Θα σου πιω το αίμα Φυστικά, Λαμόγιο, Βολεμένε, Συριζαίε
.
Είναι πράγματα αυτά που γράφεις και νομίζεις ότι μιλάς με επιχειρήματα; Τι δουλειά έχουν βρε άσχετε τα απριλιάτικα που απαγορεύτηκαν με αποφάσεις της γαμώΕυρώπης πριν 30 χρόνια; H πρώτη απαγόρευση του Απριλιάτικου τρυγονιού στην Ελλάδα έγινε το 1932 και ήρθες τώρα να μας πεις ότι φταίει μόνο η κυνηγητική ηγεσία και όχι ο Τσίπρας;
Η σύμβαση για τους
Υγροβιότοπους Διεθνούς Σημασίας υπογράφηκε στις
2 Φεβρουαρίου 1971 στην περσική πόλη
Ραμσάρ και άρχισε να ισχύει στις
21 Δεκεμβρίου του
1975. Η
Ελλάδα έχει υπογράψει τη συγκεκριμένη σύμβαση και την επικύρωσε με το Ν.Δ.191/74.
Δηλαδή θες τώρα να αρχίσω να ρωτάω αν ο Σύριζα υπέγραψε την συνθήκη του Μάαστριχ, της Λισσαβόνας κτλ κτλ . Οι απαγορεύσεις του Τσιρώνη αφορούν κάποιες διεθνής συμφωνίες ή κάποιες ευρωπαικές εναρμονίσεις ; Θα μας τρελάνεις τελείως.;.hit..hit..hit.
Εγώ θυμάμαι όταν κάηκε ο Ωρωπός και η Μαλακάσα το κυνήγι απαγορεύτηκε για 5 χρόνια και στα 5 χρόνια και μία μέρα ήμουν εκεί και κυνήγαγα πάλι στα αγαπημένα μου περάσματα. Περιοχή Αμφιάριον, Αγιος Πέτρος.
Σώπα ρε φιλαράκι και το Σινεμά το πρόλαβα 30 δρχ εισιτήριο και τον μισθό του υπαλλήλου 40.000 δρχ δηλαδή 140€, τι επιχείρημα είναι αυτό;
Ακριβώς τα ίδια καθίκια που συνεργάστηκε ο Γιωργάκης και τώρα συνεργάζεται ο Αλεξάκης .... για να πάρει 0,5% παραπάνω. Γαμώ τον Σύριζα γαμώ.
Σε ακριβώς τον ίδιο χώρο που ανήκει τώρα ο Τσιρώνης. Στους οικολόγους.
Μου ανέβασες την πίεση βραδιάτικα με αυτά που γράφεις και άναψα τσιγάρο, προσπαθώ να το κόψω γαμώ την πουτάνα μου.
Θες δεν θες, την μεγαλύτερη ζημιά στο κυνήγι την κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσιρώνη, είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν μας έκοψε κανείς από τους προηγούμενους 10 μέρες, έτσι επειδήί του κάβλωσε.