Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βρε παιδια ας μην κοροιδευομαστε,τι θα πει δεν εχουν προτεραιοτητα το κυνηγι;αν δεν το ειχαν,δεν θα το εκοβαν,οπως δεν εκοψαν και αλλες δραστηριοτητες του βουνου.Σαφως και εχουν σημαντικοτερα θεματα,αλλα το κυνηγι δεν το ξεχνουν..... ειδικα οταν ειναι να το κοψουν!!Ακομα και αφου οι επιδημιολογοι ψηφισαν υπερ του ανοιγματος....

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου, που δεν τον είχα ξανακούσει να παίρνει θέση, μίλησε δυο φορές σήμερα στην εκπομπή του, τη μία με τον Άδωνι, για το παράλογο του θέματος να απαγορεύεται το ψάρεμα και το κυνήγι...

Καθε μερα και πιο πολύ νομιζω οτι ειμαι βηθός του Σπαθάρη και βλεπω μπροστά μου τον καραγκιόζη. Μόνο που δεν μιλάω για τον γνωστό γραφικό καραγκιόζη ,αλλά εναν συγχρονο με όνομα Άδωνης!
Οτι και να πούμε ,ότι άρθρο διαβάσω ,οπου και να μπω στο διαδίκτυο ,παντού αυτος ο καραγκιόζης !

Καθε μερα και πιο πολύ νομιζω οτι ειμαι βηθός του Σπαθάρη και βλεπω μπροστά μου τον καραγκιόζη. Μόνο που δεν μιλάω για τον γνωστό γραφικό καραγκιόζη ,αλλά εναν συγχρονο με όνομα Άδωνης!
Οτι και να πούμε ,ότι άρθρο διαβάσω ,οπου και να μπω στο διαδίκτυο ,παντού αυτος ο καραγκιόζης !
Θυμάσαι πριν χρόνια που τον βγάζανε στις χιουμοριστικές εκπομπές και γέλαγε ο κόσμος με τον τρόπο που πούλαγε τα βιβλία του στο ΤηλεΑστυ;;;; Είχε master plan το πιθηκι!!! Βγήκε βουλευτής με τον χερι-χέρι βρίζοντας την ΝΔ. Σαν γυμνοσαλιαγκας που είναι παρήγαγε άφθονο σάλιο και χώθηκε γλιστρώντας σε αυτους που εβριζε! Με τσιριδες και γραφικότητες και αρπάζοντας τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τους πολιτικούς του αντιπάλους κατάφερε να βγει πρώτος σε ψήφους και αντιπρόεδρος του κόμματος που εβριζε!!!! Και αυτό το φρούτο κυβερνάει και καθορίζει με τις αποφάσεις του τις ζωές μας!!!!! Ο πωλητής βιβλίων που γέλαγε ο κόσμος μαζί του και στο τέλος ο ίδιος αυτός κοσμος τον έκανε Υπουργό!!! Είμαστε για πολλες κλωτσιές τελικα!!!

Θυμάσαι πριν χρόνια που τον βγάζανε στις χιουμοριστικές εκπομπές και γέλαγε ο κόσμος με τον τρόπο που πούλαγε τα βιβλία του στο ΤηλεΑστυ;;;; Είχε master plan το πιθηκι!!! Βγήκε βουλευτής με τον χερι-χέρι βρίζοντας την ΝΔ. Σαν γυμνοσαλιαγκας που είναι παρήγαγε άφθονο σάλιο και χώθηκε γλιστρώντας σε αυτους που εβριζε! Με τσιριδες και γραφικότητες και αρπάζοντας τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τους πολιτικούς του αντιπάλους κατάφερε να βγει πρώτος σε ψήφους και αντιπρόεδρος του κόμματος που εβριζε!!!! Και αυτό το φρούτο κυβερνάει και καθορίζει με τις αποφάσεις του τις ζωές μας!!!!! Ο πωλητής βιβλίων που γέλαγε ο κόσμος μαζί του και στο τέλος ο ίδιος αυτός κοσμος τον έκανε Υπουργό!!! Είμαστε για πολλες κλωτσιές τελικα!!!
Όπως έγραψες με τσιριδες και γραφικότητες αλλά να ξέρεις ότι σε σχέση με άλλα γεράκια που κυκλοφορούν ο Άδωνις είναι μπούφος
Φιντα είναι να βγαίνει μπροστά και να φωνάζει αυτούς που δεν ακούμε καθόλου να φοβόμαστε
Και το πρώτο γεράκι είναι ο κουλης και απο κοντά οι έμπιστοι του ο Άδωνις δεν ανήκει σε αυτούς
Ο μπουμπουκος μιλάει σε 24 εκπομπές το 24ωρο φωνάζει τσακώνεται και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα το παιδί για τους καφέδες είναι
Αλλά είπαμε ο πρωθυπουργός είναι ανθρώπινος τους θέλει και τους γραφικούς παίζουν και αυτοί τον ρόλο τους

Εγώ πάντως αύριο θα πάρω σβαρνα τις εκκλησίες και θα παίρνω τηλ. στο 100.
Ρουφιανάκος του κερατά.
Όχι ρε συ! Άφησε τους παπάδες στην πίκρα τους. Ξέρεις πόσο έχουν αδειάσει τα παγκαρια τους όλο αυτό τον καιρο? Έχουν χάσει όλες τις καλές εισπρακτικές εορτές!!!!

Χεστηκαν να πανε....εδω κανουν παρτη στη παρνηθα οι αθληταραδες και δεν πανε
Θα πάνε ρε. Έχει γίνει ντόρος και δεν θέλουν να φανεί ότι τελικά μπορείς να μην πειθαρχείς στις διαταγές. Θα ξεσηκωθούν κι άλλοι μετά...

Ναι ρε εσύ κατάλαβες ότι μέχρι να καταφέρω να πάω για κυνήγι αδυνατώ να μιλήσω σοβαρά;
Η θα βάλω τα κυνηγετικά μου ρούχα ή αυτό View attachment 21177
Υπομονή μέχρι την Δευτέρα. Θεωρώ πως θα μας ανοίξουν πάλι.

Μου είπαν τα παιδιά στου Καλκαντζακου ότι πρέπει να δηλώσουμε αριθμό όπλου ,
(Όλα εχουν) αριθμό καννης (κάποια όπλα δεν εχουν) και αριθμό κλείστρου !!!!
Μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.
Τρέχα γύρευε τώρα.Στην Ελλάδα νομίζω με laser ο Κυργιας το κάνει και δεν ξέρω ποιος άλλος.Άλλες αηδίες σκέφτηκαν
οι Τ-ΡΟΜΠΈΝ ΤΩΝ ΔΑΣΏΝ.Έξοδα και αηδίες και να κάνεις και καμμία ζημιά γιατί το κλειστρο δεν είναι και ότι ότι μεταλλο

Status
Not open for further replies.
Back