Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το θέμα είναι τη θα γίνει μετά τις 30/11....
Μάλλον θα πάμε για 14/12...

Ναι περιμένω να ακούσω τι άλλο θα κλείσουν και θα περιορίσουν εκτός από τα δημοτικά σχολεία...που είναι πλέον σίγουρο.

Σχετικά με το κυνήγι....δεν περιμένω κάτι...όπως έχω γράψει...το κυνήγι θα ξεκινήσει ξανά...μόλις αρθεί το lockdown. Αυτό...το βλέπω πιθανό στα μέσα Δεκεμβρίου. Αν τελικά το άρουν 30/11 θα είναι ακόμα καλύτερα!

Αν δεν πιεστεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν προκειτε να αλλάξει η κατάσταση!!!!! Ο άνθρωπος όπως ανέφερε και ο συνάδερφος παραπάνω είναι ντουβάρι!!!!! Βέβαια ο και ο Μητσοτάκης ποιον θα έχει μετά να του κάνει την βρωμοδουλεια???!!! Την κάτσαμε την βάρκα.....ελπίζω στις εκλογές που έρχονται να τα θυμηθούμε αυτά!!!!
Όσον αφορά τον Σκορδαλιά δεν τον έχει ψηφίσει κανείς, διορισμένος υπάλληλος εινσι.

Το ότι θεωρούν όλοι στην Ελλάδα ότι είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία το κυνήγι απορώ με αυτά που διαβάζω όπως τα παρακάτω,
Δηλαδή θα στήνουμε καρτέρι εξω από τα νοσοκομεία και τα αστικά κεντρα .... Πειτε με οτι βλεπω το δεντρο και οχι το δασος αλλα εγω αυτα βλεπω.

Εκεί έχουμε δείκτες 14 ημερών-ρεκόρ. Την ίδια στιγμή έχουμε 10.000.000 ανθρώπους, δηλαδή ολόκληρη την χώρα σε μέτρα περιορισμού κινητικότητας. Και θα επιτρέψουμε σε 170.000 κυνηγούς να μετακινούνται ελεύθερα από νομό σε νομό, να στήνουν καρτέρι, για ψυχαγωγικούς λόγους; Με όλο τον σεβασμό στους κυνηγετικούς συλλόγους, γιατί είναι αμφίδρομη η σχέση και στα θέματα πυροπροστασίας, και γενικά η προσεγγιση μας στο θέμα του κυνηγού δεν έχει προκατάληψη, αλλά είναι λάθος μήνυμα" τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

https://www.kynigesia.gr/index.php/...epitrepsoume-metakiniseis-se-170-000-kynigoys
Μήν ασχολησε εάν δεν σε αγγίζει το θέμα ...να ασχοληθείς με το γκολφ

Όσον αφορά τον Σκορδαλιά δεν τον έχει ψηφίσει κανείς, διορισμένος υπάλληλος εινσι.
Το γνωρίζω συνάδελφε για αυτό δεν τον ενδιαφέρει κιόλας!!!! Απορώ όμως που δεν ενδιαφέρει τους εκλεγμένους για να πιέσουν τον Μητσοτάκη!!!

Το γνωρίζω συνάδελφε για αυτό δεν τον ενδιαφέρει κιόλας!!!!
Αυτος που εκτελει εντολες με μενος ειναι το ονειρο καθε πολιτικου και γυναικας.
Για μια καλυτερη καρεκλα δουλευει το παλικαρι και τα παει περιφημα!

Ένα πράγμα ξέρω ότι με τρώει κάθε μέρα όλο και περισσότερο που δεν μπορώ να πάω στον τόπο καταγωγής μου και να κυνηγήσω ελεύθερα το ένα ρημάδι σαββατοκύριακο που έχω.
Εγωιστικό ?? Ναι!
Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν ήμουν από αυτούς που αγκαλιάζονταν στα Beachbar και Club τόσο καιρό από το καλοκαίρι.

Προς το παρόν....κάτσε να δούμε γιατί πάλι στις 18:00 έχει διάγγελμα ο Μητσοτάκης!

