Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι μια καθαρά πολιτική απόφαση που είχε αποφασιστεί πριν ανοίξουν, όπως άνοιξαν και όποιοι άνοιξαν, για την περίοδο Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά. Ο μόνος λόγος είναι να καλυφθεί το ανεπαρκές έως ανύπαρκτο σχέδιο αντιμετωπίσεις της πανδημίας και η γενική ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού της χώρας τα τελευταία 30+ χρόνια.

Δεν θα σχολιασω καν την επικαιρότητα.. απλά θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους που εσπευσαν πριν μιαμιση βδομαδα να ευχαριστήσουν τις επιτροπες και τους παρατρεχαμενους, ποιους πρεπει να ευχαριστήσω τωρα? .very funny.

Επισης στους λατρεις της νομιμότητας θα προτεινα εναλλακτικές ασχολιες, γτ το κυνηγι θα το εξασκήσουν δυσκολα!

Ειχα πει πριν καποιες εβδομαδες και πεσατε να με φατε, οτι οταν το άδικο γινεται νομος τοτε η παρανομια ειναι υποχρεωση... Νομιμοτητα λοιπον κυριοι, και ξεκιναμε πλεξιμο!

Που ειναι ρε παιδιά εκείνος ο ωραίος κύριος,(δεν ειρωνεύομαι) λόγο γραπτού λόγου, που έλεγε ότι όλα είναι αποφάσεις των λοιμωξιολογων.
Επιμένει ακόμα;
Εντωμεταξύ έγινε εν αγνοία των λοιμοξιολογων! Βεβαια ο Κουλης με την Μαρεβα κάτι παραπανω θα ξέρουν!

Εντωμεταξύ έγινε εν αγνοία των λοιμοξιολογων! Βεβαια ο Κουλης με την Μαρεβα κάτι παραπανω θα ξέρουν!
Θεωρεις δλδ Λιακο οτι ολα γινονται βασει των εισηγησεων της επιτροπης λοιμωξιολογων!? Τα πρακτικά της οποιας δεν δημοσιεύονται? Οτι δλδ τοσους μηνες η επιτροπη εχει υποδειξει να συνεχίζεται ο συνωστισμός στα ΜΜΜ?

Θεωρεις δλδ Λιακο οτι ολα γινονται βασει των εισηγησεων της επιτροπης λοιμωξιολογων!? Τα πρακτικά της οποιας δεν δημοσιεύονται? Οτι δλδ τοσους μηνες η επιτροπη εχει υποδειξει να συνεχίζεται ο συνωστισμός στα ΜΜΜ?
Ακριβώς το αντίθετο λέω Στέφανε, χουντικα κάνουν ότι θέλουν! Όποτε γουστάρουν τους επικαλούνται κατά το δοκουν, αποφασίζουν και διαταζουν!

Το πιστεύω πραγματικά αυτο. Θα πάει καρότο και μαστίγιο φουλ για να μας αναγκάσουν να κάνουμε το εμβόλιο που λένε ότι δεν είναι και υποχρεωτικο. Τα λαμόγια , πάλι χωρίς λογο και χωρίς στοιχεία κόβουν μια δραστηριότητα που εξασκείται ΈΞΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!! Με την ιδια λογική πρέπει να απαγορεύσουν και όλα τα αλλα. Δεν μπορώ να βλέπω γ@μ..νους ποδηλάτες άλλο να κάνουν την κ@υλ@ τους και εγώ πληρώνω τις εμμονές των κυβερνώντων. Αϊ σιχτίρ γ@μωφλωρα.
Οι motocross σημερα εδιναν και επαιρναν απο τις 10 το πρωι και μετα.Τις προαλλες ειδα και μια λαοθαλασσα με γουρουνες και την αντιστοιχη ηχορυπανση στο βουνο.Ολοι εξω,εκτος απο εμας τους μαλακες.Η απαγορευση κυνηγιου και ψαρεματος δεν εχει να κανει με την πανδημια.Το ξερουν και αυτοι.Εχει να κανει με αυτο που ειπε ο Σκορδιαλια: "Ή το κυνηγι ή εγω"....
Οσο για τις ψηφους που λεμε,τι θα ριξουμε?Ακυρα ψηφοδελτια,λευκα και αποχή,απλα τους δυναμωνει και συγκεκριμενα το πρωτο κομμα.Πρεπει να υπαρξει συλλογικη και συνολικη αντιδραση.Ολοι οι κυνηγοι,οι ψαραδες,οι οικογενειες τους και οι επιχειρησεις που εξαρτωνται σε αποκλειστικο ή μεγαλο βαθμο απο τις 2 αυτες δραστηριοτητες,αριθμουν κατα τη γνωμη μου πανω απο 1.000.000 ψηφους.Αν καταφερουμε να το συνειδητοποιησουμε και να το αξιοποιησουμε,θα ναι πολυ αργα για τους ΝΔΣΥΡΙΖΟΚΙΝΑΛ....

