Όταν με όλα όσα έχουν γίνει φέτος γίνεται ανασχηματισμός και βλέπεις Αμυρα σε τέτοιο πόστο καταλαβαίνεις για το πού πάει η δουλειά
Όσοι πούνε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αντικυνηγετικες παραφυάδες του ότι παρόλο που πήραν την εξουσία δεν πείραξαν το κυνήγι θα τους θυμίσω ότι άλλαξαν τροπάρι όταν ήταν ένα βήμα από την εξουσία δεν ήταν χαζοί να ανοίξουν πόλεμο όταν είχε έρθει η στιγμή να γίνουν κυβέρνηση ούτε και μετά που ακροβατούσαν
Η κυβέρνηση κουλη και των υπόλοιπων κουλων έδωσε δείγματα γραφής για το πόσο σέβεται το κυνήγι σαν δραστηριότητα και τους κυνηγούς που αρκετοί είναι και ψηφοφόροι του
Και τα χειρότερα έρχονται έχει πάρει την κουτάλα και έχει αρχίσει το μαγείρεμα θα βάλει μέσα
Κορωνοιο,κλιματική αλλαγή, φαινόμενο θερμοκηπίου, οικολογία, φιλοζωία, μόλυνση του περιβάλλοντος, εναλλακτικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές,επενδύσεις και υποδομές για εναλλακτικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές, ανεμογεννήτριες και ούτε εγώ ξέρω τι άλλο θα σκεφτούνε
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το πιάτο που θα σερβιριστεί για φαγωμα μετά από αυτό το μαγείρεμα θα λέγεται κυνήγι
Μακάρι να βγω ψεύτης και συνωμοσιολογος και όλα αυτά να είναι μόνο μέσα στο μυαλό μου