Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την αποψη μου για τον Τσιρωνη και τους ομοιους του την ξερεις. Δηλαδη τι να πω για ανθρωπους που απλα μισουν τους κυνηγούς.
Ομως για ολα αυτα που ζουμε την αποκλειστικη ευθυνη την φερει η ηγεσια η οποια ολα αυτα τα χρονια δεν φροντισε να θωρακισει το κυνηγι με αποτελεσμα να ερχονται ολοι αυτοι οι Τσιρωνηδες και να ξεσπανε πανω μας το αντικυνηγετικο τους μενος.

Την αποψη μου για τον Τσιρωνη και τους ομοιους του την ξερεις. Δηλαδη τι να πω για ανθρωπους που απλα μισουν τους κυνηγούς.
Ομως για ολα αυτα που ζουμε την αποκλειστικη ευθυνη την φερει η ηγεσια η οποια ολα αυτα τα χρονια δεν φροντισε να θωρακισει το κυνηγι με αποτελεσμα να ερχονται ολοι αυτοι οι Τσιρωνηδες και να ξεσπανε πανω μας το αντικυνηγετικο τους μενος.
Δεν μπορει να θωρακισει τιποτα ουτε προκειται οποιος και να αναλαβει αυτό να το θυμασαι
Οσο θα υπαρχουν οργανωμένες ΜΚΟ που επιχορηγουνται από το κρατος για να τσεπωνουν καποιοι επιτηδιοι το ζεστο χρημα χωρις να ξερουν να ξεχωριζουν το σαλιγκαρι από την σκουλικαντερα
Οσο η κυνηγετικη οικογενεια θα παραμενει αποκλεισμενη από Κρατικα καναλια και εκπομπες που τις πληρωνω εγω και εσυ για να βγαινουν διάφοροι λιμοκοντόροι και να παραγουν την λασπη τους εναντιον μας χωρις εστω την υπερασπιση μας από έναν εκπροσωπο μας
Οσο η νεολαια στα σχολεια παιρνει μαθηματα από διαφορους παπ@ρολογους καθηγητές με φουντωτη απλυτη κομμωση και κασκωλ στον σβερκο
για την οικολογια καταδικαζοντας και αποκαλωντας εμας τους Κυνηγους δολοφόνους-σφαχτες και καταστροφεις της πανιδας
δεν προκειται να αλλαξει τιποτα

Δυστυχως οπως αναφερθηκε και πιο πανωαν δεν υπαρξει συντονισμενη δρασηοι μισοι θα βγαλουν αδεια οι αλλοι μισοι οχι αποτελεσμα μηδεν δηλαδη.Δυστυχως κυριοι δεν ειμαστε της μοδας, ξεθωριασαμε στον χρονο οπως το παλιο υφασμα
...Καποτε πριν περιπου 10 χρονια ,οχι και τοσο μακρια δηλαδη απαριθμουσαμε 300000 αδειες, τψρα πια 200000 αυτο και μονο λεει πολλα δυστυχως σε καποια χρονια το κυνηγι οπωε το ξεραμε θα αποτελει μια γλυκια αναμνηση. Δε θα σταθω στο τι ψηφισε ο καθενας γιατι οι πιο πολλοι πιστεψαν σε καλυτερο αυριο αλλα με υπουργο Τσιρωνη που δηλωσε οτι θα κοβει σιγα σιγα το κυνηγι τι περιμεναμε; Τι περιμεναμε απο μια κοινωνια φασιστικα φιλοζωικη που κανει τη ζωη ενος κουταβιου καλυτερη απο ενος παιδιου; Ελπιζω τα κουρελια να τραγουδανε ακομα και να σταθουμε ανταξιοι των περιστασεων απλα.

