Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιο ΚΕΚ δεν υπάρχει κομμα Ελλήνων κυνηγών διαλύθηκε όταν αντί για 500 χιλιάδες ψήφους πήρε το 1/10το.
Φυσικά φίλε μου κ πήρε αυτό το αστείο ποσοστό! Εφόσον ο κύριος Σταθόπουλος διατυμπανίζε ότι οι ψήφοι που θα συγκεντρώσει το κόμμα μας θα πάνε υπέρ της ΝΔ του τότε Σαμαρά! Ποιος λογικός θα ψήφιζε ΚΕΚ?

Φυσικά φίλε μου κ πήρε αυτό το αστείο ποσοστό! Εφόσον ο κύριος Σταθόπουλος διατυμπανίζε ότι οι ψήφοι που θα συγκεντρώσει το κόμμα μας θα πάνε υπέρ της ΝΔ του τότε Σαμαρά! Ποιος λογικός θα ψήφιζε ΚΕΚ?
Εδώ δεν ψηφίζουμε ΚΕΚ στης ευρωεκλογές θα ψηφίσει ο κόσμος στης εθνικές ! Με τίποτα! έτρεχα και έκανα αφισοκολησης σέ όλα τα χωριά, ούτε 1%δεν πειραμε.δεν είναι λύση αυτή.

Οι συνεργασίες προς όφελος τού κυνηγιού δεν είναι κακό πράγμα .Το θέμα είναι να έχεις υπολογίσιμη δύναμη.

Οι συνεργασίες προς όφελος τού κυνηγιού δεν είναι κακό πράγμα .Το θέμα είναι να έχεις υπολογίσιμη δύναμη.
Έχεις δίκιο συνάδελφε προς όφελος του κυνηγιού!!! Αυτοί οι κύριοι όμως λειτουργούν μόνο με προσωπικό όφελος! Κ οι πράξεις τους αυτό αποδεικνύουν! Συνχωρεσε με άλλα δεν μπορώ να δω καλοπροαίρετα καμία τους ενέργεια!

Βρε πρέπει να είναι καλό απογευματινό εκεί!!??
Eκει για να πας μετα απο αυτους θα πρεπει να περιμενεις να βρεξει κανενα τριμηνο
για να καθαρισει ο τοπος απο τον ντορο τους
Λογικα θα ζεχνει η κοπρια τους σαν τα κοτοπουλαδικα των Μεγαρων
ασε που θα εχουν βοσκησει μεχρι και τα γαιδουραγκαθα
που να βρεθει τροφη για το θηραμα

Εδώ δεν ψηφίζουμε ΚΕΚ στης ευρωεκλογές θα ψηφίσει ο κόσμος στης εθνικές ! Με τίποτα! έτρεχα και έκανα αφισοκολησης σέ όλα τα χωριά, ούτε 1%δεν πειραμε.δεν είναι λύση αυτή.
Και ε
Και εγώ μοίραζα φιλλαδια στα πρώτα διόδια! Όλοι καλώς κάναμε και προσπαθούσαμε για το κόμμα κ θα το ξαναέκανα όπως κ εσύ πιστεύω αλλά όχι με αυτή την διοίκηση! Συγνώμη αλλά οι κύριοι μετρήθηκαν,ζυγηστηκαν και πάντα ήταν λίγοι!

Απο το FB
Σήμερα στο σανατοριο στην Πάρνηθα

View attachment 21091
Το έγραψα και χθες , ίδιο σκηνικό στο καταφύγιο της Στενής μου ανέφερε ο ντόπιος θηροφυλακας. Μια αποδειξη οτι το
Ελληνικο κράτος φροντιζει για ισια δικαίωματα για όλους τους Έλληνες πολίτες στην σύγχρονη Ελληνική Δημοκρατία!!!!!

Το έγραψα και χθες , ίδιο σκηνικό στο καταφύγιο της Στενής μου ανέφερε ο ντόπιος θηροφυλακας. Μια αποδειξη οτι το
Ελληνικο κράτος φροντιζει για ισια δικαίωματα για όλους τους Έλληνες πολίτες στην σύγχρονη Ελληνική Δημοκρατία!!!!!
Ελληνικη δημοκρατια.....τι αστιο που ακουγεται.....

Οτι κανει ο κ.κ.πρωθυπουργός το έχει δηλώσει προεκλογικά .Είμαι αντι-νατιβιστής.Όπου NATIVE είναι ιθαγένεια,εντοπιότητα,κατ'επέκταση παράδοση.Η ατιμία είναι να το λες σε ξένα φορα στα Αγγλικά.Βγες και πες το Ελληνικά στον λαο ρε φίλε.Και ούτε ένας γνωστός δημοσιογράφος δεν βρέθηκε να ζητήσει εξηγήσεις σε τι ακριβώς ιθαγενες η παραδοσιακό είσαι αντίθετος και ποια ατζέντα εκπροσωπείτε κ.μέλλων πρωθυπουργε?
Ακριβως οτι λεει η λεσχη Bildenerg.Αλλά ποιος άκουγε τότε?

Και σε ρωταγαν και την αιωνια βλακεια παρεα με το Ελληνικο υφος το καχυποπτο."Εσυ με ποιον εισαι" ?
Είμαι με αυτόν που αφού δεν μπορεί να μου λύσει τα Οικονομικά και τα Εθνικά θέματα τουλάχιστον να μην μου πειράζει το κυνηγι για να μην τον πάρει ο Βεελζεβουλης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/anashimatismos-ayti-einai-i-nea-synthesi-tis-kybernisis

Ο Κώστας Σκρέκας , είναι ο νέος Υπουργός στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Είναι βουλευτής από τα Τρίκαλα και κατά καιρούς έχει δείξει , τουλάχιστον, ότι έχει άποψη που θα την χαρακτήριζα θετική για το Κυνήγι. Για να δούμε !

https://www.kalabakacity.gr/kostas-...ris-sxedio-o-ethnikos-dialogos-gia-to-kynigi/

Πάντα έχουμε την ελπίδα ότι θα βάλουμε μυαλό!

Status
Not open for further replies.
Back