Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δοκιμάζουν παρά πολλοί εδώ τριγύρω και δεν σταμάτησαν καθόλου δεν είναι ένας δύο ολόκληρες παρέες από γουρούναδες δεν έχουν σταματήσει το κυνήγι και δεν είδα ούτε ένα πρόστιμο ούτε έλεγχο ούτε τίποτα και σε γνωστό μου άτομο που τον σταμάτησε τυχαία η αστυνομία και πήγαινε στα γουρούνια δεν τον έκαναν τίποτα φίλε μου.....
Δυσκολη αποφαση και απο την αλλη θα σε φαει η αγωνια μην βρεθεις σε κανεναν πυρωμενο και τοτε θα χαλασει ολη σου η διαθεση

Δυσκολη αποφαση και απο την αλλη θα σε φαει η αγωνια μην βρεθεις σε κανεναν πυρωμενο και τοτε θα χαλασει ολη σου η διαθεση
Έτσι ακριβώς, κυνήγι θα ειναι αυτό; Αντι να κοιτάζεις για τσίχλες θα κοιτάζεις μη βρεις το μπελά σου. Άσε που οι τουφεκιές...ακούγονται. Πρόπερσι ήμουν σε ένα μέρος στην Αρκαδία που έλεγα εδώ και να πάθεις τίποτα -χτυπά ξυλο- δε θα σε βρει κανένας. Έριξα καμιά 20 άρια φυσίγγια σε τσιχλοκοτσυφα, τσουπ η θηροφυλακη. Στην περιοχή δεν υπήρχε κανείς άλλος!

Τέλη κάνε τον block.....

Έχει δίκιο όμως ο π@@στης...
Χαχαχχα είναι Ντέμι η κατάσταση όλοι μπερδεμένοι είναι....
Κοίταξε για να πετύχω αστυνομία ούτε μια στο εκατομμύριο από 8-10 χρόνων πάω σε αυτά τα μέρη μέχρι τώρα έχω δει 2 φορές μόνο δασαρχείο στα τόσα χρόνια οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται χαχαχα

Κυριοι νομιζω οτι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι. Δεν υπαρχει λογικη. Ο covid δεν κολλαει στα μεσα μαζικης μεταφορας και κολλαει στο κυνηγι αλλα οχι στην ορειβασια? Κολλαει στο μοναχικο ψαρεμα αλλα οχι στο ραφτινγκ? Ο Χαρδαλιας απο οτι φαινεται εχει εμπαθεια με το κυνηγι και το ψαρεμα. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει κορωναιος και δεν υπαρχει πολιτικο χρωμα στο σχολιο μου, μακρια απο εμενα αυτα. Θεωρω οτι ειναι υποχρεωση της ΚΣΕ να με ενημερωνει ποιοι υποψηφιοι απο ολα τα κομματα ειναι και κυνηγοι η εκφραζονται θετικα υπερ του κυνηγιου. Αυτο θα ηθελα εγω προσωπικα απο την ΚΣΕ, δεν ειναι κακο να ξερω απο το κομμα που αποφασιζω καθε φορα να ψηφισω ποιοι βουλευτες μπορουν να με εκπροσωπησουν καλυτερα.
Μπράβο σου, αυτό είναι υποχρέωσή όλων μας αν θέλουμε να λέμε ότι μας ενδιαφέρει το κυνήγι.

Είπαν πως το κυνήγι απαγορεύεται
ΦΕΚ ξεΦΕΚ τρέχα γύρευε
Αν βρεθεί κάποιος και σε γράψει θα μπλέξεις δεν πιστεύω ότι αξίζει ούτε το Ρίσκο ούτε την ταλαιπωρία που σε περιμένει μετά
και καλό επίσης είναι να μην βγεί ΦΕΚ γιατί αν σταματήσει η καραντίνα θα χάσουμε και 2-3 μέρες μέχρι να βγει άλλο ΦΕΚ...

και καλό επίσης είναι να μην βγεί ΦΕΚ γιατί αν σταματήσει η καραντίνα θα χάσουμε και 2-3 μέρες μέχρι να βγει άλλο ΦΕΚ...
Αν δεν βγει ΦΕΚ όμως ο καθένας μας και προσωπικα εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα τα έχω στα πόδια μου τα θηράματα και βλέπω τριγύρω μου κόσμο αρκετό μάλιστα να κυνηγάει ασταμάτητα......

Κοίταξε για να πετύχω αστυνομία ούτε μια στο εκατομμύριο από 8-10 χρόνων πάω σε αυτά τα μέρη μέχρι τώρα έχω δει 2 φορές μόνο δασαρχείο στα τόσα χρόνια οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται χαχαχα
Αφού πέτυχες δασαρχείο και δύο φορές μάλιστα μην σου φανεί περίεργο αν δεις και δεινοσαυρο όχι μόνο αστυνομία

Τελη οσο και μακρια αν ειναι ο Σεριφης μολις ακουσει τουφεκια αρχιζει η μπακα του και γουργουριζει
και ολο και καποιον μεζε θα θελει να κολατσισει ;)

Κομματα και κυνηγι....Ξεχνατε τον Καμμενο,φανατικο κυνηγο της κατσαρολας.
Στο τραπεζι που του κανανε οι συναδελφοι στις καλυβες του Εβρου,εφαγε και
τις πλαβες.Μετα σφυριζε αδιαφορα για ολα περι κυνηγιου.Δεν βγαινει ακρη!!
Δυστυχως ολοι αυτοι μας βλεπουν σαν κατσαπλιαδες και οχι σαν μορφωμενη
κοινοτητα με παραδοσεις.

