Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι είναι η απλή αναλογική?
Δεν υπάρχει μπόνους εδρών για το πρώτο κόμμα. Μέχρι τις προηγούμενες εκλογές το πρώτο κόμμα έπαιρνε 50 έδρες. Μετά οι υπόλοιπες 250 έδρες μοιράζονταν ανάλογα με το ποσοστό των εκλογών

Στην απλή αναλογική ανάλογα το ποσοστό που θα πάρεις...παίρνεις και τις έδρες. Δηλαδή για να έχεις αυτοδυναμία....χρειάζεσαι 50,01% στις εκλογές για να έχεις 151 βουλευτές.

Τετοια ποσοστά στις εθνικές εκλογές έχουμε να δούμε από την εποχή της ΕΡΕ στις εκλογές του 1961 και της Ένωσης Κέντρου το 1964

Last edited:
Το κεφαλι μου εμεινε ορφανο
ο αερας μου πηρε το μυαλο
λεω μαλακιες ενα σωρο
αρκει που τρουπωσα
και εχω μανα ενα μισθο!
Μου αρεσει η πεταλουδα και το καγκουρο
γευματιζω μηνιαιως μονο κριθαρι και βολβο
ποδηλατης δηλωνω λογω τρελας
στην Αχαρνων θα με βρεις να κανω ορθοπεταλιες ανευ σελας

Όταν με όλα όσα έχουν γίνει φέτος γίνεται ανασχηματισμός και βλέπεις Αμυρα σε τέτοιο πόστο καταλαβαίνεις για το πού πάει η δουλειά
Όσοι πούνε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αντικυνηγετικες παραφυάδες του ότι παρόλο που πήραν την εξουσία δεν πείραξαν το κυνήγι θα τους θυμίσω ότι άλλαξαν τροπάρι όταν ήταν ένα βήμα από την εξουσία δεν ήταν χαζοί να ανοίξουν πόλεμο όταν είχε έρθει η στιγμή να γίνουν κυβέρνηση ούτε και μετά που ακροβατούσαν
Η κυβέρνηση κουλη και των υπόλοιπων κουλων έδωσε δείγματα γραφής για το πόσο σέβεται το κυνήγι σαν δραστηριότητα και τους κυνηγούς που αρκετοί είναι και ψηφοφόροι του
Και τα χειρότερα έρχονται έχει πάρει την κουτάλα και έχει αρχίσει το μαγείρεμα θα βάλει μέσα
Κορωνοιο,κλιματική αλλαγή, φαινόμενο θερμοκηπίου, οικολογία, φιλοζωία, μόλυνση του περιβάλλοντος, εναλλακτικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές,επενδύσεις και υποδομές για εναλλακτικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές, ανεμογεννήτριες και ούτε εγώ ξέρω τι άλλο θα σκεφτούνε
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το πιάτο που θα σερβιριστεί για φαγωμα μετά από αυτό το μαγείρεμα θα λέγεται κυνήγι
Μακάρι να βγω ψεύτης και συνωμοσιολογος και όλα αυτά να είναι μόνο μέσα στο μυαλό μου

Για εμενα, η ΜΟΝΗ λυση ειναι μια δυνατη (δεν ξερω με αλλα στελεχη, ας βρουνε τροπο) Κ.Σ.Ε....
Να βγουνε καποιοι που δεν θα ειναι κοματικοποιημενοι( τι ειπα τωρα....) και να μην προσκυνανε και παρακαλάνε κανεναν...
Με λιγα λογια να εχου ΑΠ@ΙΔΙΑ.....

Για εμενα, η ΜΟΝΗ λυση ειναι μια δυνατη (δεν ξερω με αλλα στελεχη, ας βρουνε τροπο) Κ.Σ.Ε....
Να βγουνε καποιοι που δεν θα ειναι κοματικοποιημενοι( τι ειπα τωρα....) και να μην προσκυνανε και παρακαλάνε κανεναν...
Με λιγα λογια να εχου ΑΠ@ΙΔΙΑ.....
και φυσικά, να ειναι ολοι οι σύλογοι ενωμένοι, μια γροθιά με την Κ.Σ.Ε...

Όταν με όλα όσα έχουν γίνει φέτος γίνεται ανασχηματισμός και βλέπεις Αμυρα σε τέτοιο πόστο καταλαβαίνεις για το πού πάει η δουλειά
Όσοι πούνε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αντικυνηγετικες παραφυάδες του ότι παρόλο που πήραν την εξουσία δεν πείραξαν το κυνήγι θα τους θυμίσω ότι άλλαξαν τροπάρι όταν ήταν ένα βήμα από την εξουσία δεν ήταν χαζοί να ανοίξουν πόλεμο όταν είχε έρθει η στιγμή να γίνουν κυβέρνηση ούτε και μετά που ακροβατούσαν
Η κυβέρνηση κουλη και των υπόλοιπων κουλων έδωσε δείγματα γραφής για το πόσο σέβεται το κυνήγι σαν δραστηριότητα και τους κυνηγούς που αρκετοί είναι και ψηφοφόροι του
Και τα χειρότερα έρχονται έχει πάρει την κουτάλα και έχει αρχίσει το μαγείρεμα θα βάλει μέσα
Κορωνοιο,κλιματική αλλαγή, φαινόμενο θερμοκηπίου, οικολογία, φιλοζωία, μόλυνση του περιβάλλοντος, εναλλακτικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές,επενδύσεις και υποδομές για εναλλακτικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές, ανεμογεννήτριες και ούτε εγώ ξέρω τι άλλο θα σκεφτούνε
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το πιάτο που θα σερβιριστεί για φαγωμα μετά από αυτό το μαγείρεμα θα λέγεται κυνήγι
Μακάρι να βγω ψεύτης και συνωμοσιολογος και όλα αυτά να είναι μόνο μέσα στο μυαλό μου
Λίγα είναι τα ψώμια τους εκεί στήν κυβέρνηση,εχουν να φάνε μαύρο απο κύνηγους-ψάρεδες- συνταξιούχους-αγρότες για να μην πώ για τους επιχείρηματιες που θα πάει σύννεφο.
Έχουν χάσει κάθε μέτρο σε 'ολα τα επίπεδα ( βλεπε τουρκια, οικονομια κτλ). Μυρίζουν εκλόγες αυτοί που ξέρουν τα πράγματα.ffff

