Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ήταν αυτό που λέγαμε μαγκες. Η απαγόρευση ήταν καθαρά πολιτική απόφαση και εκανε μπαμ. Και δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα με αυτους. Χρειάζεται εγρήγορση γιατί δεν θα έχουμε θέμα μόνο φετος. Έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους πλέον και όσο είναι στην εξουσία θα μας τρέχουν.

Άσε τα λόγια και κάνε καμμία αναγνώριση μπας και κάνουμε το κατήφορο!
2 ώρες περπάτημα με το φιλαράκι σε μέρος που πέρυσι κάναμε από 8-10 πουλιά έκαστος , κάναμε και οι δύο 3 πουλιά.
καρτέρι μετά , δεν πέρασε τίποτα.

αλλά τι τα θες και μόνο το περπάτημα με το σκυλάκι και η αίσθηση της κούρασης στο κορμί , εμένα τουλάχιστον μου φτάνει και μου περισσεύει.

Άμα είμαστε καλά παιδιά θα γίνει ανανέωση.
Τιμωρια διαφορετικα...
Ρε σεις έτσι βγαίνουν τα φεκ 2-3 βδομαδες ισχυ εχουν παντα, τυπου βλεπουμε και κάνουμε....οχι μονο για το κυνηγι αλλα για ολα...λιανεμπορια και τα ρεστα...

Δόξα τω θεώ, σήμερα κάναμε τη βολτιτσα μας στα γνωστά μέρη της Αργολίδας. Δεν αναφέρω καρπωση γιατί ούτε κάτι ιδιαίτερο ήταν αλλά ποτέ δεν είχε σημασία για την παρέα, πολύ δε περισσότερο στην παρούσα συγκυρία.
Δεν ξέρω αν θα κυνηγήσουμε μέχρι τις 7/1, τις 20/1 ή τις 28/2. Αυτό που έχει σημασία είναι όσα διαπιστώσαμε 50 μέρες τώρα να μην τα ξεχάσουμε ποτέ. Γιατί δυστυχώς αυτό δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή μιας λυσσωδους επίθεσης κατά του κυνηγιού και πολλών άλλων παραδόσεων του παλιού κόσμου που δεν ταιριάζουν στη νέα κοινωνία της πολιτικής ορθότητας. Είτε από ιδεοληψία είτε από οικονομικο συμφέρον οι επιθέσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν στο μέλλον. Εμείς πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας στα συλλογικά μας όργανα, στον κοινωνικό μας κύκλο και μπροστά στην κάλπη.
Πρώτα από όλα όμως να αποδεικνύουμε πόσο λάθος κάνουν όλοι όσοι μας κατηγορούν. Όχι γιατί το λέει η ανακοίνωση της ΚΣΕ ούτε γιατί το χρωστάμε στον χαρδαλιά, αλλά επειδή το οφείλουμε στον εαυτό μας και στη φύση που μας φιλοξενεί

Ήταν αυτό που λέγαμε μαγκες. Η απαγόρευση ήταν καθαρά πολιτική απόφαση και εκανε μπαμ. Και δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα με αυτους. Χρειάζεται εγρήγορση γιατί δεν θα έχουμε θέμα μόνο φετος. Έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους πλέον και όσο είναι στην εξουσία θα μας τρέχουν.
Έχεις δίκιο Δημήτρη σκωτσέζικο ντούς θά μας κάνουν.

Status
Not open for further replies.
Back