Τι να πω ρε παιδια..πολυ λιγοι για το κυνηγι οι εκπροσωποι μας..πολυ λιγοι οι πολιτικοι ηγετες που ελεγαν οτι θα δειξουν ελαστικοτητα στις δραστηριοτητες της υπαιθρου..κακο μονο σε μας κανου..οταν ξεσκιζεσαι στην δουλεια και περιμενεις ενα ΣΚ να ξεσκασεις οταν σε πνιγουν οι λογαριασμοι και ολες οι τρικλοποδιες της καθημερινοτητας και δεν σε χωραει ο τοπος υπηρχε ενα μερος το βουνο που σε αγκαλιαζε και στα σβηνε ολα ως δια μαγειας τωρα και αυτο κοβεται χωρις να ξερει κανεις με σιγουρια αν και ποτε θα ξανανοιξει αυτη την σεζον..θα μου πεις χανοντε δουλειες χανοντε σπιτια και συ την ψωλης σου το χαβα κοιτας;ναι τον κοιταζω γιατι αυτο με κραταει ζωντανο και πανω απ ολα με ψυχικη διαυγεια να ξεπερασω οτι μου συμβαινει στη ζωη μου..επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια πιστευω να αλλαξει κατι οπως και στην πρωτη καραντινα με τα σκοπευτηρια..οχι οτι θα κανουν την ανατροπη στην ΚΣΕ μονο οι πολιτικη ηγεσια αν φοβηθει τα ψηφαλακια που θα χασει και τα λεφτα που περνουν καθε χρονο θα γινει κατι..κουραγιο!