Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμένα η αστυνομία μου είπε δεν υπάρχει ΦΕΚ.δεν μπορείτε κύριε να πάτε
Κατέβασε το ΦΕΚ στο κινητό και αν σου πει τίποτα να του το τριψεις στην μούρη και να του πεις να πάει έξω από καμία Εκκλησία σήμερα μήπως και ξεχαστεί καμιά γριά και δεν βαλει μάσκα για να την γραψει. Κοπρόσκυλα , ούτε ένα search στο Google δεν εκανε πριν απαντησει;

Κατέβασε το ΦΕΚ στο κινητό και αν σου πει τίποτα να του το τριψεις στην μούρη και να του πεις να πάει έξω από καμία Εκκλησία σήμερα μήπως και ξεχαστεί καμιά γριά και δεν βαλει μάσκα για να την γραψει. Κοπρόσκυλα , ούτε ένα search στο Google δεν εκανε πριν απαντησει;
Θα μίλησε με τον αστυνομικό που ξέρει να γράφει. Αυτός που ξέρει να διαβάζει θα είχε άδεια

ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ...!!! fgr2fgr2fgr2
Νικολα βουρ στο απογευματινό σήμερα και όλη μερα αύριο στα ελατα για viscivorous και λίγες pilaris που εχω ανακαλύψει στις βόλτες για μανιτάρια.

Επέμενε κιόλας, όχι κύριε κάνετε λάθος,δεν υπάρχει ΦΕΚ..
Μόνο για μετακίνηση στους γονείς σάς.
Ευχαριστώ τού λέω καί τό έκλεισα.ετσι καί αλλιώς από περιέργεια πήρα να δώ αν είναι ενημερωμένοι.
Εγώ παιδιά να πώ την αλήθεια.
Την τρίτη έχασα την μάνα μου,στα 53 τής μας νίκησε ο καρκίνος..
Καί χθές τό βράδυ λέω στη γυναίκα αύριο θα πάω για κυνήγι δεν μπορώ άλλο, τό βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καί πολύ και χαράματα έφυγα.ντουφεκισα δύο μπεκατσινια,και ακούω μια σειρήνα,,τα μάζεψα και έφυγα.και μόλις ήρθα σπίτι με πήρε ο κουμπάρος καί λέει Ελα να σού πω να χαρείς, περίμενα να μου πει πάω για τρίτο παιδί,.και μου λέει τό άνοιξαν το κυνήγι..
Ωραία τού λέω γιατί πήγα τό πρωί.

Χρόνια πολλά σε όλους , μόλις μας δώσανε μια ανάσα και σε μας άρχισαν . Εγώ που μένω εκεί και δεν έχει τίποτα? Γιατί μόνο ανα νομό να ανοίξει . ?Πραγματικά οι τσαντακιδες είναι περισσότεροι από μας που απλά κρατώντας ενα όπλο και κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα νιώθουμε σαν την συνεύρεση με την πρώτη γκόμενά .

Πάρτε το όπλο , τον αγαπημένο φίλο σας , τον συνοδοιπόρο σας και βγείτε ελεύθεροι να κάνετε αυτό που αγαπάτε αν έρθει και θήραμα τότε έχουμε το κερασάκι στην τούρτα .

Δεν νομιζω να έχει θηροφυλακη.... ή θα τους αναγκάσουμε ενώ είναι σε αναστολή να βγουν έξω και να κάνουν ελέγχους? χωρίς να πληρώνονται έξτρα εννοείται...
Καλά τα παιδιά της επαρχίας,εμείς Αττική που και τι να κυνηγησουμε??
Για χόρτα μας βλέπω...
στην Ομόνοια για παπιά στον εθνικό κήπο για ορτύκια στου Φιλοπάππου για γεράκοτσίχλες κοτσύφια στα νταμάρια της Πεντέλης λαγό και στα μεσόγεια αγριογούρουν, φασες στη Πάρνηθα με τα ελαφάκια να παίρνουν μάτι, φασιανούς στην βάρη και αγριοκάτσικο μέχρις την πρωτοχρονιά πάνω από την Χασιά πριν το μοναστήρι.
κατι άλλο?

Επέμενε κιόλας, όχι κύριε κάνετε λάθος,δεν υπάρχει ΦΕΚ..
Μόνο για μετακίνηση στους γονείς σάς.
Ευχαριστώ τού λέω καί τό έκλεισα.ετσι καί αλλιώς από περιέργεια πήρα να δώ αν είναι ενημερωμένοι.
Εγώ παιδιά να πώ την αλήθεια.
Την τρίτη έχασα την μάνα μου,στα 53 τής μας νίκησε ο καρκίνος..
Καί χθές τό βράδυ λέω στη γυναίκα αύριο θα πάω για κυνήγι δεν μπορώ άλλο, τό βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καί πολύ και χαράματα έφυγα.ντουφεκισα δύο μπεκατσινια,και ακούω μια σειρήνα,,τα μάζεψα και έφυγα.και μόλις ήρθα σπίτι με πήρε ο κουμπάρος καί λέει Ελα να σού πω να χαρείς, περίμενα να μου πει πάω για τρίτο παιδί,.και μου λέει τό άνοιξαν το κυνήγι..
Ωραία τού λέω γιατί πήγα τό πρωί.
Συλλυπητήρια Γρηγόρη να ζήσετε και να την θυμόσαστε
Άτιμη αρρώστια δυστυχώς έχω χάσει πολλούς δικούς μου ανθρώπους από αυτό το χτικιο και σε καταλαβαίνω απόλυτα

Δεν νομιζω να έχει θηροφυλακη.... ή θα τους αναγκάσουμε ενώ είναι σε αναστολή να βγουν έξω και να κάνουν ελέγχους? χωρίς να πληρώνονται έξτρα εννοείται...

στην Ομόνοια για παπιά στον εθνικό κήπο για ορτύκια στου Φιλοπάππου για γεράκοτσίχλες κοτσύφια στα νταμάρια της Πεντέλης λαγό και στα μεσόγεια αγριογούρουν, φασες στη Πάρνηθα με τα ελαφάκια να παίρνουν μάτι, φασιανούς στην βάρη και αγριοκάτσικο μέχρις την πρωτοχρονιά πάνω από την Χασιά πριν το μοναστήρι.
κατι άλλο?
Φίλε δεν ξέρω που είδες το αστείο και δίνεις αυτή την απάντηση...
Εσύ Αττική βρίσκεσαι??

Status
Not open for further replies.
Back