Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
300 το πρόστιμο από αύριο.Ηρθε η ανάπτυξη!!
Αντε ρε παιδιά εμείς που ξεφυγε η κατάσταση να καταλάβω τον λόγο της καραντίνας και των προστιμων.
Οι άλλοι νομοί που δεν είχαν θέμα σοβαρό γιατί να υποστούν αυτό το μαρτύριο και το χειρότερο να πέσουν και πρόστιμα.

Last edited:
Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί σε περίπτωση λάθους θα αναλάβουν την πολιτική ευθύνη όπως οι προηγούμενοι
Δεν μιλάω για το κυνήγι αλλά γενικά με τους χειρισμούς στο όλο θέμα
Τώρα εάν θα μείνουν ικανοποιημένοι και όσοι καταστραφούν οικονομικά επειδή έκλεισε η Ελλάδα χωρίς να υπάρχει παντού τεράστιο πρόβλημα ενώ έλεγαν ότι θα έχουμε απαγορεύσεις όπου χρειαστεί τοπικά δεν ξέρω

Αν σου απαντησουν γραψε μου
Μου απάντησαν σε χρόνο ρεκόρ !!! 1 λεπτό !!!
Μου ήρθε πίσω το μήνυμα γιατί γέμισε το mailbox του Υπουργείου ... αν είναι δυνατόν !!!

Κάνεις λάθος πάντως ... όσες φορές έχω γράψει σε υπουργεία (και είναι πολλές) ΠΑΝΤΑ είχα απάντηση και μερικές φορές αντίθετη με όσα ισχυρίζονταν επιτόπους λιμεναρχεία κτλ.
Αν θες στις αναφέρω άλλη φορά.

Βρήκα φίλο αστυνομικό τον οποίο ρώτησα και μου είπε το εξής.
Μην κοιτάς νόμους, αθλητικές - ψυχαγωγικές δραστηριότητες κτλ

Είμαστε σε πόλεμο και κουμάντο κάνει η πολιτική προστασία.
Μπες στο site τους και αν γράφει ότι επιτρέπεται το κυνήγι οκ, αν γράφει ότι δεν επιτρέπεται θα σε γράψω ή αν δεν γράφει τίποτα μπορούμε να το συζητήσουμε.
Ξέρω όμως μου είπε, ότι το κυνήγι απαγορεύεται από την πολιτική προστασία ... αυτά πριν 15min

Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί σε περίπτωση λάθους θα αναλάβουν την πολιτική ευθύνη όπως οι προηγούμενοι
Δεν μιλάω για το κυνήγι αλλά γενικά με τους χειρισμούς στο όλο θέμα
Τώρα εάν θα μείνουν ικανοποιημένοι και όσοι καταστραφούν οικονομικά επειδή έκλεισε η Ελλάδα χωρίς να υπάρχει παντού τεράστιο πρόβλημα ενώ έλεγαν ότι θα έχουμε απαγορεύσεις όπου χρειαστεί τοπικά δεν ξέρω
Και εγω είμαι ικανοποιημένος.Αυτοι ανεβοκατεβαινουνε στην εξουσία και εγώ χαίρομαι τις βουρδουλιες που μου αφήνουν στην πλάτη.Ειμαι πολύ μάχιμος τελικά...Αυτοι είναι φλώροι...

Last edited:
Εγω πιστευα ότι με όλα αυτά που γίνονται θα αντιδράσει ο κόσμος. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν βλέπω και τις ανάλογες αντιδράσεις για το κυνηγι. Πρέπει οι κυνηγοί να ξεσηκωθούν. Υπάρχουν και επειχηρηματα ότι το κυνηγι δεν διασπείρει τον κορονοιο. Το ίδιο ισχύει και για το ψάρεμα .

Θα αρχίσουν τώρα και οι πλούσιες κωλοτρυπιδες που ζούνε σε σπίτι τριακόσια τετραγωνικά με κήπο και πισίνα να μοιράζουν κουράγιο θα περάσει και κάτι τέτοια
Και θα το λένε σε άτομα που ζούνε σε δυάρι με θέα τον ακάλυπτο από την μια και τα κρεμασμένα κομπινεζον κάποιας θείας από την απέναντι

Οπότε τώρα

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
E-mail: info@gscp.gr
Είναι και αυτός ένας τρόπος διαμαρτυρίας αλλά θα πρεπει να στείλουν email οι περισσότεροι κυνηγοί που μπορουν και να γράφουν τα επειχηρηματα για να επιτραπεί το κυνηγι.

Και εγω είμαι ικανοποιημένος.Αυτοι ανεβοκατεβαινουνε στην εξουσία και εγώ χαίρομαι τις βουρβουλιες που μου αφήνουν στην πλάτη.Ειμαι πολύ μάχιμος τελικά...Αυτοι είναι φλώροι...
Μέχρι πλάτη θα σφίξω τα δόντια και θα το αντέξω
Αλλά πάνε και χαμηλότερα και εκεί δεν μπορώ να το αντέξω με τίποτα .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back