Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θοδωρή την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση αυτή αυτοί οι οποίοι έχουν το προτέρημα και ζουν στην επαρχία δεν είναι στο απυρόβλητο θα μιλήσω για την πόλη μου τα πρόστιμα πέφτουν βροχή οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι συμμορφωμενοι με της εντολές άσχετα που είναι στα κάγκελα, τώρα αν σε κάποια ορεινά χωριά κάποιος πάει τότε χαλάλι του αλλά όχι όλοι σε ένα τσουβαλι
@StefanosM
Εγω αλλα ξερω,οχι μονο απο Ευβοια,αλλα και απο αλλα μερη της Ελλαδος.Πχ μιλησα με ατομο απο Δραμα και μου λεει εμεις εδω κυνηγαμε κανονικα.
Τωρα στον Νεο Πυργο δεν ξερω τι κανετε αλλα στο δικο μου ειβαι αλλιως
Η επαρχια δν επηρεαστηκε ιδιαιτερα και θα το δειτε στις εκλογες.Να με θυμηθειτε...

Μην σκατε παιδιά..ας σκασουν αυτοι που ζούν απο ολο αυτο! Εμεις κάνουμε απλά αυτο που μας ευχαριστεί, και αμα χρειαστει κλαιν μαιν το κανουμε και στην ζουλα!
Οταν σφιξουν οι κώλοι και κοπουν τα μεροκαματα ας βγουν αυτοι που τρωνε στα καγκελα!!
Καθομαστε εδω και συζηταμε αμα ειχε κόσμο το σύνταγμα η αμα στριμώχνονται στα καταφυγια στην Στενη!
Ας μαζευτουν οι θηροφυλακες που θα βγουν πάλι αναστολη να πάνε κατω απο το υπουργειο πολιτικης προστασιας να διαμαρτυρηθούν..

Πολυ φοβαμαι αγαπητοι συνκυνηγοι οτι το θεμα το δικο μας (η κυνηγετικη δραστηριοτητα) εχει βαθυτερες προεκτασεις οι οποιες σιγα-σιγα ερχονται στην επιφανεια με πολλους και διαφορους τροπους, εκμεταλευομενοι τωρα την πανδημια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ (βολτες, ψωνια, αγορες κλπ κλπ).
Αυτοι ολοι που αποφασιζουν το πως θα λειτουργησει ο κοσμος, τι κριτηρια εχουν;;;;
Ο σκοπος τους ειναι να περιοριστει - σταματησει το κυνηγι.
Το αντικυνηγετικο-οπλοφοβικο λομπυ στην χωρα μας αυξανεται και πληθυνεται.
Η αντιδραση μας πρεπει να εινια απολυτη και σκληρη, ανεξαρτητη απο πολιτικες ιδεολογιες.
ΚΑΙ Α Μ Ε Σ Η........

Προσωπικά, με τις φωτογραφίες θηραμάτων είμαι τελείως χου, κυρίως από σεβασμό προς το θήραμα που για μένα δεν είναι τρόπαιο, γι’ αυτό και δεν έχω ανεβάσει ούτε μία, κι ας νομίζετε πως δε βαράω. :p Καταλαβαίνω όμως και την ανάγκη κάποιων για επιβεβαίωση και δεν τους κατακρίνω. Φανταστείτε όμως, στις εκπομπές μαγειρικής, να έδειχναν όλη την πορεία ενός χοιρινού κομματιού ή ενός κοτόπουλου που βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του διάσημου σεφ, τίνος μηνύματος εκπομπές θα ήταν!...

Όσο για την "απελευθέρωση" των κυνηγών, στην ορθόδοξη Ελλάδα, πάσα θαύμα τρεις μέρες κρατεί και το μεγάλο τέσσερις. Μην απελπίζεστε όμως, έρχονται καλύτερες μέρες: αύριο έχουμε ανασχηματισμό, και, με λίγο τυράκι πριν τις εκλογές, πάλι στο αγκίστρι τους θα είστε. :p

Αυτοι ολοι που αποφασιζουν το πως θα λειτουργησει ο κοσμος, τι κριτηρια εχουν;;;;
Τούτο το δόγμα που βάλαμε στο σπίτι μας το '90, δεν καταλαβαίνει ούτε από αισθήματα ούτε από λογική, μόνο από αριθμούς καταλαβαίνει.
Μάλλον, τα τελευταία χρόνια, το κυνήγι δεν κάνει και τόσο μεγάλους αριθμούς στα οικονομικά (σε σχέση με άλλες "action" δραστηριότητες) και θέλουν να του "βελτιώσουν" την απόδοση. ;)