Οι motocross σημερα εδιναν και επαιρναν απο τις 10 το πρωι και μετα.Τις προαλλες ειδα και μια λαοθαλασσα με γουρουνες και την αντιστοιχη ηχορυπανση στο βουνο.Ολοι εξω,εκτος απο εμας τους μαλακες.Η απαγορευση κυνηγιου και ψαρεματος δεν εχει να κανει με την πανδημια.Το ξερουν και αυτοι.Εχει να κανει με αυτο που ειπε ο Σκορδιαλια: "Ή το κυνηγι ή εγω"....
Οσο για τις ψηφους που λεμε,τι θα ριξουμε?Ακυρα ψηφοδελτια,λευκα και αποχή,απλα τους δυναμωνει και συγκεκριμενα το πρωτο κομμα.Πρεπει να υπαρξει συλλογικη και συνολικη αντιδραση.Ολοι οι κυνηγοι,οι ψαραδες,οι οικογενειες τους και οι επιχειρησεις που εξαρτωνται σε αποκλειστικο ή μεγαλο βαθμο απο τις 2 αυτες δραστηριοτητες,αριθμουν κατα τη γνωμη μου πανω απο 1.000.000 ψηφους.Αν καταφερουμε να το συνειδητοποιησουμε και να το αξιοποιησουμε,θα ναι πολυ αργα για τους ΝΔΣΥΡΙΖΟΚΙΝΑΛ....
Αλλα απο την αλλη για να ειμστε ρεαλιστες,η κατασταση στην επαρχια,διαφερει κατα πολυ απο αυτην που ζουμε στις πολεις και τα μεγαλα αστικα κεντρα.
Για παραδειγμα,τα μαγαζια ειναι ανοιχτα κανονικοτατα,με την συνεση/συμπονια των τοπικων αρχων(δημοι,αστυνομια,εμπορικοι συλλογοι,επιμελητηρια κλπ),οπως επισης διεξαγονται μια χαρα τα κυνηγια και τα ψαρεματα.Μαλιστα υπαρχουν ψαραδες και κυνηγοι του λεκανοπεδιου,που την κοπανε με ρισκο για να εξασκησουν την αγαπημενοι τους δραστηριοτητα.Τσεκαρισμενα και επαληθευμενα ολα αυτα που σας λεω,ειδικα για την επαρχια.Αρα,μαλλον ειναι ατοπο να κουβεντιαζουμε για ψηφους,τη δυναμη μας κλπ κλπ κλπ. αφου λιγοι επηρεαζονται απο αυτη την κατασταση,οσο αναφορα τα χομπι μας.

Θοδωρη στο ειπα και απο κοντα...στο χωριο εγω ολα κλειστα τα βρηκα, καφε, μαγαζια κτλ...μονο στην ζουλα με τηλεφωνο κτλ για να παρεις ενα τετραδιο απο το βιβλιοπωλειο, λες κ αγοραζεις ναρκωτικα...επισης σχετικα με το κυνηγι και αυτο στην ζουλα..οποτε μια χαρα εχει επηρεαστεί και τσαντιστει και η επαρχία...

Πες τους να πάνε να γαμηθουνε που έχουν υλικό με τις παραβιάσεις και το έστειλαν κιόλας
Ότι δήθεν τώρα η κυβέρνηση μας κόβει το κυνήγι πάλι λόγω παραβίασης των μέτρων και αυτοί τους βοήθησαν κιόλας στέλνοντας υλικό
Αλλά έτσι είναι οι καλοταισμενοι πάνε πακέτο βοηθάει ο ένας τον άλλο

Αυτά να τα βλέπουν οι ψευτοεπαναστατες του πληκτρολογίου με τις βλαχομαγκιες τους, όταν λέμε ότι δε θέλουμε αναφορές ξεκάθαρες ή υπαινιγμούς για παράνομες (κατά το κράτος) δραστηριότητες, εν μέσω γενικού λοκνταουν.
Συγχαρητήρια και σε αυτούς για το κλείσιμο και αυτοί έβαλαν το λιθαράκι τους.
Όπως πάντα βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας με τους επιδειξιομανεις.

