Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως η γνώμη μου είναι ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση ο διάλογος από την μεριά της κυβέρνησης ιδίως ήταν καθαρά προσχηματικος ότι και να έλεγε κ ΚΣΕ δεν υπήρχε πιθανότητα να αφήσουν το κυνήγι απέξω ούτε καν ίδρωσε το αφτί τους
Εγώ στο λέω σίγουρα πως δεν μίλησαν ποτέ με την ΚΣΕ .

Τι να πω ρε παιδια..πολυ λιγοι για το κυνηγι οι εκπροσωποι μας..πολυ λιγοι οι πολιτικοι ηγετες που ελεγαν οτι θα δειξουν ελαστικοτητα στις δραστηριοτητες της υπαιθρου..κακο μονο σε μας κανου..οταν ξεσκιζεσαι στην δουλεια και περιμενεις ενα ΣΚ να ξεσκασεις οταν σε πνιγουν οι λογαριασμοι και ολες οι τρικλοποδιες της καθημερινοτητας και δεν σε χωραει ο τοπος υπηρχε ενα μερος το βουνο που σε αγκαλιαζε και στα σβηνε ολα ως δια μαγειας τωρα και αυτο κοβεται χωρις να ξερει κανεις με σιγουρια αν και ποτε θα ξανανοιξει αυτη την σεζον..θα μου πεις χανοντε δουλειες χανοντε σπιτια και συ την ψωλης σου το χαβα κοιτας;ναι τον κοιταζω γιατι αυτο με κραταει ζωντανο και πανω απ ολα με ψυχικη διαυγεια να ξεπερασω οτι μου συμβαινει στη ζωη μου..επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια πιστευω να αλλαξει κατι οπως και στην πρωτη καραντινα με τα σκοπευτηρια..οχι οτι θα κανουν την ανατροπη στην ΚΣΕ μονο οι πολιτικη ηγεσια αν φοβηθει τα ψηφαλακια που θα χασει και τα λεφτα που περνουν καθε χρονο θα γινει κατι..κουραγιο!

Εγώ λέω του χρόνου αντί για άδειες θήρας να βγάλουμε διαρκείας σε κωλομπαρα.
Εγω το χω πει πολλες φορες οτι ειναι η πιο επικερδης επιχειρηση..ολοι οι νταβατζηδες μοσχαναθρεμενοι ειναι με αμαξαρες..το κεφαλαιο λειπει μονο απο εργαζομενες εχει πολλες στην πιατσα

Καιρός να ενεργοποιηθούμε και να αρχίσουμε να είμαστε πιο ενεργοί στους συλλόγους μας.
Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε αυτό τον τόπο σήμερα έστειλα αυτό το Mail στην ΚΣΕ δεν περιμένω απάντηση απλώς αγανάκτηση εκφράζω και τίποτα άλλο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Κύριε πρόεδρε μας προτείνετε μέσω μηνυμάτων και βίντεο να παρακάμψουμε την πολιτική προστασία και να βγούμε στα βουνά να ενασχοληθουμε με το χόμπι μας.Σας ερωτώ ευθέως που βασίζεστε νομικά για τα λεγόμενα σας την στιγμή που η πολιτική προστασία έχει δικαίωμα να υπερκερασει τα ισχύοντα νομικά ζητήματα λόγω επείγουσας κατάστασης.Ειστε σε θέση εάν προσωπικά εγώ και άλλοι συνάδελφοι θιγουμε οικονομικά και συναισθηματικά να μας αποζημιώσετε η να μας στηρίξετε νομικά.Στο χωριό μου λένε και στο δικό σας θεωρώ ότι όσα δε φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια .Δεν θα σας κουράσω άλλο γιατί θα πρέπει να παρεκτραπω και δεν το θέλω.Καλη αυριανή και καλά κυνήγια Με εκτίμηση Π.........Σ ΗΛΙΑΣ

Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση:
Στις εξαιρέσεις μετακινήσεων δεν προβλέπεται το κυνήγι και το ψάρεμα. Δεν επιτρέπεται κανένα από τα δύο.
Και 300 ευρώ το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση. Ωραία ποιος δουλεύει ποιον.......

Όποιος πρόλαβε έστω και λίγο πάλι καλά εγώ δεν τα κατάφερα τώρα θα πήγαινα και τον ήπια κρύο
Και επειδή λόγω δουλειάς στις γιορτές Χριστούγεννα δεν σταματάω θα φάω μια εμπλοκή 15 -20 μέρες και τότε να δω πότε θα πάω για κυνήγι κρίμα για το σκυλί θα πάει τζάμπα

Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση:
Στις εξαιρέσεις μετακινήσεων δεν προβλέπεται το κυνήγι και το ψάρεμα. Δεν επιτρέπεται κανένα από τα δύο.
Και 300 ευρώ το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση. Ωραία ποιος δουλεύει ποιον.......
Αυτοί εμάς

Όποιος πρόλαβε έστω και λίγο πάλι καλά εγώ δεν τα κατάφερα τώρα θα πήγαινα και τον ήπια κρύο
Και επειδή λόγω δουλειάς στις γιορτές Χριστούγεννα δεν σταματάω θα φάω μια εμπλοκή 15 -20 μέρες και τότε να δω πότε θα πάω για κυνήγι κρίμα για το σκυλί θα πάει τζάμπα
Πηγα να σου πω καλα καλαμποκια οταν μου ειπες οτι εβγαλες αδεια αργα
αλλα λεω μην του μαυρισω το συκωτι...Παει κουβα η αδεια δυστυχως φιλε!

Πηγα να σου πω καλα καλαμποκια οταν μου ειπες οτι εβγαλες αδεια αργα
αλλα λεω μην του μαυρισω το συκωτι...Παει κουβα η αδεια δυστυχως φιλε!
Εγώ θα βγάζω έστω και αν είναι να πάω μια φορά και δεν μου περισσεύουν τώρα που μιλάμε έχω μείνει άφραγκος για να την βγάλω
Και πέρσι λίγες φορές πήγα για ευχάριστο λόγο και φέτος λίγες φορές θα πήγαινα για δυσάρεστο λόγο
Αλλά φίλε Άλεξ να στριμωχτω για την τρέλα μου το αντέχω την κοροϊδία δεν αντέχω

Τον ήπιαμε γενικά ευτυχώς πρόλαβα σήμερα και έκανα την πρώτη και τελευταία εξόρμηση στον βάλτο τα παπιά πολλά πράσινα κιρκιρια σφυριχταρια και μια ασπρομετόπη χήνα που ήρθε μεχρι τα 200 μέτρα περίπου και έστριψε λίγες τουφεκιές καταφέραμε και κάναμε χωρίς αποτέλεσμα αυτά από εμένα και όσο για αυτούς που απαγόρευσαν το κυνήγι του χρόνου μην μας ψάχνουν τζάμπα για να σκάσουμε 150€ δεν θα με βρουν εμένα προσωπικά.....

Status
Not open for further replies.
Back