Δυστυχως οπως αναφερθηκε και πιο πανωαν δεν υπαρξει συντονισμενη δρασηοι μισοι θα βγαλουν αδεια οι αλλοι μισοι οχι αποτελεσμα μηδεν δηλαδη.Δυστυχως κυριοι δεν ειμαστε της μοδας, ξεθωριασαμε στον χρονο οπως το παλιο υφασμα
...Καποτε πριν περιπου 10 χρονια ,οχι και τοσο μακρια δηλαδη απαριθμουσαμε 300000 αδειες, τψρα πια 200000 αυτο και μονο λεει πολλα δυστυχως σε καποια χρονια το κυνηγι οπωε το ξεραμε θα αποτελει μια γλυκια αναμνηση. Δε θα σταθω στο τι ψηφισε ο καθενας γιατι οι πιο πολλοι πιστεψαν σε καλυτερο αυριο αλλα με υπουργο Τσιρωνη που δηλωσε οτι θα κοβει σιγα σιγα το κυνηγι τι περιμεναμε; Τι περιμεναμε απο μια κοινωνια φασιστικα φιλοζωικη που κανει τη ζωη ενος κουταβιου καλυτερη απο ενος παιδιου; Ελπιζω τα κουρελια να τραγουδανε ακομα και να σταθουμε ανταξιοι των περιστασεων απλα.
οι περισσοτεροι φιλοζωοι που αναφερεις ειναι αυτοι που το αγαπημενο τους ζωο ειναι το κοτοπουλο σουπα και αγοραζουν σκυλακι για τα παιδια τους και οταν το βαρεθουν το πετανε στο δρομο.δεν ειδα ποτε κανενα απ αυτους στο βουνο κατακαλοκαιρο να γεμισουν τις ποτιστρες των περδικων η εστω να προσπαθησουν να τις ταισουν.οι μαμημενοι φιλοζωοι του καναπε

• Like
Reactions: DrV
Απλά προσπαθω να κάνω μια σύντομη ιστορική αναδρομή (σίγουρα ξεχνάω τα περισσότερα ) ωστε να καταλαβω και εγω ποιες πολιτικές δυνάμεις βοήθησαν το κυνήγι μας.
Απο που να ξεκινησω;;;;;;
Να ξεκινήσω απο παλια;;;;Τοτε που οι πατεράδες μας κυνήγαγαν τον Απρίλιο;;;;;
Ποιοι ηταν στην εξουσία οταν μας έφαγαν τα Απριλιατικα περάσματα;;;;;

Θα σου πιω το αίμα Φυστικά, Λαμόγιο, Βολεμένε, Συριζαίε .sarcastic..
Είναι πράγματα αυτά που γράφεις και νομίζεις ότι μιλάς με επιχειρήματα; Τι δουλειά έχουν βρε άσχετε τα απριλιάτικα που απαγορεύτηκαν με αποφάσεις της γαμώΕυρώπης πριν 30 χρόνια; H πρώτη απαγόρευση του Απριλιάτικου τρυγονιού στην Ελλάδα έγινε το 1932 και ήρθες τώρα να μας πεις ότι φταίει μόνο η κυνηγητική ηγεσία και όχι ο Τσίπρας;

Ποιοι κυβερνούςαν όταν πέρασαν στην συνθήκη Ραμσαρ ολες τις λίμνες ακόμα και τις νερολακουβες και ουσιαστικα απαγορεύτηκε το κυνήγι των υδρόβιων σε ολη την χωρα με καποιες λίγες πολύ λιγες εξαιρέσεις;;;;;;

Η σύμβαση για τους Υγροβιότοπους Διεθνούς Σημασίας υπογράφηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1971 στην περσική πόλη Ραμσάρ και άρχισε να ισχύει στις 21 Δεκεμβρίου του 1975. Η Ελλάδα έχει υπογράψει τη συγκεκριμένη σύμβαση και την επικύρωσε με το Ν.Δ.191/74.

Δηλαδή θες τώρα να αρχίσω να ρωτάω αν ο Σύριζα υπέγραψε την συνθήκη του Μάαστριχ, της Λισσαβόνας κτλ κτλ . Οι απαγορεύσεις του Τσιρώνη αφορούν κάποιες διεθνής συμφωνίες ή κάποιες ευρωπαικές εναρμονίσεις ; Θα μας τρελάνεις τελείως.;.hit..hit..hit.

Ποιοί κυβερνούσαν όταν καθε χρόνο με δίαφορες προφάσεις χωρίς καμία επιστημονική μελέτη δέσμευαν ολόκληρες περιοχές τις οποίες δεν τις αποδέσμευσαν ποτέ με αποτελεσμα σήμερα να απαγορεύεται το κυνήγι στα δυο τρίτα της χωρας;;;;;

Εγώ θυμάμαι όταν κάηκε ο Ωρωπός και η Μαλακάσα το κυνήγι απαγορεύτηκε για 5 χρόνια και στα 5 χρόνια και μία μέρα ήμουν εκεί και κυνήγαγα πάλι στα αγαπημένα μου περάσματα. Περιοχή Αμφιάριον, Αγιος Πέτρος.