Όχι Βασίλη δεν είμαστε επαναστάτες του πληκτρολογιου όπως σου φαινεται.
Εμείς το κάνουνε πράξη.
Και κάτι ακόμα, νομίζεις ότι οι φώτο που βγάζετε πάνω σε καπό κι ας είναι εντός ορίου, που μόνο εμείς ξέρουμε, νομίζεις ότι δεν κάνει την ίδια ζημιά με εμάς τους ντεμεκ(οπως λες) επαναστάτες;
Εγώ λέω πως κάνουν τη ζημιά τους γιατί αυτοί βλέπουν φόνο.
Αλλά δεν θα συνεχίσω άλλο.
Ο καθένας ας νομίζει ότι θέλει.
Άλλωστε ποτέ δεν ξεκίνησε καμιά "επανάσταση" ή ανατροπή από τους νομοταγής και τους "...ναι να μην δώσουμε αφορμή και η εξουσία μας κάνει..."
Καλή επιτυχία στην πορεία σας και...
στο επανιδειν.

Αυτά να τα βλέπουν οι ψευτοεπαναστατες του πληκτρολογίου με τις βλαχομαγκιες τους, όταν λέμε ότι δε θέλουμε αναφορές ξεκάθαρες ή υπαινιγμούς για παράνομες (κατά το κράτος) δραστηριότητες, εν μέσω γενικού λοκνταουν.
Συγχαρητήρια και σε αυτούς για το κλείσιμο και αυτοί έβαλαν το λιθαράκι τους.
Όπως πάντα βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας με τους επιδειξιομανεις.
Βασίλη μην πέφτεις και εσύ στην παγίδα σε παρακαλώ!!! Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι εξ αιτίας αυτών των φωτό μας κλεινουν μέσα!!! Απλά αυτές τις βρωμο οργανώσεις πρέπει να τις τσακίσουμε!!!!

View attachment 21022
View attachment 21023
View attachment 21024
View attachment 21025
Για να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι τι παρακολούθηση πεφτει στο facebook και ποση ζημιά κάνουν οι αναρτήσεις.Τίποτα δεν πρεπει να ανεβαίνει εκει.
Εμένα πριν λίγο με μπλόκαρε γιατί τους είπα Ρουφιάνους.χααχαχαχαχ

Όχι Βασίλη δεν είμαστε επαναστάτες του πληκτρολογιου όπως σου φαινεται.
Εμείς το κάνουνε πράξη.
Και κάτι ακόμα, νομίζεις ότι οι φώτο που βγάζετε πάνω σε καπό κι ας είναι εντός ορίου, που μόνο εμείς ξέρουμε, νομίζεις ότι δεν κάνει την ίδια ζημιά με εμάς τους ντεμεκ(οπως λες) επαναστάτες;
Εγώ λέω πως κάνουν τη ζημιά τους γιατί αυτοί βλέπουν φόνο.
Αλλά δεν θα συνεχίσω άλλο.
Ο καθένας ας νομίζει ότι θέλει.
Άλλωστε ποτέ δεν ξεκίνησε καμιά "επανάσταση" ή ανατροπή από τους νομοταγής και τους "...ναι να μην δώσουμε αφορμή και η εξουσία μας κάνει..."
Καλή επιτυχία στην πορεία σας και...
στο επανιδειν.
Και εγώ το πιστεύω αυτό,η είναι μια τσίχλα η 100 για αυτούς είναι το ίδιο πράγμα.

Εμένα πριν λίγο με μπλόκαρε γιατί τους είπα Ρουφιάνους.χααχαχαχαχ
Προσεχε σου ειπε θα σου κάνει μήνυση! Θα σε βαλουν φυλακη!! .sarcastic.
Ανεβασανε φωτογραφίες με παρανομίες εν καιρώ λοκνταουν, που δεν ξέρουν αν τελικά τις ειδε και κανείς εκει που τις εστειλαν λεει (αν και στην αρχη πανηγυρίζει για την απήχηση που ειχαν οι καταγγελίες τους), και επειτα έκλεισαν και παλι την μετακίνηση για κυνήγι ,αφου ομως την ανοιξαν πρώτα!
Ο προεδρος του Εδεσσαϊκού!

Status
Not open for further replies.
Back