Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν είναι τόσο ευθύνη του Birdlife, που αντλεί από εκεί στοιχεία, όσο κυρίως των οργανώσεων μας που δεν βγαζουν εκείνες τις δικές τους σωστές και εμπεριστατωμένες επιστημονικές μελέτες και να τις δίνουν σε αυτές τις οργανώσεις...
700.000 γελάει και ο κάθε πικραμένος, και τσίχλες να ήταν πάλι δύσκολο μου φαίνεται...

Η ειδησεογραφια ακομη δεν το μετεδωσε. Ο νεος ´´κυνηγετικος συλλογος πολιτων κυνηγων κομοτηνης´´ ειναι γεγονος! Συλλογος αμιγως μοσουλμανικος...

Η ειδησεογραφια ακομη δεν το μετεδωσε. Ο νεος ´´κυνηγετικος συλλογος πολιτων κυνηγων κομοτηνης´´ ειναι γεγονος! Συλλογος αμιγως μοσουλμανικος...
Δηλαδή αν πάει Έλληνας θα τον διώξουν?

Ο Κεμάλ είχε πει ένα ωραίο αν δεν κάνω λάθος... "Τούρκος για μένα είναι όποιος αισθάνεται Τούρκος..."

Η ανεξαρτητοποιηση της Θρακης προχωραει αργα αλλα με σταθερα βηματα
Οταν θα ξυπνησουμε θα ειναι πλεον αργα
http://serresnews.blogy.gr/post/178...oyrkia-tha-mpoykarei-sti-elliniki-thraki-!!!-

Ρε παιδιά είναι απλά τα πράγματα:
1. Όλοι είναι Έλληνες. Το θέμα είναι για το πως αισθάνονται ...
2. Αν πάει κάποιος χριστιανός στο σύλλογο εννοείται πως δεν θα τον διώξουν...

Η αφύπνιση είναι θετική για όλα τα θέματα, εθνικά, μουσουλμανικά, Τούρκικα, Ελληνικά, μειονοτικά, εργασιακά, εργατικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, παιδευτικά κτλ κτλ κτλ
Τελικά όμως πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. :D
Αρκεί η αφύπνιση για να λυθούν αυτά τα θέματα ή είναι προαποφασισμένα γεγονότα τα οποία έχουν ληφθεί από ανώτατα κέντρα εξουσιών που διοικούν τον πλανήτη; .xm.
Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν γίνεται στα μισά να λέμε "ωχ αδερφέ, αυτά έχουν προαποφασιστεί από τον Σόρος και τους Αμερικάνους και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα" και στα άλλα μισά να μιλάμε για αφύπνιση.
Γι'αυτό η λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι μία .... Φαιοκόκκινη Λαική Δημοκρατία ... :D

Και στο σχολείο τα πιτσιρίκια να εκπαιδεύονται έτσι ...

Για να συμβει κατι τετοιο θα πρεπει στο πετσι του καθε συμπολιτη μας να σταματησει να κυριαρχει το ΕΓΩ πραγμα δυσκολο εως αναποφεκτο
Αν δεν γινει κατι μαζικο με οτι συνεπειες θα ακολουθησουν για τις ζωες ολων μας δεν υπαρχει καμια ελπιδα σωτηριας
Οποτε ας απολαυσουμε την ανεργια την απολυση την εξαθλιωση την ταπεινωση τον μισθο τον 560 ευρω την συνταξη τον 392 ευρω εως τα 67 μεχρι να παρουμε την κυρια τον 600 ευρω την οριοθετηση των συνορων μας απο γειτονικες χωρες μας και τσιμουδια
Οπως ελεγαν και οι γεροντες που ηταν σοφοι και ετρωγαν τσουκνιδες για κυριως γευμα :
Για οσα τραβαει το κορμι τα φταιει το κεφαλι

Για να συμβει κατι τετοιο θα πρεπει στο πετσι του καθε συμπολιτη μας να σταματησει να κυριαρχει το ΕΓΩ πραγμα δυσκολο εως αναποφεκτο

Αν έχω ήσυχη την συνείδηση μου, είναι ότι τουλάχιστον μέσα από τις πολιτικές μου επιλογές δεν εξυπηρέτησα ποτέ το ΕΓΩ μου... :-)
Πως θα μπορούσα άλλωστε όταν αυτό αποτελεί το Α κ το Ω στην ιδεολογία μου.

