Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το κυνήγι είναι συνυφασμένο με την οικολογία ως μέσο διαχείρισης. Αυτοί δεν ειναι οικολογοι. Άσχετοι οικοφασιστες ειναι. Για αυτούς οικολογία είναι το τάισμα του σκύλου και της γάτας μέσα στα τσιμέντα της πολης. Αλίμονο και αν η πλειοψηφία από αυτούς έχουν πατήσει σε βουνό μια φορά στην μίζερη ζωή τους.
Είπες όσα ήθελα να πω.μπραβο

Το κυνήγι είναι συνυφασμένο με την οικολογία ως μέσο διαχείρισης. Αυτοί δεν ειναι οικολογοι. Άσχετοι οικοφασιστες ειναι. Για αυτούς οικολογία είναι το τάισμα του σκύλου και της γάτας μέσα στα τσιμέντα της πολης. Αλίμονο και αν η πλειοψηφία από αυτούς έχουν πατήσει σε βουνό μια φορά στην μίζερη ζωή τους.
Αμφιβάλλω και αν ταιζουν και τά αδέσποτα.

Πρόεδρε σου έχω κάνει σκληρή κριτική, αλλά εδώ έπραξες τα δέοντα και άμεσα, εύγε, όλοι μαζί σας.
Κατι επρεπε να γινει εστω και τωρα σε καθε θανατο κυνηγου οι αγαμητες και πουστακια μονο μποχα ξερουν να ξεστωμιζουν ευχομε να λογοδοτισουν καποια στιγμη και θελω να δω το τελος τις δικαστηκης αποφασης

δεν ξέρω τι ισχύει και αν περασε ετσι μιας και δεν ειμαι δικηγορος αλλά διαβαστε το παρακατω
https://www.kozanilife.gr/2019/03/25/neos-poinikos-kodikas-katargisi-ptaismaton/

και μετά αυτό :

Άρθρο 365 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Προσβολή μνήμης νεκρού​

Όποιος με τις πράξεις των άρθρων 361, 362 και 363 προσβάλλει τη μνήμη νεκρού ή την τιμή προσώπου που έχει κηρυχθεί άφαντο, τιμωρείται, με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας.

Καμιά φορά οι τύψεις σε κάνουν αποτελεσματικότερο
Δεν λέω ότι έτσι έχει γίνει απλά επειδή έχουν γραφτεί πολλά και στο παρελθόν και δεν είχαμε ανάλογη αντίδραση
Όπως και να έχει μπράβο του έτσι πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα έρχονται πολλά στο μέλλον και πρέπει να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά
Αφου δε μιλαμε ποτε ασχολουμαστε με τα τσοκ βλεπεις αλλα μαλων πρεπει να αλλαξει αυτο

Ωραίος! Μοιάζει με αντίδραση ζωντανού οργανισμού.
Προβλέπω όμως να τρώει πολλές μηνύσεις ο φλας για το "ζωόφιλοι".
t1102.gif

Λέμε τα στραβά και κράζουμε αλλά κι όταν γίνεται κάτι καλο πρέπει να το λέμε.
Μπράβο για την ενέργεια αυτή της ΞΕ.
Για τέτοιες και άλλες θετικές ναι να δώσουμε και κάτι επιπλέον αν χρειαστεί αλλά όχι μόνο για πίτες και public relations που λεν στο χωριό μου.
Και κάτι ακόμα αλλά έτσι όπως το άκουσα το μνμ εκεί που λέει για την προσφυγή στην δικαιοσύνη και ότι είναι μονόδρομος μου ακουγεται κάπως διαφορετικά... ‼️‼️ .my man.
Έστω κι έτσι που ακούγεται ξανάλεω μπραβο στην ΞΕ

Λέμε τα στραβά και κράζουμε αλλά κι όταν γίνεται κάτι καλο πρέπει να το λέμε.
Μπράβο για την ενέργεια αυτή της ΞΕ.
Για τέτοιες και άλλες θετικές ναι να δώσουμε και κάτι επιπλέον αν χρειαστεί αλλά όχι μόνο για πίτες και public relations που λεν στο χωριό μου.
Και κάτι ακόμα αλλά έτσι όπως το άκουσα το μνμ εκεί που λέει για την προσφυγή στην δικαιοσύνη και ότι είναι μονόδρομος μου ακουγεται κάπως διαφορετικά... ‼️‼️ .my man.
Έστω κι έτσι που ακούγεται ξανάλεω μπραβο στην ΞΕ
γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει

Καλή χρονιά στην παρέα. Ας ευχηθούμε να μην ξεχάσουμε όσα έγιναν το 2020, να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να αποδώσουμε τα δέοντα σε όσους μας αδίκησαν. Να έχουμε υγεία, εμείς και οι οικογένειες μας και καλές εξορμήσεις, με ασφάλεια και καλή παρέα!

Συγνώμη δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό σημείο αλλά ρε παιδιά είδα ένα βίντεο στο you tube με τον Σταθόπουλο να κάνει υποδείξεις να μην προκαλούμε που πάμε κυνήγι! Η λέξη τσίπα για κάποιους είναι άγνωστη λέξη! Ε λίγο ντροπή δεν βλάπτει!!!

Συγνώμη δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό σημείο αλλά ρε παιδιά είδα ένα βίντεο στο you tube με τον Σταθόπουλο να κάνει υποδείξεις να μην προκαλούμε που πάμε κυνήγι! Η λέξη τσίπα για κάποιους είναι άγνωστη λέξη! Ε λίγο ντροπή δεν βλάπτει!!!
Αστον αυτον εχει κοψη παροχη απο καιρο ....

Status
Not open for further replies.
Back