Ποιοι κυβερνούσαν όταν πηραν την αδεια από τις 5.000 δραχμές και την έφτασαν στα σημερινά δυσθεώρητο ύψη;;;;
Σώπα ρε φιλαράκι και το Σινεμά το πρόλαβα 30 δρχ εισιτήριο και τον μισθό του υπαλλήλου 40.000 δρχ δηλαδή 140€, τι επιχείρημα είναι αυτό;

Ποιοι απαγόρευσαν τον Υμηττο , τα Καλύβια κλπ κλπ κλπ;;;;;;
Ακριβώς τα ίδια καθίκια που συνεργάστηκε ο Γιωργάκης και τώρα συνεργάζεται ο Αλεξάκης .... για να πάρει 0,5% παραπάνω. Γαμώ τον Σύριζα γαμώ.

Σε ποιο πολιτικό χωρο ανήκε η υπουργός που ειχε κάνει επίσημη πρόταση οριστικής κατάργησης του κυνηγίου;;;;
Σε ακριβώς τον ίδιο χώρο που ανήκει τώρα ο Τσιρώνης. Στους οικολόγους.

Μου ανέβασες την πίεση βραδιάτικα με αυτά που γράφεις και άναψα τσιγάρο, προσπαθώ να το κόψω γαμώ την πουτάνα μου.
Θες δεν θες, την μεγαλύτερη ζημιά στο κυνήγι την κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσιρώνη, είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν μας έκοψε κανείς από τους προηγούμενους 10 μέρες, έτσι επειδήί του κάβλωσε.

.congrats..congrats..congrats.
Είναι πράγματα αυτά που γράφεις και νομίζεις ότι μιλάς με επιχειρήματα; Τι δουλειά έχουν βρε άσχετε τα απριλιάτικα που απαγορεύτηκαν με αποφάσεις της γαμώΕυρώπης πριν 30 χρόνια; H πρώτη απαγόρευση του Απριλιάτικου τρυγονιού στην Ελλάδα έγινε το 1932 και ήρθες τώρα να μας πεις ότι φταίει μόνο η κυνηγητική ηγεσία και όχι ο Τσίπρας;

Η σύμβαση για τους Υγροβιότοπους Διεθνούς Σημασίας υπογράφηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1971 στην περσική πόλη Ραμσάρ και άρχισε να ισχύει στις 21 Δεκεμβρίου του 1975. Η Ελλάδα έχει υπογράψει τη συγκεκριμένη σύμβαση και την επικύρωσε με το Ν.Δ.191/74.

Δηλαδή θες τώρα να αρχίσω να ρωτάω αν ο Σύριζα υπέγραψε την συνθήκη του Μάαστριχ, της Λισσαβόνας κτλ κτλ . Οι απαγορεύσεις του Τσιρώνη αφορούν κάποιες διεθνής συμφωνίες ή κάποιες ευρωπαικές εναρμονίσεις ; Θα μας τρελάνεις τελείως.;.hit..hit..hit.

Εγώ θυμάμαι όταν κάηκε ο Ωρωπός και η Μαλακάσα το κυνήγι απαγορεύτηκε για 5 χρόνια και στα 5 χρόνια και μία μέρα ήμουν εκεί και κυνήγαγα πάλι στα αγαπημένα μου περάσματα. Περιοχή Αμφιάριον, Αγιος Πέτρος.

Σώπα ρε φιλαράκι και το Σινεμά το πρόλαβα 30 δρχ εισιτήριο και τον μισθό του υπαλλήλου 40.000 δρχ δηλαδή 140€, τι επιχείρημα είναι αυτό;

Ακριβώς τα ίδια καθίκια που συνεργάστηκε ο Γιωργάκης και τώρα συνεργάζεται ο Αλεξάκης .... για να πάρει 0,5% παραπάνω. Γαμώ τον Σύριζα γαμώ.

Μου ανέβασες την πίεση βραδιάτικα με αυτά που γράφεις και άναψα τσιγάρο, προσπαθώ να το κόψω γαμώ την πουτάνα μου.
Θες δεν θες, την μεγαλύτερη ζημιά στο κυνήγι την κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσιρώνη, είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν μας έκοψε κανείς από τους προηγούμενους 10 μέρες, έτσι επειδήί του κάβλωσε.
λογω τιμης αδερφε μ εντυπωσιαζεις χωρις καμμια ειρωνεια.ποιος εισαι η δομη????

