Θυμάσαι πριν χρόνια που τον βγάζανε στις χιουμοριστικές εκπομπές και γέλαγε ο κόσμος με τον τρόπο που πούλαγε τα βιβλία του στο ΤηλεΑστυ;;;; Είχε master plan το πιθηκι!!! Βγήκε βουλευτής με τον χερι-χέρι βρίζοντας την ΝΔ. Σαν γυμνοσαλιαγκας που είναι παρήγαγε άφθονο σάλιο και χώθηκε γλιστρώντας σε αυτους που εβριζε! Με τσιριδες και γραφικότητες και αρπάζοντας τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τους πολιτικούς του αντιπάλους κατάφερε να βγει πρώτος σε ψήφους και αντιπρόεδρος του κόμματος που εβριζε!!!! Και αυτό το φρούτο κυβερνάει και καθορίζει με τις αποφάσεις του τις ζωές μας!!!!! Ο πωλητής βιβλίων που γέλαγε ο κόσμος μαζί του και στο τέλος ο ίδιος αυτός κοσμος τον έκανε Υπουργό!!! Είμαστε για πολλες κλωτσιές τελικα!!!Καθε μερα και πιο πολύ νομιζω οτι ειμαι βηθός του Σπαθάρη και βλεπω μπροστά μου τον καραγκιόζη. Μόνο που δεν μιλάω για τον γνωστό γραφικό καραγκιόζη ,αλλά εναν συγχρονο με όνομα Άδωνης!
Οτι και να πούμε ,ότι άρθρο διαβάσω ,οπου και να μπω στο διαδίκτυο ,παντού αυτος ο καραγκιόζης !
Όπως έγραψες με τσιριδες και γραφικότητες αλλά να ξέρεις ότι σε σχέση με άλλα γεράκια που κυκλοφορούν ο Άδωνις είναι μπούφοςΘυμάσαι πριν χρόνια που τον βγάζανε στις χιουμοριστικές εκπομπές και γέλαγε ο κόσμος με τον τρόπο που πούλαγε τα βιβλία του στο ΤηλεΑστυ;;;; Είχε master plan το πιθηκι!!! Βγήκε βουλευτής με τον χερι-χέρι βρίζοντας την ΝΔ. Σαν γυμνοσαλιαγκας που είναι παρήγαγε άφθονο σάλιο και χώθηκε γλιστρώντας σε αυτους που εβριζε! Με τσιριδες και γραφικότητες και αρπάζοντας τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τους πολιτικούς του αντιπάλους κατάφερε να βγει πρώτος σε ψήφους και αντιπρόεδρος του κόμματος που εβριζε!!!! Και αυτό το φρούτο κυβερνάει και καθορίζει με τις αποφάσεις του τις ζωές μας!!!!! Ο πωλητής βιβλίων που γέλαγε ο κόσμος μαζί του και στο τέλος ο ίδιος αυτός κοσμος τον έκανε Υπουργό!!! Είμαστε για πολλες κλωτσιές τελικα!!!
Εγώ πάντως αύριο θα πάρω σβαρνα τις εκκλησίες και θα παίρνω τηλ. στο 100.Εγω ξερο οτι μονο οι παπαδες εχουν @@@@ οι δικοι μας κοτες λιρατες...ντροπη τους
Χεστηκαν να πανε....εδω κανουν παρτη στη παρνηθα οι αθληταραδες και δεν πανεΕγώ πάντως αύριο θα πάρω σβαρνα τις εκκλησίες και θα παίρνω τηλ. στο 100.
Ρουφιανάκος του κερατά.
Όχι ρε συ! Άφησε τους παπάδες στην πίκρα τους. Ξέρεις πόσο έχουν αδειάσει τα παγκαρια τους όλο αυτό τον καιρο? Έχουν χάσει όλες τις καλές εισπρακτικές εορτές!!!!Εγώ πάντως αύριο θα πάρω σβαρνα τις εκκλησίες και θα παίρνω τηλ. στο 100.
Ρουφιανάκος του κερατά.
Ότι και να κάνεις λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!!!!Εγώ πάντως αύριο θα πάρω σβαρνα τις εκκλησίες και θα παίρνω τηλ. στο 100.
Ρουφιανάκος του κερατά.
Θα πάνε ρε. Έχει γίνει ντόρος και δεν θέλουν να φανεί ότι τελικά μπορείς να μην πειθαρχείς στις διαταγές. Θα ξεσηκωθούν κι άλλοι μετά...Χεστηκαν να πανε....εδω κανουν παρτη στη παρνηθα οι αθληταραδες και δεν πανε
Οι παπάδες έχουν δύναμη, όχι @@. Εμείς δεν έχουμε δύναμη και αμφιβάλλω και για τα @@Εγω ξερο οτι μονο οι παπαδες εχουν @@@@ οι δικοι μας κοτες λιρατες...ντροπη τους
Για δύναμη δεν ξέρω Βασίλη αλλά αρχ....α τώρα ψαχτηκα και έχω δύοΟι παπάδες έχουν δύναμη, όχι @@. Εμείς δεν έχουμε δύναμη και αμφιβάλλω και για τα @@![]()
Για δύναμη δεν ξέρω Βασίλη αλλά αρχ....α τώρα ψαχτηκα και έχω δύο![]()
Υπομονή μέχρι την Δευτέρα. Θεωρώ πως θα μας ανοίξουν πάλι.Ναι ρε εσύ κατάλαβες ότι μέχρι να καταφέρω να πάω για κυνήγι αδυνατώ να μιλήσω σοβαρά;
Η θα βάλω τα κυνηγετικά μου ρούχα ή αυτό View attachment 21177
μπααααααΥπομονή μέχρι την Δευτέρα. Θεωρώ πως θα μας ανοίξουν πάλι.
Αυτά δεν μετράνε για την δουλειά που τα θέλουμε!!!!Για δύναμη δεν ξέρω Βασίλη αλλά αρχ....α τώρα ψαχτηκα και έχω δύο![]()