Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα άλλα νέα της ημέρας...

Η απάντηση Χαρδαλιά στην Βουλή για το κυνήγι και το ψάρεμα.

https://www.in.gr/2020/11/13/politi...s-gia-kynigous-kai-psarades-en-meso-lockdown/

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω εκπεδευτικα χωρίς όπλο με τα σκυλιά σαν ορειβασία και καλά με το νο6 μπορούμε να κάνουμε είμαι γύρω στα 30 χιλιόμετρα από τον τόπο ή έχει 300αρι?
Μάλλον είσαι εκτός όριων του Δήμου σου!

Αν σε πιάσουν είναι πιθανόν να σε γυρίσουν πίσω...ή να φάς το πρόστιμο.

Ότι σε φωτίσει ο Θεός!

Καλημέρα σε όλους!

Μην ξεχνάμε ότι ΚΥΝΗΓΟΣ έσωσε την Κοκκινοσκουφίτσα στο γνωστό παραμύθι!

Πέρα από την πλάκα όμως...είμαι σίγουρος ότι όταν μιλάμε για "διαχείρηση" ελάχιστοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοούμε! Ακόμα και κυνηγοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει "διαχείρηση".

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτήν την συζήτηση γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα βγάλουμε άκρη! Σε κάθε περίπτωση τα θεσμικά όργανα της ΚΣΕ είναι αυτά που πρέπει να ορίσουν την γραμμή....και όλοι να συνταχτούμε πίσω από αυτήν!

Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας...

ΟΛΑ τα μίνκ στις φάρμες της Κοζάνης βγήκαν θετικά στον Covid19 με την μετάλλαξη "S" όμοια με αυτήν στα μινκ της Δανίας, η οποία μπορεί να βάλει σε περιπέτειες το εμβόλιο!

Άραγε τώρα που θα θανατωθούν όλα τα ζώα.....οι οικολόγοι θα ανέβουν στην Κοζάνη για διαμαρτυρία??

Καλή συνέχεια σε όλους!
Εγώ και εσύ ξέρουμε ότι ο κυνηγός έσωσε την Κοκκινοσκουφίτσα από το κακό λύκο γιατί έτσι έγραφε το βιβλίο ... μετά από χρόνια τον κυνηγό τον έκαναν φύλακα του δάσους ..και έτσι έγραφε .. έτσι μαθενουν τα παιδιά από κάποια χρονολογία και μετά ..δε θυμάμαι πια χρόνια ήταν και μου είχε κάνει εντύπωση που ο καλός κυνηγός είχε γίνει φύλακας του δάσους....

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω εκπεδευτικα χωρίς όπλο με τα σκυλιά σαν ορειβασία και καλά με το νο6 μπορούμε να κάνουμε είμαι γύρω στα 30 χιλιόμετρα από τον τόπο ή έχει 300αρι?
πωληηη κλαμα εχη φιλε γιωργοοο, 30αντα χιλιομετρα .sarcastic.

Στα άλλα νέα της ημέρας...

Η απάντηση Χαρδαλιά στην Βουλή για το κυνήγι και το ψάρεμα.

https://www.in.gr/2020/11/13/politi...s-gia-kynigous-kai-psarades-en-meso-lockdown/

Μάλλον είσαι εκτός όριων του Δήμου σου!

Αν σε πιάσουν είναι πιθανόν να σε γυρίσουν πίσω...ή να φάς το πρόστιμο.

Ότι σε φωτίσει ο Θεός!
Πώς κρίνετε την απάντηση του Χαρδαλιά ως πρός το πώς φωταγραφίζει το κυνήγι και τους κυνηγούς ως άτομα που ασχολούνται μ'αυτό μπορείτε αν θέλετε να σχολιάσετε ;

Το ότι θεωρούν όλοι στην Ελλάδα ότι είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία το κυνήγι απορώ με αυτά που διαβάζω όπως τα παρακάτω,
Δηλαδή θα στήνουμε καρτέρι εξω από τα νοσοκομεία και τα αστικά κεντρα .... Πειτε με οτι βλεπω το δεντρο και οχι το δασος αλλα εγω αυτα βλεπω.