Κάτσε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε....και μετά θα ασχοληθούμε και με τον Χαρδαλιά!
Ότι τούπαν να πεί και να πράξει αυτά θα πεί .
Μήν έχετε αγωνίαν για κάτι που είναι προδιαγεγραμμένο
Αυτος που εκτελει εντολες με μενος ειναι το ονειρο καθε πολιτικου και γυναικας.
Αυτό ακριβώς .
Χαρακτηριστική περίπτωση σπουδάρχη ,παρόλο που θα του ταίριαζε καλύτερα το σπουδαρχίδης (νεαρός σπουδάρχης )

Τα πάει περίφημα??

Επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη!

Αν εξαιρέσεις το πρώτο κύμα της πανδημίας.....τόσο στην Καρδίτσα με τους νεκρούς της τελευταίας καταστροφής...όσο και στο 2ο κύμα της πανδημίας....μόνο περίφημα δεν τα πάει! Κατ ομολογία τους...απέτυχαν να συγκρατήσουν την πανδημία...και αυτό θα το δείς πολύ σύντομα....όταν θα μετράμε νεκρούς σαν τα κοτόπουλα...και οι νοσηλευομένοι θα είναι μέχρι τα πάρκινγκ των νοσοκομείων.

Δεν είμαι μάντης κακών....αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω θα το δούμε να γίνεται. Στο Piermonte της Ιταλίας αν είδες...οι ασθενείς είναι μέσα στα ΙΧ τους...και οι νοσηλευτές μεταφέρουν φυάλες οξυγόνου με καροτσάκια!

Το αυστηρό ύφος...πουλούσε...αλλά τώρα έχει αρχίσει η αποδόμηση....και όσο ο κόσμος κουράζεται....είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον φάει το πολιτικό σκοτάδι...στις επόμενες εκλογές...όπου και να επιλέξει να κατέβει (βουλευτής,Δήμαρχος,Περιφέρεια κτλ κτλ)

Μνεία για το γεμάτο καταδίκες βιογραφικό του δεν υπάρχει λόγος να γίνει....γιατί για αυτό τον κρίνει ο κόσμος....και όπως ξέρουμε ήταν για πολλά χρόνια Δήμαρχος Βύρωνα.

Άσε δε....που έχει κάτσει στο λαιμό σε πολλούς υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης....που σέρνουν αρκετές χιλιάδες ψήφους από πίσω τους.

Παρόλα αυτά....δεν ξέρω αν κάποιος άλλος θα τα είχε πάει καλύτερα! και όλα αυτά θα τα έγραφα...ακόμα και αν δεν είχε προφορικά απαγορεύσει το κυνήγι.

ΥΓ: Πάντως από Softshell μπουφανάκια....σηματάκια...και σημαιούλες....και άλλες τέτοιες παπάτζες....τύπου Πάνου Καμμένου....τα πάει περίφημα....άσχετα αν εμένα κάθε φορά που τον βλέπω με τα μπουφανάκια...μου γυρίζει το μάτι!

Συνεχίστε....

Το ότι θεωρούν όλοι στην Ελλάδα ότι είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία το κυνήγι απορώ με αυτά που διαβάζω όπως τα παρακάτω,
Δηλαδή θα στήνουμε καρτέρι εξω από τα νοσοκομεία και τα αστικά κεντρα .... Πειτε με οτι βλεπω το δεντρο και οχι το δασος αλλα εγω αυτα βλεπω.

Εκεί έχουμε δείκτες 14 ημερών-ρεκόρ. Την ίδια στιγμή έχουμε 10.000.000 ανθρώπους, δηλαδή ολόκληρη την χώρα σε μέτρα περιορισμού κινητικότητας. Και θα επιτρέψουμε σε 170.000 κυνηγούς να μετακινούνται ελεύθερα από νομό σε νομό, να στήνουν καρτέρι, για ψυχαγωγικούς λόγους; Με όλο τον σεβασμό στους κυνηγετικούς συλλόγους, γιατί είναι αμφίδρομη η σχέση και στα θέματα πυροπροστασίας, και γενικά η προσεγγιση μας στο θέμα του κυνηγού δεν έχει προκατάληψη, αλλά είναι λάθος μήνυμα" τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

https://www.kynigesia.gr/index.php/...epitrepsoume-metakiniseis-se-170-000-kynigoys
Στις παραλίες πρίν κάτι μήνες που γινόταν το αδιαχώρητο μήπως ήσουνα και εσύ και πλατσουριζες..από τότε έπρεπε να βάλουν μέτρα. Και να τα κόψουν όλα ....