Ας βγουν να πουν οι ειδικοί για πριν 10 μέρες που κόπηκε το ρεύμα στο Παπανικολάου κ επδ η γεννήτρια του νοσοκομείου δν δούλεψε πέθαναν 40 συνάνθρωποι μας που είχαν ανάγκη από τεχνική υποστήριξη....αλλά φυσικά αυτά δν τα λένε λένε μόνο 40 θάνατοι από covid....γτβετσι τους πέρασαν κ αν βγει κάποιος γιατρός η νοσηλευτής κ μιλησειβτην επόμενη θα χάσει τη δουλειά του....αυτά ζούμε δυστυχώς κύριοι...οι ηθικοί αυτουργοί τουλάχιστον του 50% των θ;βαρών είναι ο Κούλης κ οι υπόλοιποι....ένα μεγάλο ντροπή τους έχω να πω κ κρίμα πραγματικά για αυτές τις ζωές που χάθηκαν στο βωμό του συμφέροντος κ της ανικανότητας....

Και μια που ανέφερα κ την Εθνική μας άμυνα δείτε τι έγραψε το 1993 ο φυσικός κ.Γιωργος Μαρμαρινος σε άρθρο του για το κυνηγι στην κατοχή αλλα κ το ερωτηματικό του στο τέλος..
Τάσο, καταρχάς, μπράβο για το απόσπασμα, και, καταρχήν, στις παλιές τις κοινωνίες που υπήρχε συνοχή, οι κυνηγοί ήταν και οι πολεμιστές τους (και όχι οι στρατιώτες) και απολάμβαναν τον ανάλογο σεβασμό από τα υπόλοιπα μέλη. Σήμερα... :confused:

Πάντως, καλή ιδέα αυτή με το αρμόδιο υπουργείο.
m1703.gif

Στην επιστροφή από το απογευματινό με σταμάτησε ο θηροφυλακας. Εκνευρισμένος και απογοητευμένος και αυτός όπως όλοι μας. Μου είπε ότι στο καταφύγιο της Στενής το απόγευμα ήταν πάνω από 100 ορειβάτες μαζεμένοι όλοι μαζί σαν τα γιδια! Και μετά τους φταίει το κυνήγι! Μήπως ρε μάγκες πρέπει να γίνουμε και εμείς ρουφιανοι? Έχω σιχαθεί ειλικρινά περιπατητές , ορειβάτες και ειδικά τους ποδηλάτες. Κανουν ότι γουστάρουν και πουλάνε πνεύμα και ειρωνεία.
Δημήτρη εγώ το είχα πει φωτογραφία-βιντεο και ανέβασμα στα σοσιαλ η ytube οφθαλμός αντί οφθαλμού.

Πάντος η ανακοίνωση της ΚΣΕ ειναι πολύ αυστηρή......ΕΔΩ ....ανατρίχιασα ,τσουτσουρίαστικα , εχω μια ελπίδα τώρα για 'ενα καλύτερο κυνηγετικο μελλον....very funny.( λεμε και καμια μ@@@Ια για να ξεσπάσουν τα νέυρα μας)

Δες κυνηγέ πώς καταλήγει η ανακοίνωση..........Η Κ.Σ.Ε. θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για να ευθυγραμμιστεί και η δική μας χώρα, με τη διεθνή πρακτική ως προς το κυνήγι…» ααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.yel.

Κυνηγοί μη Κυνηγοί και αγριόχορτα βραστά με μαυρομάτικα για να ξεκαπνισει το πίσω διαφορικό
Κατά τα άλλα άμα γίνει και καμία πολεμική σύρραξη με τον ΑΓΑ όλοι μαζί θα γίνουμε μια γροθιά ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τον φερετζέ
Εεεεε ρεεεεε γλέντια μια ζωή διαχωρισμός είτε είναι κομματικός κοινωνικός δραστηριότητας
Ούτε με βαριοπουλα δεν ισιωνει αυτή η κατρακύλα

Πάντος η ανακοίνωση της ΚΣΕ ειναι πολύ αυστηρή......ΕΔΩ ....ανατρίχιασα ,τσουτσουρίαστικα , εχω μια ελπίδα τώρα για 'ενα καλύτερο κυνηγετικο μελλον....very funny.( λεμε και καμια μ@@@Ια για να ξεσπάσουν τα νέυρα μας)

Δες κυνηγέ πώς καταλήγει η ανακοίνωση..........Η Κ.Σ.Ε. θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για να ευθυγραμμιστεί και η δική μας χώρα, με τη διεθνή πρακτική ως προς το κυνήγι…» ααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.yel.
Σας έχουμε εμπιστοσύνη άλλωστε το αποδειξατε πρόσφατα στα συν και από μενα

Ρε που τους εχει μαζεψη αυτους ολους τους συμβουλους που του εισηγουνται τετοια πραγματα.
Αυτοί εισηγούνται δεν αποφασίζουν
Όποιος παίρνει την απόφαση έχει και τις ευθύνες εάν κάτι πάει στραβά και τα εύσημα εάν πάει καλά

Status
Not open for further replies.
Back