Last edited:
Τελη οσο και μακρια αν ειναι ο Σεριφης μολις ακουσει τουφεκια αρχιζει η μπακα του και γουργουριζει
και ολο και καποιον μεζε θα θελει να κολατσισει ;)
Χαχααχ ευτυχώς τα ξέρω τα παιδιά τα περισσότερα στην περιοχή δηλαδή χαχαχα
Τέλος πάντων με το ρίσκο δεν είναι δουλειά κάναμε έξοδα όλοι μας πρέπει να δωθεί μια τελική απάντηση το ένα επιτρέπεται το άλλο απαγορεύεται το άλλο δεν εχει ΦΕΚ είναι λόγια χωρίς ουσία.....

Τελικά όσο περνάνε οι μέρες όλο και Πιο άπραγοι μένουμε..να μου πείτε τί να κάνουμε?
Προφανώς υπάρχουν αυτοί πού είναι πιο πάνω από εμάς και δεν πρέπει να σταματήσουν να πιέζουν..
Μαλλονυο Χαρδαλιάς θέλει να πάει για μεγαλύτερη καρέκλα..
Πάνω από τον χαρδαλια είναι ο χρησοχοιδης.εκει δεν μπορούμε να χτυπήσουμε;
Ο Παπανικολάου πού είναι;; σιωπή τώρα;

Αν δεν βγει ΦΕΚ όμως ο καθένας μας και προσωπικα εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα τα έχω στα πόδια μου τα θηράματα και βλέπω τριγύρω μου κόσμο αρκετό μάλιστα να κυνηγάει ασταμάτητα......
Τέλη οι αναστενάρηδες κάπου από την περιοχή σας δεν είναι; .... ρώτα τους! :cool:

Μίλησα με θηροφυλακα και μου έλεγε η μετακίνηση απαγορεύεται και όχι το κυνήγι. Του λέω και πως θα φτάσω μέχρι εκεί; Δεν είμαι δίπλα στον κυνηγοτοπο.Ρισκάρω 300αρι. Μετα μου λέει ότι υπάρχουν άτομα που τηλεφωνούν στο 100 αν σς δούνε ή ακούσουν κάτι. Του λέω εγώ οταν πάω στο κυνήγι θέλω να χαλαρώσω και όχι να είμαι μέσα στο άγχος σαν τον κλέφτη.

Τελικά όσο περνάνε οι μέρες όλο και Πιο άπραγοι μένουμε..να μου πείτε τί να κάνουμε?
Προφανώς υπάρχουν αυτοί πού είναι πιο πάνω από εμάς και δεν πρέπει να σταματήσουν να πιέζουν..
Μαλλονυο Χαρδαλιάς θέλει να πάει για μεγαλύτερη καρέκλα..
Πάνω από τον χαρδαλια είναι ο χρησοχοιδης.εκει δεν μπορούμε να χτυπήσουμε;
Ο Παπανικολάου πού είναι;; σιωπή τώρα;
Κάπου είδα ότι ο Χάρντι είναι πρόεδρος φιλοζωικής από το 2012 και φανατικός αντικυνηγος...

Μίλησα με θηροφυλακα και μου έλεγε η μετακίνηση απαγορεύεται και όχι το κυνήγι. Του λέω και πως θα φτάσω μέχρι εκεί; Δεν είμαι δίπλα στον κυνηγοτοπο.Ρισκάρω 300αρι. Μετα μου λέει ότι υπάρχουν άτομα που τηλεφωνούν στο 100 αν σς δούνε ή ακούσουν κάτι. Του λέω εγώ οταν πάω στο κυνήγι θέλω να χαλαρώσω και όχι να είμαι μέσα στο άγχος σαν τον κλέφτη.
Και εγώ έτσι ξέρω φίλε μου....... υπάρχουν δυστυχώς και οι ρουφιάνοι μίλησα με κάποια άτομα από την περιοχή και μου είπαν το κυνήγι απαγορεύεται τους λέω λάθος η μετακίνηση για αυτό τον σκοπό απαγορεύεται και όχι το ίδιο το κυνήγι γενικά έχει πέσει πολύ παπατζα

Κάπου είδα ότι ο Χάρντι είναι πρόεδρος φιλοζωικής από το 2012 και φανατικός αντικυνηγος...
Εγινε μοδα η καταναλωση κοχλιου και ριγανης με συνοδεια μανιταροσουπας
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως σε καθε γωνια βλεπεις να ξεφυτρωνει και ενα σουβλατζιδικο τα τελευταια χρονια
και το ποιο περιεργο ειναι οτι οι γυροι κοντευουν να φτασουν σε μεγεθος τριακοσακιλου βαρελιου

Εγινε μοδα η καταναλωση κοχλιου και ριγανης με συνοδεια μανιταροσουπας
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως σε καθε γωνια βλεπεις να ξεφυτρωνει και ενα σουβλατζιδικο τα τελευταια χρονια
και το ποιο περιεργο ειναι οτι οι γυροι κοντευουν να φτασουν σε μεγεθος τριακοσακιλου βαρελιου
Με χορταρακια ( μη καπνιζοντα...καλα καμία φορά δεν ξέρεις χααχ) μεγάλωσαν ολοι αυτοί χαχαχχ

Status
Not open for further replies.
Back