Στις παραλίες πρίν κάτι μήνες που γινόταν το αδιαχώρητο μήπως ήσουνα και εσύ και πλατσουριζες..από τότε έπρεπε να βάλουν μέτρα. Και να τα κόψουν όλα ....
Όπως κατάλαβες κράζω αυτούς που ήταν στις παραλίες.. Εκτός αν έδωσα λάθος εντύπωση σε αυτό που έγραψα. Μετεφερα αυτο που ειπε ο χαρδαλιας.

Τα πάει περίφημα??

Επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη!

Αν εξαιρέσεις το πρώτο κύμα της πανδημίας.....τόσο στην Καρδίτσα με τους νεκρούς της τελευταίας καταστροφής...όσο και στο 2ο κύμα της πανδημίας....μόνο περίφημα δεν τα πάει! Κατ ομολογία τους...απέτυχαν να συγκρατήσουν την πανδημία...και αυτό θα το δείς πολύ σύντομα....όταν θα μετράμε νεκρούς σαν τα κοτόπουλα...και οι νοσηλευομένοι θα είναι μέχρι τα πάρκινγκ των νοσοκομείων.

Δεν είμαι μάντης κακών....αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω θα το δούμε να γίνεται. Στο Piermonte της Ιταλίας αν είδες...οι ασθενείς είναι μέσα στα ΙΧ τους...και οι νοσηλευτές μεταφέρουν φυάλες οξυγόνου με καροτσάκια!

Το αυστηρό ύφος...πουλούσε...αλλά τώρα έχει αρχίσει η αποδόμηση....και όσο ο κόσμος κουράζεται....είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον φάει το πολιτικό σκοτάδι...στις επόμενες εκλογές...όπου και να επιλέξει να κατέβει (βουλευτής,Δήμαρχος,Περιφέρεια κτλ κτλ)

Μνεία για το γεμάτο καταδίκες βιογραφικό του δεν υπάρχει λόγος να γίνει....γιατί για αυτό τον κρίνει ο κόσμος....και όπως ξέρουμε ήταν για πολλά χρόνια Δήμαρχος Βύρωνα.

Άσε δε....που έχει κάτσει στο λαιμό σε πολλούς υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης....που σέρνουν αρκετές χιλιάδες ψήφους από πίσω τους.

Παρόλα αυτά....δεν ξέρω αν κάποιος άλλος θα τα είχε πάει καλύτερα! και όλα αυτά θα τα έγραφα...ακόμα και αν δεν είχε προφορικά απαγορεύσει το κυνήγι.

ΥΓ: Πάντως από Softshell μπουφανάκια....σηματάκια...και σημαιούλες....και άλλες τέτοιες παπάτζες....τύπου Πάνου Καμμένου....τα πάει περίφημα....άσχετα αν εμένα κάθε φορά που τον βλέπω με τα μπουφανάκια...μου γυρίζει το μάτι!

Συνεχίστε....
Αναποδα το επιασες...Τα παει περιφημα ως χρησιμος ηλιθιος.
Θυμισου στις επομενες εκλογες τι θεση θα παρει!Αλλοι
πηγαινοερχονταν με τσεκουρια και τωρα ασχολουνται με
κολοκυθακια,δεν εχει να λεει!Μονο οι γυναικες να ψηφισουν
τελειωσαμε!Τον εχουμε παντρευτει για πολλα χρονια.

Γιατί η κσε δεν βγαίνει στα κανάλια να ακουστουμε;;
Να πει ότι είναι άθλημα;
Μα πει για τίς μελέτες;να πει για τη διαχείριση;;;
Η μήπως αυτά τά λένε μόνο σε εμάς;
Γτ η κσε τους ψηφιζει αυτους και οπως ειπε και ο προεδρος της εγω θα παω για κυνηγι αδιαφορωντας για τους υπολοιπους

Status
Not open for further replies.
Back