Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μουΠοτέ είπαν για να πούνε και τώρα???? Μια είδηση που έσκασε....όχι απ' ην εκπομπή....είναι ότι ξεκινήσανε διαβουλεύσεις μεταξύ μελών για την ενεργοποίηση του ΚΕΚ!!! Καλό κακό δεν ξέρω.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μουΠοτέ είπαν για να πούνε και τώρα???? Μια είδηση που έσκασε....όχι απ' ην εκπομπή....είναι ότι ξεκινήσανε διαβουλεύσεις μεταξύ μελών για την ενεργοποίηση του ΚΕΚ!!! Καλό κακό δεν ξέρω.
Καλο ειναι....κατα την αποψη μου....αλλα να μην ξεχαστουμε και μεις οταν ερθει η ωραΠοτέ είπαν για να πούνε και τώρα???? Μια είδηση που έσκασε....όχι απ' ην εκπομπή....είναι ότι ξεκινήσανε διαβουλεύσεις μεταξύ μελών για την ενεργοποίηση του ΚΕΚ!!! Καλό κακό δεν ξέρω.
Άς το ενεργοποιήσουν επιτέλους να μπω μέσα στην κάλπη μαζί με τα τσαρούχια όπως την τελευταία φορά που κατέβηκεΚαλο ειναι....κατα την αποψη μου....αλλα να μην ξεχαστουμε και μεις οταν ερθει η ωρα
Μην βιάζεσαι θα τα πούνε όταν έρθει η ώραΚαλησπερα. Ρε παιδια την ΚΣΕ δεν βλεπω τη περιμείνουν τα 40 να κανουν το μνημόσυνο.
Γεια σου Γιωργαρε πες τα ο μπεκατσας απο τη Δραμα !
SILVER ALERT: Εξαφανίστηκε χθες στην περιοχή "Καραούλι" ο κος Αραμπατζής. Πάσχει από οξεία οσφυοκαμψία. Αν τον δείτε, γράψτε μας.
Εκεί είναι όλοι η "μαγκιά" μας που λέω εγώ....επιτέλους να μην ξεχάσουμε!!!!!Καλο ειναι....κατα την αποψη μου....αλλα να μην ξεχαστουμε και μεις οταν ερθει η ωρα
Στο σωστό μέρος γεννηθήκαμε Ηλία πως το καταντήσαμε είναι το πρόβλημα.........Λεβεντες παρτε το χαμπάρι ζουμε σε μια ηπειρο μπουρδελο οπλοφοβηκι μεχρει εκει που δεν παει αλλο...οι αμερικανοί εχουν και κακα σαν λαος αλλα το κυνηγι και το ψαρεμα το εχουν θρησκεία.... σε λαθος μερος γεννηθήκαμε
τα ίδια λέτε...........Στο σωστό μέρος γεννηθήκαμε Ηλία πως το καταντήσαμε είναι το πρόβλημα.........
Στο σωστό μέρος γεννηθήκαμε Ηλία πως το καταντήσαμε είναι το πρόβλημα.........
Δεν φταίμε εμεις για ολλα φιλαρακι ....αλλοι το κατάντησαν ετσιΣτο σωστό μέρος γεννηθήκαμε Ηλία πως το καταντήσαμε είναι το πρόβλημα.........
Οραιο παραμυθακι ......εχει και δρακο μεσαΕίμασταν αυτη που κατέβασαν τους αλλους απο τα δένδρα και ανεβήκαμε εμείς Ας φαμε τωρα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η αλήθεια να λέγεται Ηλία για να καταστραφεί ο παράδεισος δεν γίνεται από μία γενιά μόνο χρειάζεται περισσότερες και δυστυχώς εδώ δεν έχασαν καθόλου χρόνο ορισμένοι το δούλεψαν πολύ το θέμα για να καταφέρουν να γίνουμε ζητιάνοιΔεν φταίμε εμεις για ολλα φιλαρακι ....αλλοι το κατάντησαν ετσι
Οραιο παραμυθακι ......εχει και δρακο μεσα