Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν θες να αγοράσεις κάνη ρεμ χωρίς αριθμό από κάποιον μάλλον δε θα μπορείς για καινούρια θα πρέπει κατι να υπάρχει ισως ενα τηλ στο διαμαντοπουλο λύσει την απορία εγω θα πάρω τηλ από περιέργεια οταν μάθω θα σας γράψω .

Τώρα όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών μέσα στο 21 θα έχουμε καλύτερη μεταχείριση οι κυνηγοί ο Γεωργιάδης είπε θα ανοίξει πάλι το κυνήγι δεν έχουμε κάτι με τους κυνηγούς υπομονή οποιος στις εκλογές ;τους ψηφίσει καλά να πάθει και οι δικαιολογία και ποιόν να ψηφίσω δεν ισχύει ούτε δε πάω σαν τους αμερικανούς που ψηφιζει το 35% και βγάζει πλανητάρχη έχει τόσα κόμματα και πρέπει να συμπεριφερθουμε δημοκρατικά να δώσουμε βήμα και σε.άλλους αρκεί να ξεφορτωθούμε τους παλιούς που ξέρεις μπορεί οι επόμενοι να κλέβουν λιγότερο και στη τελική γιατί να μη φάει και κάνας άλλος ρε παιδιά όλο οι ίδιοι τι σώοι δημοκράτες είμαστε να δώσουμε ευκαιρία να φάει και καμία άλλη οικογένια .
Η τελευταια ευκαιρια του κοσμου στα παλια σκουπιδια δοθηκε...και την εχασαν...τωρα θα παρουν αυτο που τους αξηζει..

Τουλάχιστον τον Πολακη τον εχω δει εγώ να ριχνει με όπλα και απ' ότι μου είπαν σημαδεύει και καλά.
Δεν ξεκουμπωνει φερμουάρ να πιάνει
"οπλα μαλακα" Άντε γιατί θα αρχίσω ονόματα και είναι γιορτή δεν θέλω.

Φυσικά κ πωλουνται κ θέλουν άδεια αγοράς...
Οπου θα αναγράφεται πχ κάννη Remington 71εκ ανευ αριθμου η s/n....τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν...
Βέβαια στην περιπτωση αυτή που δεν υπαρχει αριθμός κ με κάποιες βασικές προυποθεσεις μπορουν να γίνουν ανταλλαγες η πωλησεις καννων μεταξυ ιδιωτών χωρίς να φανεί τίποτα στην πορεια...και των δυο τα όπλα παλι νόμιμα θα είναι.......

Προς αποφυγήν παρεξηγησεις κ ειδικά σε τέτοιες περιπτωτες παντοτε κοιταζουμε να είμαστε νομιμοτατοι...ετσι λοιπόν πρεπει κ η δευτερη κάννη που τυχόν θα βρουμε να αγοραστεί νόμιμα ώστε να αναγραφει κ αυτή στην ακκο του όπλου για το οποίο την προοριζουμε σαν εφεδρική κλπ...

Last edited:
Την ιδια ωρα που τα Ελληνικα καναλια ειχαν απο
5 γκει,10 κουμπαραδες,4 κλαρινογαμπρους και καμια 30αρια ρουφηχτρες.Μπραβο τους!!!

Θέλουμε και Κ.Ε.Κ. ... εδώ ούτε ένα γ@μημένο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό κανάλι δεν μπορούμε να φτιάξουμε ...
Θέλουμε και πολιτικό κόμμα τρομάρα μας ...
Ελλάδα ... πάντα ανάποδα, όλα.
Δες καμιά τσόντα ... Τα λέμε ξανά σε έναν αιώνα.
:)

Θέλουμε και Κ.Ε.Κ. ... εδώ ούτε ένα γ@μημένο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό κανάλι δεν μπορούμε να φτιάξουμε ...
Θέλουμε και πολιτικό κόμμα τρομάρα μας ...
Ελλάδα ... πάντα ανάποδα, όλα.
Δες καμιά τσόντα ... Τα λέμε ξανά σε έναν αιώνα.
:)
Δυστυχως το προβλημα δεν ειναι εκει.Το προβλημα ειμαστε εμεις.
Ξεχασαμε ποιος θεωρειται καλος κυνηγος και καταστρεψαμε 2
γενιες.Αυτα πληρωνουμε τωρα,τα λαθη μας!

