Ας μπορούσα να πάω αύριο και θα τα έπαιρνα και τα πέντε κοντά και δύο γκραδες εφτάΕγώ λέω να πάω αύριο χωρίς το όπλο για δοκιμή με τη φοβία που έχω μαζέψει.
Ακόμα μέσα είσαι;;;;Τι έγινε ρε αγορια????? Και δημοσίευση στο ΦΕΚ βλεπω??? Βγαίνουμε για απογευματινό μετά τις 6/11 σήμερα δηλαδη????
Γελάτε εεε!... σε μιά βδομάδα που θα βγει να μας ευχηθεί καλή χρονιά να σας δώ!!!Πάω ψυχιατρείο χρειάζεστε τιποτα?
Γιώργο πρέπει πρώτα να ψήσω και μετά αν μπορώ να σηκωθώ από το πολύ γουρούνι θα παω.Ακόμα μέσα είσαι;;;;
Η εξαιρεση ειναι ως προς την περιφ.ενοτητα γιατι η Αττικη εχει 8.Απλα διευκρινίζει οτι ισχυει για ολη την Αττικη . Τωρα τι κυνηγι εχει η Αττικη ;Διάβασα αυτο που έστειλε ο φιλος πριν λίγο και αν είναι αλήθεια και δεν έχουν γράψει μπούρδες, πάει να πει πως μέχρι δυο άτομα μπορούμε να παμε για κυνήγι, ακόμη και αυτοί που είναι εντος Αττικης μπορουν( λέει ότι για αυτούς γίνετε εξαιρεση)
Ας βγούμε και όλα θα τα βρούμε ρε κάτι έχει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καφέ στο βουνό.Η εξαιρεση ειναι ως προς την περιφ.ενοτητα γιατι η Αττικη εχει 8.Απλα διευκρινίζει οτι ισχυει για ολη την Αττικη . Τωρα τι κυνηγι εχει η Αττικη ;
Αύριο πάω Σύνταγμα Εχει πέρασμα απο περιστέρια .
Θα σηκωθείς! άλλωστε δεν θα έχεις φάει και πολύ γιατί θα είσαι βιαστικός!Γιώργο πρέπει πρώτα να ψήσω και μετά αν μπορώ να σηκωθώ από το πολύ γουρούνι θα παω.
Ναι Ηλία .... ξεκίνα! Χρόνια πολλά.Απο σημερα λεει ...για πεστε ρε παιδια
Το ΦΕΚ είναι η εφημερίδα της Κυβέρνησης.Θέλει κάνα δυο μέρες να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως για αυτό ψυχραιμία
Εάν δεν το μαρτυρησεις (το μέρος )πάμε αύριο μαζί στα μεσόγεια,από φυσίγγια μόνο προμηθεύσου μην ξεμείνεις γιατί λεφτά και φυσίγγια δεν δανείζω είναι το κώλυμα μου.Η εξαιρεση ειναι ως προς την περιφ.ενοτητα γιατι η Αττικη εχει 8.Απλα διευκρινίζει οτι ισχυει για ολη την Αττικη . Τωρα τι κυνηγι εχει η Αττικη ;
Αύριο πάω Σύνταγμα Εχει πέρασμα απο περιστέρια .
Μην με παρεξηγείς είμαι ακόμη σε σύγχυση νόμιζα ότι διάβαζα την απόφασηΤο ΦΕΚ είναι η εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Φ φύλλο
Ε εφημερίδας
Κ Κυβέρνησης