Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάγκες το πράγμα βγάζει μάτι...
Απλά είναι η καλύτερη αφορμή για να πλήξουν το κυνήγι.
Θα δείτε τι μειώσεις έχουμε να φάμε κι απ' τη νέα σεζόν.
Κι αυτοί που έπρεπε να είναι η εμπροσθοφυλακή, έχουν κρυφτεί από πίσω μας και μας βάζουν να παίξουμε κορώνα γράμματα με το 300€
Προτιμώ το σερνικο, μάγκα δε μπορώ, δε θέλω, κωλωνω να αντιδράσω, να διεκδικήσω για σένα, παρά να με φλομωνεις στο ψέμα, στις υποσχέσεις και μετά νιπτω τα χείρας μου και όταν βουλιάζει ο Τιτανικός θα μπει νερό και στο αμπάρι και δεν τρέχουμε αμέριμνοι στα λιβάδια με τις παπαρούνες. Αλλά όλος ο πόνος ήταν μια χιουμοριστική εικόνα, που σατυριζε τι????? Την πραγματικότητα!!!!!!
Άντε και του χρόνου θα έχουμε πέσει ηρωικά στη μάχη για το τρυγόνι, του αντιχρονου για το Φλεβάρη κ.ο.κ.
fgr2

Καιρός να ενεργοποιηθούμε και να αρχίσουμε να είμαστε πιο ενεργοί στους συλλόγους μας.
Γιατί ,νομίζεις θα αλλάξει κάτι ,όταν το ψάρι βρωμάει από το κεφαλι όσο η ουρά και είναι φρέσκια θα βρωμησει και αυτή ,ο Αραμπατζής φουλ λαϊκισμός και ανευθυνότητα ,α και κάτι τελευταίο πραγματικά πίστεψε κάποιος μέσα του ότι θα εξαιρεθεί το κυνήγι και ειδικά από την στιγμή που το είπε η Κομανετσι της Ελληνικής Βουλής ο Γεωργιάδης .Δεν νομίζω !!!!!!

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση ο διάλογος από την μεριά της κυβέρνησης ιδίως ήταν καθαρά προσχηματικος ότι και να έλεγε κ ΚΣΕ δεν υπήρχε πιθανότητα να αφήσουν το κυνήγι απέξω ούτε καν ίδρωσε το αφτί τους

Καιρός να ενεργοποιηθούμε και να αρχίσουμε να είμαστε πιο ενεργοί στους συλλόγους μας.
Τώρα έπεσες στη φάκα τους!
Δε θα φτάσουν ποτέ στα χέρια σου (μας) τα καταστατικά και οι ημερομηνίες εκλογών κλπ, για να φτάσουμε να ανακαταλάβουμε τον κυνηγοσυνδικαλισμο μέχρι την προεδρία της ΞΕ
Άσε που δεν παίρνω και όρκο ότι όλες οι θέσεις αυτές τόσες δεκαετίες βγαίνουν και με κάποιο αντιπροσωπευτικό αμεσοδημοκρατικο σύστημα, γτ το καταστατικό της ΞΕ είναι ακόμα της χούντας του 1967, που έμπαιναν φυτευτοι τα ξαδέρφια του Παπαδόπουλου.
Και μιλάμε για θέσεις πρακτικά επαγγελματικές, δηλαδή θα πρέπει μετά κι εσύ να γίνεις κυνηγοδιαιτος αφού θα είσαι αναγκασμένος να παρατήσεις την εργασία σου για να ασχοληθείς.
Αλλά σου λέω, δε θα σε αφήσουν καν να φτάσεις εκεί, στο "κεφάλι" να ορίσεις εσύ το ρου της ιστορίας!

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση ο διάλογος από την μεριά της κυβέρνησης ιδίως ήταν καθαρά προσχηματικος ότι και να έλεγε κ ΚΣΕ δεν υπήρχε πιθανότητα να αφήσουν το κυνήγι απέξω ούτε καν ίδρωσε το αφτί τους
Εχεις δει ποτε τσατσαδες να ξεμαλλιαζονται για τις π@υτανες τους?

Status
Not open for further replies.
Back