Είσαι σίγουρος ότι θες να τις βγάλουμε έξω και να τις μετρήσουμε;;;;;;.sarcastic..sarcastic.
Εχεις πάθει παράκρουση με τον Τσίπρα και τον μπερδευεις στα πάντα .
Αν ήθελε η Ελλάδα και όλοι αυτοί που κυβέρνησαν , τους οποίους υποστηρίζεις .fff..fff..fff., θα μπορούσαν και το απριλιάτικο κυνήγι να αφήσουν και τις μισούς υγροβιότοπους να αφήσουν απέξω και να έχουμε την πλειοψηφία των εδαφών την Ελληνικής επικράτειας για να κυνηγάμε.
Υπενθυμίζω τι κάνουν οι Υπόλοιποι Ευρωπαίοι.

Η ΕΕ ειχε δειξει μεγαλη κατανοηση σε οτι κυνηγι ηταν παραδοσιακο και επετρεψε παρα μα παρα πολλες εξαιρεσεις στα κρατη μελη ακομα και για τα πιο παλαβα για μας κυνηγια.
Να αναφερω ενδεικτικα κυνηγι φασας σε Γαλλια/Ισπανια με ζωντανους κραχτες και κανονες για παγιδευση και αιχμαλωτιση πουλιων γιαυτο το σκοπο, κυνηγι με κραχτες περδικας σε Ισπανια, κυνηγι αρσενικης μπεκατσας την περιοδο αναπαραγωγης με βραδυνο καρτερι στη Γερμανια.
Παραδοσιακα ηταν τα δεδομενα κυνηγια σε καθε τοπο με μεγαλο ποσοστο εξασκισης. Υπηρχαν λογικα τοπικες προτιμησεις σε ενα κρατος και ηταν στη δικαιοδοσια στα κρατη μελη να επιτρεψουν τετοια κυνηγια τοπικα οπως ηθελαν αυτα. Η ΕΕ μπορει να κανει αρση της εξαιρεσης σε περιπτωση δραματικης μειωσης του πλυθυσμου οπως πχ τωρα σε τρυγονι που εχει μειωση 75% τα τελευταια 30 χρονια, σιταρηθρα, καλημανα κλπ για τους ιδιους λογους.
Η κυνηγετικη μας ηγεσια δεν δηλωσε ποτε ελληνικη λιστα με τα παραδοσιακα κυνηγια με τη δικαιολογια του δηθεν δεν υπαρχουν παρολο που εχουμε πολυ μεγαλη κυνηγετικη ιστορια σαν λαος και ο καθενας απο μας ξερει τα παραδοσιακα κυνηγια του τοπου του ειτε απο δικη του βιωση οι μεγαλυτεροι σε ηλικια απο μας ειτε απο διηγησεις πατεραδων, παππουδων, προπαπουδων οι νεωτεροι. Οσο πιο βαθια ριζωμενη ειναι μια παραδοση τοσο μεγαλυτερη η ταση για βιωση και προσπαθωντας να την αγνοησεις το μονο που καταφερνεις τελικα ειναι να νομιμοποιησεις στη συνειδηση οσων θελουν να παραμενει παραδοση την παρανομια.

Xρηστο τοτε ειχε περασει η αντιληψη στο κοσμο οτι το κυνηγι στο ανοιξιατικο τρυγονι το εκοψε η ΕΕ. Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν διεκδικηθηκε παροτι μπορουσε ανετα να κατοχυρωθει σαν παραδοσιακο. Στις εποχες προ ιντερνετ τετοια πραγματα δεν μαθευοταν και ευκολα απο τον καθενα ουτως ωστε να υπαρχει η αναλογη πιεση. Τωρα γιατι η ηγεσια μας αποφασισε ετσι ενας θεος ξερει. Ειτε ασχετοι, ειτε φοβιτσιαρηδες, ειτε καποιον ειδικο σκοπο ακολουθουσαν.
Δεν ξέρω τι θυμάσαι εσύ , αυτό που ξέρω εγω και όλη η Ελλάδα είναι ότι τα δύο τρίτα της επικράτειας είναι απαγορευμένα και τα έχουν απαγορεύσει οι φίλοι σου οι ΠασοκοΝεοδημοκράτες.yel..yel.