Αυτα πληρωνουμε τωρα,τα λαθη μας!
Πληρώνουμε την μ@λακία που μας δέρνει σαν λαός, απλά φίλε.
Τον ωχαδερφισμό, το ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε, το τα θέλω όλα χωρίς να κάνω τίποτα, κτλ κτλ.
Βασικά απορώ που υπάρχουμε ακόμα.
8.000.000 εγγεγραμμένοι
4.000.000 ψηφίζουν
10% = 400.000 βγάζουν κυβέρνηση
Αν είσαι δεύτερο κόμμα πρέπει να πείσεις 400.000 άτομα να σε ψηφίσουν για να κάνεις ότι σου κατέβει στην γκλάβα τα επόμενα 4 χρόνια.
Μετά, την επόμενη τετραετία ο δεύτερος πρέπει να πείσει τον ίδιο αριθμό και πάει λέγοντας.
Βασικά όσοι είναι για το Δαφνί ξεπερνούν τους 400.000.
Do the maths.

Last edited:
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες τόσο για χτές όσο και για σήμερα!

Στα υπόλοιπα δεν έχω να πω πολλά! Τα διαβάζετε όλοι σας! Έχει βγεί κάθε καρυδιάς καρύδι και μας λέει ότι θα "πεθάνουμε"

Μας κούρασαν....

Πότε υποτίθεται ότι θα έχουμε ενημέρωση από το τσίρκο της κυβέρνησης για το άνοιγμα; Έχει ακούσει κανείς τίποτα;
Ήδη τα μέσα έχουν αρχίσει να τα γυρνάνε και να λένε πως τελικά δεν θα γίνει άνοιγμα... έχω κάνει ανάρτηση στο θέμα της επικαιρότητας

Ήδη τα μέσα έχουν αρχίσει να τα γυρνάνε και να λένε πως τελικά δεν θα γίνει άνοιγμα... έχω κάνει ανάρτηση στο θέμα της επικαιρότητας
Αύριο θα αποφασίσουν για click away, νύχια και τρίχες οι λοιμωξιολογοι. Θέλουν λέει να δουν και τα σημερινά στοιχεία. Αν δεις κανα 1500αρι κρουσματα αποψε λεω να ξαναλαδωσουμε τα τουφεκια. Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα ανοίξει σίγουρα ειπαν. Εμείς ως συνήθως βλέπω να περνούμε το μακρύτερο.....

Πολυχρονοι να είμαστε όλοι παιδιά όλα είναι στον αέρα κυριολεκτώ πιο μπάχαλο δεν έχει ξαναυπαρξει ουδείς γνωρίζει τις βουλές ενός ματσου ανόητων ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά που ο κάθε ένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και δενν μπορούν να συνεννοηθούν καθώς δεν έχουν στάνταρ παραμέτρους μια κάνουν ότι πουν οι λοιμοξειωλογοι μια ότι κόψει η γκλαβα τους αυτό που ζούμε δεν υπάρχει είναι σαν παιδιά αλλάζουν γνώμη κάθε μέρα το.μόνο που κάνουν καλά είναι να κονομάνε και να υπακουνε στους γερμανούς γαμησετα δεν νομίζω ότι συμβαίνει πουθενά αυτό το ζούμε και αυτό εμείς οι άνθρωποι είναι ικανοί να ταΐζουν ένα γάιδαρο μόνο αν τους βάλεις δύο θα αφήνουν νηστικό κάποιον.

Status
Not open for further replies.
Back