Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περιμένουμε 2 μήνες για να πάμε για κυνήγι και 5 μέρες πριν το άνοιγμα έπαθα διαστρεμμα 2ου βαθμού...
peng

... το ορειβατικό αρβυλο λειτουργεί σαν ναρθηκας;
Περαστικά! Κουτσα-κουτσα σε κάνα ισιωμα με επιστραγαλιδα και το αρβυλο φυσικά και βοηθάει!

Περιμένουμε 2 μήνες για να πάμε για κυνήγι και 5 μέρες πριν το άνοιγμα έπαθα διαστρεμμα 2ου βαθμού...
peng

... το ορειβατικό αρβυλο λειτουργεί σαν ναρθηκας;
Περαστικά Στέφανε . Άσχετα με το αν εμεις εδω δεν εχουμε περιθώρια για πολλά ,ειναι σπάσιμο.

Διάβασα ότι για μετακίνηση κυνηγών απαιτείται βεβαίωση SMS ή χειρόγραφα και άδεια Θήρας
Σωστά το διάβασες. Επιλογή 6, άδεια θήρας και ταυτότητα, μάσκες έως 2 άτομα στο αμάξι και εντός περιφερειακής ενότητας (όχι περιφέρειας).

Σωστά το διάβασες. Επιλογή 6, άδεια θήρας και ταυτότητα, μάσκες έως 2 άτομα στο αμάξι και εντός περιφερειακής ενότητας (όχι περιφέρειας).
Κατατοπιστικοτατος Βασιλη γτ καπιοι νομισανε απο εβρο μεχρι σαλονικα αχαχαχαχα

Κατατοπιστικοτατος Βασιλη γτ καπιοι νομισανε απο εβρο μεχρι σαλονικα αχαχαχαχα
Τόλη εδώ δεν έχουν ενημερώσει ακόμα την αστυνομία ή αν θα λειτουργήσει πάλι η θηροφυλακή. Πολύ προχιερότητα ρε γαμώτο και θέλει προσοχή γιατί με τον ενθουσιασμό μας μπορεί να φάμε κανένα 300άρι μέρες που είναι άδικα. Εγώ πάντως κανόνισα ήδη ψαρεματάκι για Κυριακή καιρού επιτρέποντος να ξεχαρμανιάσω όσο μπορώ.

Με εξαίρεση την Αττική, που ισχύει για όλη την περιφέρεια Αττικής = Νομός Ατιικής

Άρα δεν επιτρέπεται συνοδός
Χμμ δεν μπορώ να σου πω αλλά θα μου φαίνεται περίεργο να σε γράψουν αν είσαι με τον ανήλικο γιο σου. Εγώ για παράδειγμα που φέτος δεν έβγαλα άδεια κυνηγιού δεν μπορώ να πάω αλλά ο γιος που έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να βγάλει άδεια θήρας το θεωρώ αυτονόητο να επιτρέπεται.

Χμμ δεν μπορώ να σου πω αλλά θα μου φαίνεται περίεργο να σε γράψουν αν είσαι με τον ανήλικο γιο σου. Εγώ για παράδειγμα που φέτος δεν έβγαλα άδεια κυνηγιού δεν μπορώ να πάω αλλά ο γιος που έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να βγάλει άδεια θήρας το θεωρώ αυτονόητο να επιτρέπεται.
Συμφωνώ αλλά δεν βγάζεις άκρη την μια μέρα λενε αλλά την άλλη αλλά. Αλλά λέει ο ένας άλλα ο άλλος .

Συμφωνώ αλλά δεν βγάζεις άκρη την μια μέρα λενε αλλά την άλλη αλλά. Αλλά λέει ο ένας άλλα ο άλλος .
Ναι έτσι είναι. Αλλά ποιος αστυνομικός ή θηροφύλακας θα σου κόψει πρόστιμο επειδή πήρες τον γιο σου παρέα για κυνήγι; Τέλος πάντων μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά εγώ τον γιο μου θα τον έπαιρνα παρέα για κυνήγι σίγουρα.

Παιδια δυστυχως δε προβλέπεται συνοδος στο αμαξι...πχ πηρα μαζι τον φίλο μου για παρεα στο περπάτημα...αντιστοιχα το παιδι για παρεα δε προβλέπεται οτι μπορει να σε ακολουθήσει....
Βεβαια και σουπερ μαρκετ που πας και παιρνεις μαζι το παιδι γτ δε το αφηνεις μονο σπιτι, δε προβλέπεται αλλα δεν εχω ακουσει να βεβαιωνουν προστιμο για παιδι....
Το σιγουρο ειναι οτι θα προκειται περι μικροτσουτσουνου οργανου αν μπει στην διαδικασια να σε γραψει.....

Δεν πρόλαβα να το ακούσω καλά τώρα που μίλαγε ο Σταθόπουλος στις πρωινές ιχνηλασιες αλλά πρέπει να του έκαναν αυτή την ερώτηση και είπε πως όχι δεν μπορείς
Όπως λές όμως δεν βγάζεις άκρη άν δεν μπορείς να πάρεις το παιδί σου που ζεις στο ίδιο σπίτι δεν έχει καμία λογική αλλά που να την βρεις και την λογική τόσα έχουμε δει

Καλημέρα περιμένετε τώρα γιατί για την επόμενη σεζόν θα δείτε ότι θα πρέπει να έχεις κάνει εμβόλιο για να κυνηγήσεις εκτός νομού μόνο που δεν ξέρω αν θα το εφαρμόσουν πριν ή μετά τις εκλογές διότι με την αμνησία των Ελλήνων και χωρίς αντιπολίτευση πάλι θα βγουν οι ίδιοι και μετά ευχαριστειτε τους χαλιες που μας άφησαν να κυνηγήσουμε.Γιατί ποιό πολύ απολογητική σε κάποιους άλλους μου φάνηκε η αιτιολόγηση για την επανέναρξη του κυνηγιού παρά στις 200000 χιλιάδες κυνηγούς.Έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας και τυχαία δεν έγινε τίποτα .Ας χαρούμε τώρα αλλά κρατήστε αυτά που γράφω στο μυαλό σας έτσι έλεγα και το καλοκαίρι σε φίλους πολύ εύκολα και γρήγορα βγήκαν οι άδειες για να μαζευτούν λεφτά θα φάμε τσουτσουνια όχι μου λέγανε είπανε ότι το κυνήγι θα εξαιρεθεί και είδατε την εξαίρεση πήραμε ένα παπαρι.

Status
Not open for further replies.
Back