Αρα συμφωνείς και επαυξάνεις με την σημερινή τιμή της άδειας;;;;.fff..fff.

Κοίτα φίλε αυτή την μανία που έχεις με τον Τσίπρα και τον Συριζα να την κοιτάξεις διότι σύντομα που δεν θα έχεις Τσίπρα και Συριζα να δω με τι θα ανεβάζεις πίεση.
Ο Τσίπρας και ο σαχλαμάρακιας ο Τσιρώνης ακόμα δεν σου έχει κάνει καμία ζημιά.Το πιθανότερο , έτσι όπως δειχνουν τα πράγματα να στην κάνει αλλά ακόμα δεν στην έχει κάνει.
Ξεκόλλα με τα κομματικά και κοίτα να δεις και εσυ και όλοι μας πως θα ξεμπλέξουμε οριστικά με αυτή την ομηρία και τον φόβο που ζούμε κάθε χρόνο ...

Κανενας δεν προκειται να θωρακισει το κυνηγι, να το ξερετε. Την εξουσια που εχει ο Υφιπουργος να υπογραφει την ρυθμιστικη αλλαζοντας οτι του καβλωσει, γιατι αυτο κανει, χωρις να δινει κανενα λογαριασμο, δεν προκειται να την αφησει για κανενα λογο. Σιγα μη θωρακισουμε τιποτα.

Ποιος είναι κολλημένος με τα κομματικα, άστο να το κρίνει ο Λαός που μας διαβάζει.. :-)

Αλλο ενα μπουμπουκι μας προεκυψε .xm.
Στην πρωτη παραγραφο αναφερει οτι ειναι αρνητης της στρατευσης και τον οπλων:rolleyes:
Δικαιολογημενα φαινεται απο την φατσα οτι το γυαλιζει το πομολο o_O
Στην δευτερη ομως παραγραφο βγαινει το ζουμι =
Ειναι εναντιον των Κυνηγων και κανει μποικοταζ σε οποια μαγαζια σερβιρουν κυνηγι .buy buy.
Ολα τα αλλα ομως κρεατικα τα αλεθει η μασελα του εκει δεν κανει μποικοταζ .xm.
Να φταιει το Τσερνομπιλ -το νερο η το πισω διαφορικο που δουλευει ασταματητα ? .what.
http://kynoclub.gr/2015/08/03/τάσος-δούσης-έχω-απέχθεια-στο-κυνήγι/

Ρε παιδιά αφήστε την βαριά θεωρία για το τι θα έπρεπε να είχε γίνει και πάρτε κάνα τηλέφωνο τους Κ.σ. που ανήκετε να ρωτήσετε την γνώμη τους για την κατάσταση... :)

Γιώργο οι μέρες είναι τέτοιες που βλέπω πως ούτε και εσύ αφήνεις τη θεωρία... .yel. .sarcastic.

http://www.ihunt.gr/content/allazei-kynigi-stin-ellada-i-nea-rythmistiki
.kkk..kkk..kkk..kkk..kkk..kkk..kkk..kkk..kkk.
Δεν θα κατσω να σκασω... οπως κυνηγαγαν οι παππουδες μου, οπως κυνηγαγε ο πατερας και οπως εγω μεχρι προτεινος θα συνεχισω και ελατε να μου κανετε αερααααα.sex hard.

Παραθέτω το post του Βασίλη που ήταν το πρώτο που άνοιξε την κουβέντα για τη νέα ρυθμιστική. Ανοίγοντας το link http://www.ihunt.gr/content/allazei-kynigi-stin-ellada-i-nea-rythmistiki του post του Βασίλη βλέπουμε στο άρθρο να επισυνάπτεται και ο πίνακας με τα θηρεύσιμα είδη. Παρατηρούμε λοιπόν ότι ο πίνακας δεν έχει καμμιία αλλαγή στα επιτρεπόμενα είδη και στις ημερομηνίες θήρας τους όπως τα ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια! Και μη μου πείτε ότι είναι ο περσινός, αφού στον πίνακα η λήξη της μπεκάτσας για παράδειγμα, αναφέρεται η 29η Φεβρουαρίου. Πέρυσι ο Φεβρουάριος είχε 28 ημέρες. Την κυνηγετική χρονιά που μας έρχεται όμως, ο Φεβρουάριος έχει 29 ημέρες (29-02-2016). Τυχαίο; .xm. .xm..xm.
Λέτε να παίζεται τίποτα άλλο τελικά; .xm.