Το θέμα είναι ποιός θα ανέβει............o_O

Last edited:
Λίγα είναι τα ψώμια τους εκεί στήν κυβέρνηση,εχουν να φάνε μαύρο απο κύνηγους-ψάρεδες- συνταξιούχους-αγρότες για να μην πώ για τους επιχείρηματιες που θα πάει σύννεφο.
Έχουν χάσει κάθε μέτρο σε 'ολα τα επίπεδα ( βλεπε τουρκια, οικονομια κτλ). Μυρίζουν εκλόγες αυτοί που ξέρουν τα πράγματα.ffff
Πηστευω δεν θα αντεξουν μεχρει το καλοκαιρι...

Πάντως ασχέτως κυβέρνησης η γνώμη μου είναι Βαγγέλη ότι στα επόμενα χρόνια το κυνήγι θα φάει μεγάλη πίεση και πόλεμο
ΚΣΕ Ομοσπονδίες Σύλλογοι και κυνηγοί πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό που έρχεται όσο το δυνατόν καλύτερα
Και πρώτα πρώτα οι κυνηγοί όσοι την έχουν δει σούπερ σταρ του φεισμπουκ και ανεβάζουν ότι μαλακια κάνουν ή σκέφτονται πρέπει να φάνε μεγάλο κωλοχερο
Ότι μας έχουν στην μπούκα το ξέρουμε δεν χρειάζεται να τους δικαιωνουμε κιόλας

Εκλογές θα κάνει ο Κουλης επειδή ξέρει ότι θα τις κερδίσει τώρα που όλοι οι άλλο είναι ανύπαρκτοι, αλλιώς δεν θα έκανε . Το θέμα είναι ότι ότι η απλή αναλογική που ίσως εφαρμοστεί μόνο για μια φορά είναι η καλύτερη ευκαιρία για ένα κόμμα κυνηγών. Το Κ.Ε.Κ. όπως το ξέραμε είναι δύσκολο να κατέβει ξανά λόγω θεμάτων υγείας όποτε μη περιμένουμε από το κ.Τσαγκανελια να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Ακριβώς τώρα που είναι στα πάνω του και μετά βάλτε τσιγκινο σωβρακο θα σε πηδ@ει και θα λέει αφού με δικαίωσε ο λαός για δεύτερη φορά πάρε να έχεις.
Με απλή αναλογική η δεύτερη φορά δεν θα είναι σαν την πρώτη εκτός και αν βρει πιστά δεκανίκια

Και η ευκαιρία με την απλή αναλογική ωφελείται στο γεγονός οτι η κάθε ψήφος μετράει παραπάνω. Δεν χρειάζεται να βγει το κόμμα των κυνηγών απλός να καταγράψει ένα καλό ποσοστό που θα λείψει σε όλους

Ισχύει ότι είπε ο Γεωργιάδης στην ετ1 ότι 11 Ιανουαρίου ξαναρχίζει; Το άκουσε κανείς ή πάλι αρβύλα 46 νούμερο;
Και αν το είπε τι έγινε;
Μόνο όταν έρθει η ώρα που θα είσαι ήδη στο βουνό θα πρέπει να τους πιστέψεις αυτούς από λόγια χορτάσαμε

Και επειδη το ειπε νομιζεις οτι θα κυνηγησουμε στις 12 ? Χα. Χα. Χα. Το ψεμα ειναι η δουλεια τους. Αφηνει τον κοσμο να πιστεψει οτι το ψαρεμα κ το κυνηγι ειναι κλειστο μια βδομάδα. Αυτό λέγεται κ "Δημιουργική Ασάφεια"

Και επειδη το ειπε νομιζεις οτι θα κυνηγησουμε στις 12 ? Χα. Χα. Χα. Το ψεμα ειναι η δουλεια τους.
Γιατί κύριε μου είστε δύσπιστος; Γιατί φαίνεστε κακοπιστος; Σας έχει δώσει ο κκ Γεωργιάδης ποτέ αφορμή να τον αμφισβητησετε; Τί είναι κανένας ψεύτης; Κανένας κωλοτουμπας; Σας παρακαλώ ...

Status
Not open for further replies.
Back