Εκεί έχουμε δείκτες 14 ημερών-ρεκόρ. Την ίδια στιγμή έχουμε 10.000.000 ανθρώπους, δηλαδή ολόκληρη την χώρα σε μέτρα περιορισμού κινητικότητας. Και θα επιτρέψουμε σε 170.000 κυνηγούς να μετακινούνται ελεύθερα από νομό σε νομό, να στήνουν καρτέρι, για ψυχαγωγικούς λόγους; Με όλο τον σεβασμό στους κυνηγετικούς συλλόγους, γιατί είναι αμφίδρομη η σχέση και στα θέματα πυροπροστασίας, και γενικά η προσεγγιση μας στο θέμα του κυνηγού δεν έχει προκατάληψη, αλλά είναι λάθος μήνυμα" τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

https://www.kynigesia.gr/index.php/...epitrepsoume-metakiniseis-se-170-000-kynigoys

Πώς κρίνετε την απάντηση του Χαρδαλιά ως πρός το πώς φωταγραφίζει το κυνήγι και τους κυνηγούς ως άτομα που ασχολούνται μ'αυτό μπορείτε αν θέλετε να σχολιάσετε ;
Προς το παρόν....κάτσε να δούμε γιατί πάλι στις 18:00 έχει διάγγελμα ο Μητσοτάκης!

Κάτσε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε....και μετά θα ασχοληθούμε και με τον Χαρδαλιά!

Αν δεν πιεστεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν προκειτε να αλλάξει η κατάσταση!!!!! Ο άνθρωπος όπως ανέφερε και ο συνάδερφος παραπάνω είναι ντουβάρι!!!!! Βέβαια ο και ο Μητσοτάκης ποιον θα έχει μετά να του κάνει την βρωμοδουλεια???!!! Την κάτσαμε την βάρκα.....ελπίζω στις εκλογές που έρχονται να τα θυμηθούμε αυτά!!!!

Το ότι θεωρούν όλοι στην Ελλάδα ότι είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία το κυνήγι απορώ με αυτά που διαβάζω όπως τα παρακάτω,
Δηλαδή θα στήνουμε καρτέρι εξω από τα νοσοκομεία και τα αστικά κεντρα .... Πειτε με οτι βλεπω το δεντρο και οχι το δασος αλλα εγω αυτα βλεπω.

Εκεί έχουμε δείκτες 14 ημερών-ρεκόρ. Την ίδια στιγμή έχουμε 10.000.000 ανθρώπους, δηλαδή ολόκληρη την χώρα σε μέτρα περιορισμού κινητικότητας. Και θα επιτρέψουμε σε 170.000 κυνηγούς να μετακινούνται ελεύθερα από νομό σε νομό, να στήνουν καρτέρι, για ψυχαγωγικούς λόγους; Με όλο τον σεβασμό στους κυνηγετικούς συλλόγους, γιατί είναι αμφίδρομη η σχέση και στα θέματα πυροπροστασίας, και γενικά η προσεγγιση μας στο θέμα του κυνηγού δεν έχει προκατάληψη, αλλά είναι λάθος μήνυμα" τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

https://www.kynigesia.gr/index.php/...epitrepsoume-metakiniseis-se-170-000-kynigoys
Το να πας με το αυτοκίνητο σου στο βουνό δεν νομίζω ότι πειράζει . δεν. είναι όπως παίρνεις το αυτοκίνητο σου και πας στην δουλειά ....

Προς το παρόν....κάτσε να δούμε γιατί πάλι στις 18:00 έχει διάγγελμα ο Μητσοτάκης!

Κάτσε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε....και μετά θα ασχοληθούμε και με τον Χαρδαλιά!
Περιμένεις να ακούσεις κάτι διαφορετικό; δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι. Το θέμα είναι τη θα γίνει μετά τις 30/11....

Status
Not open for further replies.
Back