Αν έχω ήσυχη την συνείδηση μου, είναι ότι τουλάχιστον μέσα από τις πολιτικές μου επιλογές δεν εξυπηρέτησα ποτέ το ΕΓΩ μου... :)
Πως θα μπορούσα άλλωστε όταν αυτό αποτελεί το Α κ το Ω στην ιδεολογία μου.
Αποτελεις την μειοψηφια πιστεψε με ;)
Τουλαχιστον αυτο εχω βιωσει ως εμπειρια μετα απο 18 χρονια στο μεροκαματο στα 36 μου χρονια που ειμαι στην ζωη

Αν δεν γινει κατι μαζικο με οτι συνεπειες θα ακολουθησουν για τις ζωες ολων μας δεν υπαρχει καμια ελπιδα σωτηριας
Οποτε ας απολαυσουμε την ανεργια την απολυση την εξαθλιωση την ταπεινωση τον μισθο τον 560 ευρω την συνταξη τον 392 ευρω εως τα 67 μεχρι να παρουμε την κυρια τον 600 ευρω την οριοθετηση των συνορων μας απο γειτονικες χωρες μας και τσιμουδια
Οπως ελεγαν και οι γεροντες που ηταν σοφοι και ετρωγαν τσουκνιδες για κυριως γευμα :
Για οσα τραβαει το κορμι τα φταιει το κεφαλι

Τίποτα μαζικό δεν θα γίνει Κώστα , ο Ελληνας δεν θελει ανατροπές .
Μην ξεχνας οτι το 85% .fff. ψήφισαν - στήριξαν την συνέχιση των μνημονίων και όλων αυτών των εξοντωτικών μέτρων που αναφερεις πιο πανω.
Μια διόρθωση μονο , η συνταξη θα παει σταδιακά στα 72 αφου συμφώνησαν και υπέγραψαν οτι το προσδόκιμο ζωης ανεβαινει ενα χρονο καθε δεκα χρονια .Κατα συνεπεια όταν θα φτάσεις στην ηλικία για συνταξη , θα εχει ανεβει και το όριο ηλικίας, δηλαδη θα οδηγάς το φορτηγό σου μεχρι τα 72 σου .
Όσο για τις φαιοκόκκινες λαϊκές Δημοκρατίες που λεει ο Γιωργος , μου θυμίζει το παλιο πικαπ που παιζει τον δίσκο αλλά η βελόνα εχει κολλήσει σε ενα σημείο και παιζει το ιδιο ξανα και ξανά ....
Όμορφες ανεφάρμοστες θεωρίες....
Ενας διαχειριστής να βάλει μια τάξη στα πιο πανω ρεμαλια που βγαινουν .off topic..smashfrak..smashfrak.

Αααμαν...Διονυση πρεπει να εχω χασει πολλα επεισοδια,θα ανατρεξω στην "επικαιροτητα" να ενημερωθω..what. .bike
Δεν έχεις χάσει πολλά επεισόδια :)
Ειδικά από τις τελευταίες εκλογές δεν έγινε κουβέντα. Σκότωσαν στον κόσμο την γιαλαντζί ελπίδα που του είχαν δημιουργήσει με τον Τσίπρα και σχεδόν 1 στους 2 δεν πήγε να ψηφίσει, οπότε και οι συζητήσεις ήταν άκρως υποτονικές. :)
Από την αρχή ήταν στημένο το παιχνίδι να συμβεί αυτό. Καλύτερο επιχείρημα από το ... "είδατε, η Αριστερά δεν μπόρεσε", δεν υπάρχει στο στόμα όλων ;)

αρχισαμεεεε κριμα για το παιδι...αλλα βραδυ για κυνηγι?.xm.
Και Τρίτη; .xm. Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται στο κυνήγι αγριόχοιρου. Αλλά και πάλι δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι πήγαν από το πρωί και τους έπιασε η νύχτα, αφού ήταν Τρίτη...
Κρίμα ρε γμτ 22 χρονών παλικάρι....

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back