Ποιος είναι κολλημένος με τα κομματικα, άστο να το κρίνει ο Λαός που μας διαβάζει.. :)
Εχω αμέτρητα ποστ (δεν νομιζω να ενδιαφερει το φόρουμ να τα παραθέσω) που καυτηριάζω τον Τσίπρα και το σκυλολόι που τον περιβάλλει , επισης εχω δηλώσει ξεκάθαρα ότι έκανα λάθος επιλογές .
Έιμαι εγω ο κολλημένος;;;;;:)
Εγώ βάζω συνέχεια στην κουβέντα τον Τσιπρα καθιστώντας τον υπεύθυνο για τα πάντα αγνοώντας εσκεμμένα τις άθλιες πρακτικές προηγούμενων κυβερνήσεων και των συνεργατών τους ;;;;;;
την μεγαλύτερη ζημιά στο κυνήγι την κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσιρώνη,
Ελα ρε φιλαράκι τωρα;;;;;;
Εν πάσει περιπτώσει, εμένα με ενδιαφερει το κυνήγι και η εύρεση λύσεων .
Για να βρεθούν οι λύσεις στα προβληματα πρεπει να βρεθούν και τα αίτια που δημιούργησαν τα προβλήματα.
Εσυ υποστηρίζεις οτι τα προβληματα στο κυνήγι δημιουργήθηκαν απο την στιγμή που ανέλαβε ο Τσιπρας , δηλαδή πριν πέντε μήνες . Επίσης ,υποστηρίζεις εμμέσως πλην σαφώς ,οτι το προηγούμενο διάστημα ζούσαμε σε ένα κυνηγετικό παράδεισο και σωστά κόψαμε το Απριλιατικο ( εγώ είμαι ο άσχετος;;;.big smile.) , σωστά βάλαμε σε απαγορευτικές συνθήκες ολες τις λίμνες και ποτάμια τις χωρας , σωστα πηγαμε την αδεια σε απιστευτα ύψη , σωστα απαγορεύτηκε για ενα σωρό μαλακισμενους λογους το μεγαλύτερο μερος της ΕΛλαδας.
Εγω αντίθετα υποστηρίζω ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν απο τότε που η κυνηγετική ηγεσία βολεύτηκε πίσω απο την πολιτικη ηγεσία με αποτελεσμα να μην αγωνιστεί ποτέ ουσιαστικά για το κυνηγι, για τον απλούστατο λόγο οτι δεν ήθελε να συγκρουστεί με τους προϊσταμένους της.

Θα περιμένω λιγο ακόμα να βγει η ρυθμιστική για να τοποθετηθώ .

Last edited by a moderator:
εχουμε καμμια πληροφορια για το ποτε προτιθεται να υπογραψει ο λαλακας τη ρυθμιστικη? για να δουμε τι μας περιμενει δηλαδη

Και εγώ μαζί σου είμαι έχεις δίκιο, αλλά έτσι σκέφτεται ο Έλληνας και γι' αυτό δεν ξέρουμε από
συλλογικότητα.Άλλωστε βολεύει κιόλας να είμαστε διαιρεμένοι.
Ακριβώς αυτό φίλε μου, όσο εμείς είμαστε διάσπαρτες ομάδες, που η καθε μία κοιτάει το συμφερον της και βλέπει πολλές φορές με εχθρικό μάτι την άλλη, ποτέ δε θα μας υπολογίσουν και καμιά κυν. ηγεσία δε θα μπορεί να έχει ισχυρό όπλο στο τραπέζι να διαπραγματευτεί (άσχετο αν το κάνει ή όχι)
Γιατί κανένας από εσάς που με πάθος καλουσατε να ψηφίσουμε κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, δεν το αναφέρει καθόλου; Ποιος θα ήταν καταλληλοτερος από ένα κόμμα να κατεβάσει τον κόσμο στον δρομο;
Ποιο κόμμα, αυτό που το μαυρίζαμε συνέχεια, ακόμα και στις ευρωεκλογές, πάνω από το 75% των νόμιμων με κυν. αδεια κυνηγών?

Status
Not open for further replies.
Back