Και ενα τρισάγιο....να στυλουμε και στεφανια ....εγω θα στηλο ενα με τον ταο ταο με πουα καρδουλεςΕγώ προτείνω στην ΚΣΕ να βγάλει πάλι παρόμοια ανακοίνωση όταν συμπληρωθούν 40 ημέρες από την απαγόρευση. Υπέρ αναπαύσεως κυνηγίου.
Έχουμε ΚΣΕ ???? Πού είναι ,πότε ,πού ????Εγώ προτείνω στην ΚΣΕ να βγάλει πάλι παρόμοια ανακοίνωση όταν συμπληρωθούν 40 ημέρες από την απαγόρευση. Υπέρ αναπαύσεως κυνηγίου.
Κ.άπου Σ.την Ε.ρημιάΈχουμε ΚΣΕ ???? Πού είναι ,πότε ,πού ????![]()
Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει όμως...Από την στιγμή που μας αδικούν και το χειρότερο μας κοροϊδεύουν και από πάνω και μίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό κόστος η ΚΣΕ έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση που να καλεί τα μέλη της να μην ψηφίσουν την ΝΔ οπότε και αν γίνουν εκλογές
Ευθέως χωρίς μα και μου και χωρίς κατεβατά και εξηγήσεις ξεκάθαρος εκβιασμός απέναντι στην ξεκάθαρη αδικία και κοροϊδία που περνάμε
Και θα σου πω εγώ μετά αν θα ψάχνει ο Αραμπατζής τους κυβερνώντες η οι κυβερνώντες τον Αραμπατζή
Άντε γιατί μας μαύρισαν τα σωθικά όλα τα παλιοτομαρα και έχουν αφήσει τον πάσα ένα να γυρνάει και να ανεβάζει και φωτο ότι σπάει την καραντινα και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός
Να αγιάσει το στόμα σου φίλε. Αυτό ακριβώςΑπό την στιγμή που μας αδικούν και το χειρότερο μας κοροϊδεύουν και από πάνω και μίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό κόστος η ΚΣΕ έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση που να καλεί τα μέλη της να μην ψηφίσουν την ΝΔ οπότε και αν γίνουν εκλογές
Ευθέως χωρίς μα και μου και χωρίς κατεβατά και εξηγήσεις ξεκάθαρος εκβιασμός απέναντι στην ξεκάθαρη αδικία και κοροϊδία που περνάμε
Και θα σου πω εγώ μετά αν θα ψάχνει ο Αραμπατζής τους κυβερνώντες η οι κυβερνώντες τον Αραμπατζή
Άντε γιατί μας μαύρισαν τα σωθικά όλα τα παλιοτομαρα και έχουν αφήσει τον πάσα ένα να γυρνάει και να ανεβάζει και φωτο ότι σπάει την καραντινα και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός
Δεν μπορεί ο πρόεδρος να βγάλει τέτοια επιστολήΑυτες η επηστολες ειναι για τα ματια του κ. κόσμου....τς γράφουν κανονικα οι κουλιδες..
Από την στιγμή που μας αδικούν και το χειρότερο μας κοροϊδεύουν και από πάνω και μίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό κόστος η ΚΣΕ έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση που να καλεί τα μέλη της να μην ψηφίσουν την ΝΔ οπότε και αν γίνουν εκλογές
Και γιατί δεν μπορεί; Δεν έχει τα κακαλα όχι δεν μπορει. Αφού όπως λέει η ανακοίνωση της ΚΣΕ η κυβέρνηση κάνει πως δεν ακούει και μας γράφει κανονικά ΧΩΡΙΣ λόγο , έτσι πρέπει επίσημα από την ΚΣΕ να πουν σας προτρέπουμε στις επόμενες εκλογές να τους γράψετε και εσεις.Δεν μπορεί ο πρόεδρος να βγάλει τέτοια επιστολή, θυμηθείτε τι έγινε στις εκλογές όταν υφίστατο κόμμα Ελλήνων κυνηγών και που και πως το πούλησαν οι κυνηγοπατέρες.
Δεν ξέρω ποια μορφή αντίδρασης πρέπει να υιοθετήσουμε. Το συμπέρασμα είναι ένα κοροϊδία και αγανάκτηση.
Έχω ένα ερώτημα, μάλλον ρητορικό: μήπως τελικά αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης; η ευθεία σύγκρουση με τους κυνηγούς, ώστε να προσεταιριστεί τις ψήφους των 'οικολογων' και των πολλών, στις μέρες μας, αντικυνηγών;Και γιατί δεν μπορεί; Δεν έχει τα κακαλα όχι δεν μπορει. Αφού όπως λέει η ανακοίνωση της ΚΣΕ η κυβέρνηση κάνει πως δεν ακούει και μας γράφει κανονικά ΧΩΡΙΣ λόγο , έτσι πρέπει επίσημα από την ΚΣΕ να πουν σας προτρέπουμε στις επόμενες εκλογές να τους γράψετε και εσεις.
Συμφωνώ απόλυτα, απλά δεν εκφραστηκα τόσο κοφτά. Να σκεφτούμε όμως και να πράξουμε ανάλογα όπως σωστά ανέφεραν οι DimDre και Γιώργος 82 και ίσως κάποιοι που μου διαφεύγουν.Και γιατί δεν μπορεί; Δεν έχει τα κακαλα όχι δεν μπορει. Αφού όπως λέει η ανακοίνωση της ΚΣΕ η κυβέρνηση κάνει πως δεν ακούει και μας γράφει κανονικά ΧΩΡΙΣ λόγο , έτσι πρέπει επίσημα από την ΚΣΕ να πουν σας προτρέπουμε στις επόμενες εκλογές να τους γράψετε και εσεις.
Πατάνε σε δύο βάρκες Παναγιώτη αλλά λοξοκοιταζουν στην δήθεν οικολογία γιατί εκεί παίζει το πολύ χρήμα και ο νοών νοειτωΈχω ένα ερώτημα, μάλλον ρητορικό: μήπως τελικά αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης; η ευθεία σύγκρουση με τους κυνηγούς, ώστε να προσεταιριστεί τις ψήφους των 'οικολογων' και των πολλών, στις μέρες μας, αντικυνηγών;
δλδ εσύ τους έχεις για τόσο διαβολικά έξυπνους ?????Έχω ένα ερώτημα, μάλλον ρητορικό: μήπως τελικά αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης; η ευθεία σύγκρουση με τους κυνηγούς, ώστε να προσεταιριστεί τις ψήφους των 'οικολογων' και των πολλών, στις μέρες μας, αντικυνηγών;