Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν γίνεται αυτό ρε Ηλία μαλακιά σου είπαν τι είμαστε Αγγλία, εδώ στην Αθήνα για να πάς για Κυνηγι όπου και να πάς θέλεις πάνω από 20 χιλιόμετρα.
Και ομως γινεται
Πχ στη Βορεια Αττικη θα κυνηγανε τις υπηρετριες
στην Νοτια Αττικη τις προπελες των βαποριων
στην Ανατολικη Αττικη τις τουριστριες του αεροδρομιου
και εμεις στην Δυτικη Αττικη θα παιζουμε κυνηγητο με τους Ρομα και τους Ταλιμπαν στον σκουπιδοτοπο του Ασπροπυργου
hippo hippo

Άσχετο....αλλά πριν μερικές εβδομάδες μιλούσαμε για την Σλοβακία και την άρση των μέτρων.

Πήρε το μάτι μου ότι εχτές επέστρεψαν στα 2.700 νέα περιστατικά/ημέρα!
2.600 ο μέσος όρος κορυσμάτων των τελευταίων 7 ημερών

Τελικά δεν ξεμπερδεύουμε με αυτήν την ιστορία....μια πάνω μια κάτω!
Πριν λίγες μέρες είχαν τα περισσότερα κρούσματα σχεδόν 4000. Οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι δεν έχουν αυξηθεί όμως. Από 21/12 έως 10/01 μπήκαν σε lockdown. Αλλά και πάλι δεν έχουν χούντα...

Εύχομαι να ισχύουν όντως αυτά και να μην αποτελούν άλλη μία "φρούδα ελπίδα" σαν κι αυτή την "παραμυθένια" που μας είχε "ταϊσει" ο ίδιος αρθρογράφος του χώρου κατά τις πρώτες ημέρες του εγκλεισμού μας, ότι τάχα ένας ονόματι Σταμπουλίδης της κυβέρνησης, θα μας εξαιρούσε από τις απαγορεύσεις, πράγμα που τελικά δεν συνέβη ποτέ φυσικά...

Ευχομε σε ολους Καλα Χριστουγεννα, καλες γιορτες με υγεια πανω απ ολα.
Οσο για το κυνηγι, ας βασταμε μικρο καλαθι και ας μην ενθουσιαζομαστε υπερβολικα γιατι δεν ξερουμε τι θα επικαλεσθουν ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ.
Ας ελπισουμε να πανε ολα κατ ευχη, αν και ειναι δυσκολα τα πραγματα.
Καλες γιορτες σε ολους...

Εύχομαι να ισχύουν όντως αυτά και να μην αποτελούν άλλη μία "φρούδα ελπίδα" σαν κι αυτή την "παραμυθένια" που μας είχε "ταϊσει" ο ίδιος αρθρογράφος του χώρου κατά τις πρώτες ημέρες του εγκλεισμού μας, ότι τάχα ένας ονόματι Σταμπουλίδης της κυβέρνησης, θα μας εξαιρούσε από τις απαγορεύσεις, πράγμα που τελικά δεν συνέβη ποτέ φυσικά...
Δε ξέρω Νικόλα αν ισχύουν η αν μας παραμυθιάζουν.Κι εγώ όπως και όλοι μας στην αναμονη... και ελπίζουμε έστω και για τσίχλες...
Απλά τα ανεβάζω για να ενημερωνόμαστε...

To ανοιξουν η δεν το ανοιξουν εγω τον "λακκο " τουs τον εχω ανοιξει απο τωρα .Και θα εχουν και φτηνη κηδεια οχι σπαταλεs .
Eξη ευρω το πολυ . Ενα ευρω η ναυλον σακκουλα και πεντε ευρω ο παππαs να πει τρια λογια. " Αμωμοι εν οδω " και τελοs.

Πολλή ησυχία βλέπω σήμερα στα sites και γενικά στην ειδησεογραφία σχετικά με το θέμα που μας ενδιαφέρει και δεν μου αρέσει ...

Σήμερα έχει γαλοπούλα και αρνί το μενού... Απο βδομάδα πάλι... Απαντα, sites και κράτος, εμμέσως πλην σαφώς γράφουν "Κλειστόν λόγω εορτων".

Δεν νομίζω ότι θα μας ανοίξουν πριν τις 7/1. Αν το κάνουν θα είναι εκπληξη. Πάντως στα 10 χιλιόμετρα που περπάτησα σήμερα στα ελατα οι κυργιαρες ηταν πολύ λιγότερες από ότι ήταν πριν 15 μέρες. Λέτε να κατάλαβαν τίποτα και να την εκαναν;;;;;

Δεν νομίζω ότι θα μας ανοίξουν πριν τις 7/1. Αν το κάνουν θα είναι εκπληξη. Πάντως στα 10 χιλιόμετρα που περπάτησα σήμερα στα ελατα οι κυργιαρες ηταν πολύ λιγότερες από ότι ήταν πριν 15 μέρες. Λέτε να κατάλαβαν τίποτα και να την εκαναν;;;;;
Εδω η κυχλες ειναι αρκετες σημερα που πηγα βολτα ειδα πουλια ....

Status
Not open for further replies.
Back