξω μια τουφεκια για να μην με πιασουν επειδη θα ειμαι παρανομος... Απλα αυτο που καταφερνουν ειναι να με κανουν να μην ειμαι σωστος, να τους γραψω κ εγω στα @ρχι@δια μου με οτι αυτο συνεπαγεται... Αν οσοι οριζουν τη ρυμιστικη του κυνηγιου δεν σεβονται εμενα, λυπαμαι πολυ αλλα δεν μπορω να σεβαστω κ εγω αυτους...
Καλημερα σας...

Διονυση το τι ψηφιζει ο καθενασ ειναι Προσωπική Υπόθεση.να σου που με εμεισ τι να ψηφίσεισ ειναι λαθοσ φιλε μου.το μονο που μπορο να σου πω ειναι οτι Είμαστε μια οικογένειά όλοι εμεισ η κυνηγι και πρεπει τα κοματικα να τα βαλουμε στην άκρη δεν εχουν Θέση σε αυτεσ τησ δισκολεσ στιγμεσ που περναμε αγωνισου οσο μπορισ για αυτο που αγαπαμε όλοι μασ
Εννοείται ότι συμφωνώ με αυτά που λες...

Εδω όμως διαβάζουμε για τους κατάπτυστους κυνηγούς που ψήφισαν Συριζα .
Και έρχομαι εγω και λέω.... "μάγκες μου έκανα λάθος , βοηθήστε με να κάνω το σωστό, πείτε μου τι να κάνω"".

Status
Not open for further replies.
Back