Δε νομίζω....τις περνούν μόνοι τους ακόμη και να ανασάνεις!!!! Έτσι λειτουργούν και επιβιώνουν κάνοντας τον ρουφιάνο ,κλαψα συνέχεια και προσφορά μηδέν!!Σε αυτές τις βρωμοοργανωσεις δίνεις αφορμή εσύ και όλοι μας.
Δε νομίζω....τις περνούν μόνοι τους ακόμη και να ανασάνεις!!!! Έτσι λειτουργούν και επιβιώνουν κάνοντας τον ρουφιάνο ,κλαψα συνέχεια και προσφορά μηδέν!!Σε αυτές τις βρωμοοργανωσεις δίνεις αφορμή εσύ και όλοι μας.
Σέβομαι την γνώμη σου και την καταλαβαίνω εν μέρη.Αλλα πες μου μόλις η εκκλησία εναντιώθηκε έγινε κωλοτούμπα. Κοίτα να δεις γιατί κλείσανε και οι εκκλησίες αύριο τι θα γίνει με τους παπάδες.Λοιπόν
Ηλία μου , ανεξάρτητα από το αν εμένα δεν μου αρέσει, από την στιγμή που πρέπει να πολεμήσουμε όλους τους ερμαφρόδιτος και τους κομπλεξικους, πρέπει να κάνουμε το κορόιδο και να είμαστε προσεκτικοί. Δεν χρειάζονται νά τους δίνουμε πάτημα για να έχουν να λένε. Όπως διαπιστώθηκε, δεν υπάρχει ηγεσία νά μας προστατεύει. Άρα εμείς πρέπει να κρατήσουμε το τιμόνι,όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του.
Συμφωνώ ρε φίλε,ίσως γράφοντας, δεν μπορώ να περάσω αυτό που ενοω.Δε νομίζω....τις περνούν μόνοι τους ακόμη και να ανασάνεις!!!! Έτσι λειτουργούν και επιβιώνουν κάνοντας τον ρουφιάνο ,κλαψα συνέχεια και προσφορά μηδέν!!
Για αυτό και μίλησα για ανύπαρκτη ηγεσία ΛιακοΣέβομαι την γνώμη σου και την καταλαβαίνω εν μέρη.Αλλα πες μου μόλις η εκκλησία εναντιώθηκε έγινε κωλοτούμπα. Κοίτα να δεις γιατί κλείσανε και οι εκκλησίες αύριο τι θα γίνει με τους παπάδες.
Νταξ όλα καλά κατάλαβα τι θες να πεις, δεν έχεις και άδικο....σ αυτό που προ είπες !! Απλά ότι και να κάνουμε ακόμη και το κορόιδο πάλι στην μπούκα θα σ έχουν....γιατί??? Γιατί δεν είμαστε οργανωμένοι!!! Και η οργάνωση δεν είναι το κόμμα!!! Ας ξεκολησουμε από αυτό!!!!Συμφωνώ ρε φίλε,ίσως γράφοντας, δεν μπορώ να περάσω αυτό που ενοω.
Α!!!...... ΜπράβοΝταξ όλα καλά κατάλαβα τι θες να πεις, δεν έχεις και άδικο....σ αυτό που προ είπες !! Απλά ότι και να κάνουμε ακόμη και το κορόιδο πάλι στην μπούκα θα σ έχουν....γιατί??? Γιατί δεν είμαστε οργανωμένοι!!! Και η οργάνωση δεν είναι το κόμμα!!! Ας ξεκολησουμε από αυτό!!!!
Ήδη έχουν ανακοινώσει ότι οι εκκλησίες θα ανοίξουν 11/1.Σέβομαι την γνώμη σου και την καταλαβαίνω εν μέρη.Αλλα πες μου μόλις η εκκλησία εναντιώθηκε έγινε κωλοτούμπα. Κοίτα να δεις γιατί κλείσανε και οι εκκλησίες αύριο τι θα γίνει με τους παπάδες.
Το ίδιο έγινε και πριν τα Χριστούγεννα με τα 9 άτομα και το πήραν πίσω.Νομιζεις οι παπάδες θα το αφήσουν έτσι έρχονται τα Θεοφάνεια, κοίτα μην αύριο έχει συνεδρίαση η Ιερά σύνοδος για αποφάσεις. Ότι φοβούνται ακουνΉδη έχουν ανακοινώσει ότι οι εκκλησίες θα ανοίξουν 11/1.
Δεν σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας αυτές τις εικονες? Δεν νιώθεις ηλίθιος και πολίτης δεύτερης κατηγοριας? Πάλι όλοι θα κάνουν τα γούστα τους και τα γομαρια οι κυνηγοί στην απ'έξω.Βλεπω τωρα τις ειδησεις.. Εχει απευθειας ρεπορταζ απο το κεντρο της Αθηνας..
Τι να πω, εκατονταδες ανθρωποι συνωστιζονται στην πλατεια και τους δρομους, φωναζουν, αγκαλιαζονται, γινετε χαμος.
Το κυνηγι τους εφταιξε..
Αποφασεις οχι στο ποδι, στον καμπινε, σε μια χαρτοπετσετα.
Ρε που τους εχει μαζεψη αυτους ολους τους συμβουλους που του εισηγουνται τετοια πραγματα.
Αποφασεις ανεγκεφαλων ηλιθιων, τι να πω.
Εχουν χασει οχι μονο την μπαλα, ειναι ολοι τους εκτος τοπου, χρονου, εποχης. Μιλαμε επιεικως για κυβερνηση νενεκων...
Δημητρη, μας καναν παλι τα νευρα τσαταλια.Δεν σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας αυτές τις εικονες? Δεν νιώθεις ηλίθιος και πολίτης δεύτερης κατηγοριας? Πάλι όλοι θα κάνουν τα γούστα τους και τα γομαρια οι κυνηγοί στην απ'έξω.
Φτυστο!!!!!!!Δημητρη, μας καναν παλι τα νευρα τσαταλια.
Προσπαθω να μην παρεκτραπω και γραψω κατι που μου ερχεται στο στομα..
Ηλια αν το φτυσω, δε ξερω τι θα πληρωσω!!!!!Φτυστο!!!!!!!
Ευτυχώς που οι πολίτες μας φωτογραφιζαν και μας βιντεοσκοπούσαν που παρανομούσαμε .Τι άλλες μαλακίες θα ακούσουμε ακόμη!Εντάξει βγήκαν οι λουλες να καρπωθούν την δόξα. Έγραψαν την παπατζα τους , παραδέχτηκαν ότι είναι ρουφιανοι και όλα ok!
Για όλα και καλά οι λοιμωξοιολόγοι .Το ψέμα και η κοροϊδία εχει ονοματεπώνυμο.Εγώ θα ήθελα να ακούσω και τον κ. Τάσο Hawkeye. Να τους ξεμπροστιάσει που έβαζαν πάντα μπροστά τους γιατρούς για να μας επιβάλουν τις μαλακίες τους.
Το είπαν πριν λιγο! Απόφαση του Δρακουμελ junior το σημερινό που αιφνιδίασε τάχα και τους υπουργούς του. Να βελαξω τωρα η αργότερα;Για όλα και καλά οι λοιμωξοιολόγοι .Το ψέμα και η κοροϊδία εχει ονοματεπώνυμο.