"Ολοι θελαμε να ανεμιζουμεντα μαλλια μας στο βουνο." Και φαλακρος..απο κει να καταλαβεις.
Μπλα μπλα μπλα η ΚΣΕ δωθε η ΚΣΕ κειθε και απάνω τούρλα
Τελικά η ΚΣΕ ξεράθηκε
"Ολοι θελαμε να ανεμιζουμεντα μαλλια μας στο βουνο." Και φαλακρος..απο κει να καταλαβεις.
Μπλα μπλα μπλα η ΚΣΕ δωθε η ΚΣΕ κειθε και απάνω τούρλα
Τελικά η ΚΣΕ ξεράθηκε
Στην επικαιρότητα,πολύ σχολαστικά για να μην ξεχνιόμαστε.νιπτω τα χείρας μου
Όταν οι ducks θα γίνουν unlimited !!!Ο κύριος Αραμπατζής ποτε είπε ότι θα παραιτηθεί;
To 20....... η οταν χαλαση η καρεκλα.Ο κύριος Αραμπατζής ποτε είπε ότι θα παραιτηθεί;
Για ποιο λογο .. .μια χαρα τα ειπε για την ηλικια τουΟ κύριος Αραμπατζής ποτε είπε ότι θα παραιτηθεί;
Είσαι σίγουρος?τα λεμε σε ενα μηνα
Θα παραιτηθεί ακριβώς οπως παραιτήθηκε ο προηγουμενος!!!!Ο κύριος Αραμπατζής ποτε είπε ότι θα παραιτηθεί;
Περίμενε λίγο ρε δεν κατεβαίνει ακόμα υποψήφιος για βουλευτής με κάποιο κόμμα απέναντι στο οποίο έδινε μάχες για το καλό του κυνηγίουΟ κύριος Αραμπατζής ποτε είπε ότι θα παραιτηθεί;
Εγω λέω να τους παρακάμψουμε τελείως όπως είπε και ο γιατρός και συντοπίτης μου Βασίλης!Καιρός να ενεργοποιηθούμε και να αρχίσουμε να είμαστε πιο ενεργοί στους συλλόγους μας.
Γιατί ,νομίζεις θα αλλάξει κάτι ,όταν το ψάρι βρωμάει από το κεφαλι όσο η ουρά και είναι φρέσκια θα βρωμησει και αυτή ,ο Αραμπατζής φουλ λαϊκισμός και ανευθυνότητα ,α και κάτι τελευταίο πραγματικά πίστεψε κάποιος μέσα του ότι θα εξαιρεθεί το κυνήγι και ειδικά από την στιγμή που το είπε η Κομανετσι της Ελληνικής Βουλής ο Γεωργιάδης .Δεν νομίζω !!!!!!Καιρός να ενεργοποιηθούμε και να αρχίσουμε να είμαστε πιο ενεργοί στους συλλόγους μας.
Τώρα έπεσες στη φάκα τους!Καιρός να ενεργοποιηθούμε και να αρχίσουμε να είμαστε πιο ενεργοί στους συλλόγους μας.
Εχεις δει ποτε τσατσαδες να ξεμαλλιαζονται για τις π@υτανες τους?Πάντως η γνώμη μου είναι ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση ο διάλογος από την μεριά της κυβέρνησης ιδίως ήταν καθαρά προσχηματικος ότι και να έλεγε κ ΚΣΕ δεν υπήρχε πιθανότητα να αφήσουν το κυνήγι απέξω ούτε καν ίδρωσε το αφτί τους