Καμαρωστε τους.ρε έχει να πέσει μαύρο που δε θα το πιστεύουν.κ το λέω εγώ που τους ψηφίζω χρόνια.αυτο όμως δε μπορώ να το χωνεψω
Το πιστεύω πραγματικά αυτο. Θα πάει καρότο και μαστίγιο φουλ για να μας αναγκάσουν να κάνουμε το εμβόλιο που λένε ότι δεν είναι και υποχρεωτικο. Τα λαμόγια , πάλι χωρίς λογο και χωρίς στοιχεία κόβουν μια δραστηριότητα που εξασκείται ΈΞΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!! Με την ιδια λογική πρέπει να απαγορεύσουν και όλα τα αλλα. Δεν μπορώ να βλέπω γ@μ..νους ποδηλάτες άλλο να κάνουν την κ@υλ@ τους και εγώ πληρώνω τις εμμονές των κυβερνώντων. Αϊ σιχτίρ γ@μωφλωρα.Συνάδελφοι όλα είναι εμφανή όλα γίνονται για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να οδηγήθουμε σε ασφυξία! Συν της άλλης ότι ο κόσμος δεν μάσησε με το ψευτοεμβολιο! Ας παραδεχτούμε ότι είναι πραγματικά επικίνδυνοι ανεξάρτητα αν τους ψηφίσαμε η όχι! Άντε καλή δύναμη!!!
Προληπτικά.... δεν υπάρχουν λόγια....Ποιος ο λόγος βρε παιδιά; Τι πράγματα είναι αυτά;
Ρε δεν είπες δεν θα βρίσεις?????? Κράτα το θυμό σου για εκεί που θα τους πονέσει τώρα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΥΠΟΤΑΓΗΤο πιστεύω πραγματικά αυτο. Θα πάει καρότο και μαστίγιο φουλ για να μας αναγκάσουν να κάνουμε το εμβόλιο που λένε ότι δεν είναι και υποχρεωτικο. Τα λαμόγια , πάλι χωρίς λογο και χωρίς στοιχεία κόβουν μια δραστηριότητα που εξασκείται ΈΞΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!! Με την ιδια λογική πρέπει να απαγορεύσουν και όλα τα αλλα. Δεν μπορώ να βλέπω γ@μ..νους ποδηλάτες άλλο να κάνουν την κ@υλ@ τους και εγώ πληρώνω τις εμμονές των κυβερνώντων. Αϊ σιχτίρ γ@μωφλωρα.
Ρε δεν παν να γ@μηθουν !
Αφού πλέον έχουν καταπατηθεί τα εργασιακά μας δικαιώματα,τα κοινωνικά κ τα πολιτικά πλέον συνεχίζουν σε ότι μας κάνει να νιώθουμε ελεύθεροι! Όπως άλλος στόχος είναι η συνοχή της οικογένειας κ οι παραδώσεις μας! Που σαν λαός είμαστε από τους τελευταίους στην ψεύτικη Ευρωπαϊκή Ένωση που ακόμα το παλεύουμε να κρατήσουμε!Εκπαιδεύοντας την κοινωνία σε υποταγη και ιδιως εμας τους κυνηγους
Με ενα σμπάρο πολλα τρυγωνια
Δεν την παλεύω ρε σου λεω. Είδα και στο Σκάι να διαβάζουν την αναστολή για το κυνήγι και να λέει μια πατσαβούρα δίπλα στον Καμπουρακη οποίος πρόλαβε πρόλαβε, και μου γύρισε το ματι. Το μαύρο θα το ρίξω και το ευχαριστηθώ σαν να ριχνω κάτι άλλο if you know what I mean και ας τους ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές. Αυτή τη φορά δεν έχει υποταγή. Μπάτσος δεν με πιάνει και αν έρθει θηροφυλακας να μου κάνει μανουρα κακό του κεφαλιού του.Ρε δεν είπες δεν θα βρίσεις?????? Κράτα το θυμό σου για εκεί που θα τους πονέσει τώρα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΥΠΟΤΑΓΗ
Αυτο τους καιει το ψαρεμα και το κυνηγι.Θελουν να προλαβουν το 3 κυμα λεει....ρε αν ξαναδουν ψηφο απο κυνηγο-ψαρα να τον κανουν κορνιζα.Αλλα ο Ελληνας δυστηχος ξεχναει ευκολα,πολυ ευκολα.Πάει το κυνηγι ξανά
Τι οίκο ανοχής βρε συνονοματε? Ούτε την σουφρα τους δεν μπορουν.Δεν υπάρχει άλλη υπομονή ούτε λόγια να κατευνάσουν τα πνεύματα.
Οι άνθρωποι δεν ειναι ικανοί να διαχειριστούν ούτε οίκο ανοχή ,οχι την χώρα.Τώρα πια ξεβρακώθηκαν εντελώς.
Αι στο διάολο πια !