Τα ειπες ολα.το μονο που μας σωζει ειναι στις εκλογες ν αλλαξει κυβερνηση και υπουργος.οι ψηφοι ειναι το μονο που τους ποναει.εκει μπορουμε μονο να χτυπησουμε
Νεος υπουργος και οπωσδηποτε νεα υπουργικη αποφαση για το κυνηγι ΜΑΣ.
Τα ειπες ολα.το μονο που μας σωζει ειναι στις εκλογες ν αλλαξει κυβερνηση και υπουργος.οι ψηφοι ειναι το μονο που τους ποναει.εκει μπορουμε μονο να χτυπησουμε
Και εγώ μαζί σου είμαι έχεις δίκιο, αλλά έτσι σκέφτεται ο Έλληνας και γι' αυτό δεν ξέρουμε απόMα το επιχειρημα δεν εχω να χασω κατι, δεν μου φαινεται λογικο. Αν κοβανε τον αγριοχοιρο, και γω δε θα ειχα να χασω κατι, τωρα που κοψανε την ασπρομετωπη παλι δεν εχω κατι να χασω, αλλα με νοιαζει. Γιατι κοψε κοψε, στο τελος θα επιτρεπονται ειδη που δεν συναντωνται στην Ελλαδα, και θα εχουμε κατ'επιφαση κυνηγι.
Εννοείται ότι συμφωνώ με αυτά που λες...
Εδω όμως διαβάζουμε για τους κατάπτυστους κυνηγούς που ψήφισαν Συριζα .
Και έρχομαι εγω και λέω.... "μάγκες μου έκανα λάθος , βοηθήστε με να κάνω το σωστό, πείτε μου τι να κάνω"".
"""""Οσοι τους ψηφισατε για μια ακομα φορα να εχετε τυψεις"""""Αγαπητέ Νιόνιο δεν μίλησε κανείς μα κανείς για κατάπτυστους κυνηγούς.
"""""Οσοι τους ψηφισατε για μια ακομα φορα να εχετε τυψεις"""""
Γράφτηκαν και άλλα , αλλά ξέρεις ότι εγω βλέπω καλοπροαίρετα όλα τα παιδιά και δεν δίνω σημασία
Τέλος πάντων , πάμε παρακάτω στην ουσία.
Εγω παρέθεσα με λεπτομέρειες ότι το μεγαλύτερο κακό στο κυνήγι το έχουν προξενήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ( αυτές δηλαδή που ουσιαστικά καλούμαστε να ξαναφέρουμε ) σε συνεργασία με τους γερασμένους και διαπλεκόμενους ηγέτες της ΚΣΕ οι οποίοι μέχρι προσφάτως σουλατσάριζαν με πανάκριβα SUV και άφηναν το κυνήγι στην τύχη του με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.
Δεν ξέρω φέτος που θα κάτσει η μπίλια αλλά αν τελικά την γλυτώσουμε είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν θα την γλυτώσουμε του χρόνου.
Ποια είναι κατά την άποψη μου η λύση του προβλήματος;;;;;;
Φυσικά η ριζική αλλαγή της ηγεσίας με ανθρώπους νέους , καθαρούς , με αγάπη στην φύση και το κυνήγι , με ανοικτά μυαλά και με καινοτόμες νέες ιδέες.
Δηλαδη βρε Διονυση στην προκειμενη περιπτωση φταιει μονο η ηγεσια μας που την εχω κατακρινει αρκετες φορες"""""Οσοι τους ψηφισατε για μια ακομα φορα να εχετε τυψεις"""""
Γράφτηκαν και άλλα , αλλά ξέρεις ότι εγω βλέπω καλοπροαίρετα όλα τα παιδιά και δεν δίνω σημασία
Τέλος πάντων , πάμε παρακάτω στην ουσία.
Εγω παρέθεσα με λεπτομέρειες ότι το μεγαλύτερο κακό στο κυνήγι το έχουν προξενήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ( αυτές δηλαδή που ουσιαστικά καλούμαστε να ξαναφέρουμε ) σε συνεργασία με τους γερασμένους και διαπλεκόμενους ηγέτες της ΚΣΕ οι οποίοι μέχρι προσφάτως σουλατσάριζαν με πανάκριβα SUV και άφηναν το κυνήγι στην τύχη του με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.
Δεν ξέρω φέτος που θα κάτσει η μπίλια αλλά αν τελικά την γλυτώσουμε είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν θα την γλυτώσουμε του χρόνου.
Ποια είναι κατά την άποψη μου η λύση του προβλήματος;;;;;;
Φυσικά η ριζική αλλαγή της ηγεσίας με ανθρώπους νέους , καθαρούς , με αγάπη για την φύση και το κυνήγι , με ανοικτά μυαλά και με καινοτόμες ιδέες.
ο προεδρος της ομοσπονδιας κρητης και δωδεκαννησου εφυγε αρον αρον σημερα για αθηνα σφαιρα