Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πιάστε τοίχο από αύριο το απόγευμα,γιατί εάν περιμένετε την Κυριακή θα βρεθητε εκτεθιμενοι
Έτσι , αύριο κατά τις 6 θα μας την σερβίρουν παλι. Το κακό είναι ότι έφυγε ο Πετσας! Με το που μας μαμουσε το τι καντήλι ετρωγε δεν λέγεται. Ο νέος εκπρόσωπος είναι αλλιώς. Σαν τα παιδάκια στο σχολείο που τους κάνανε μπουλινγκ ειναι.

Έτσι , αύριο κατά τις 6 θα μας την σερβίρουν παλι. Το κακό είναι ότι έφυγε ο Πετσας! Με το που μας μαμουσε το τι καντήλι ετρωγε δεν λέγεται. Ο νέος εκπρόσωπος είναι αλλιώς. Σαν τα παιδάκια στο σχολείο που τους κάνανε μπουλινγκ ειναι.
Αν μας κοψουνε,θα τα θυμηθείς τα γαλλικά αμέσως,θα σεχω το νου μου.

Όχι το υπόσχομαι! Αυτόν δε θα τον βρισω! Την επιτροπή θα βρισω! Αυτή δεν μας κόβει συνεχεια;;;;
Άμα σου πω δεν έχω καταλάβει ποιος μας κόβει και γιατί θα με πιστέψεις?Άσε που αρχίζω να έχω βάσιμες υποψίες ότι ούτε αυτοί ξέρουν.

Πολυχρονοι να είμαστε όλοι παιδιά όλα είναι στον αέρα κυριολεκτώ πιο μπάχαλο δεν έχει ξαναυπαρξει ουδείς γνωρίζει τις βουλές ενός ματσου ανόητων ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά που ο κάθε ένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και δενν μπορούν να συνεννοηθούν καθώς δεν έχουν στάνταρ παραμέτρους μια κάνουν ότι πουν οι λοιμοξειωλογοι μια ότι κόψει η γκλαβα τους αυτό που ζούμε δεν υπάρχει είναι σαν παιδιά αλλάζουν γνώμη κάθε μέρα το.μόνο που κάνουν καλά είναι να κονομάνε και να υπακουνε στους γερμανούς γαμησετα δεν νομίζω ότι συμβαίνει πουθενά αυτό το ζούμε και αυτό εμείς οι άνθρωποι είναι ικανοί να ταΐζουν ένα γάιδαρο μόνο αν τους βάλεις δύο θα αφήνουν νηστικό κάποιον.
Χρόνια πολλά Γιάννη!

Πολυχρονοι να είμαστε όλοι παιδιά όλα είναι στον αέρα κυριολεκτώ πιο μπάχαλο δεν έχει ξαναυπαρξει ουδείς γνωρίζει τις βουλές ενός ματσου ανόητων ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά που ο κάθε ένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και δενν μπορούν να συνεννοηθούν καθώς δεν έχουν στάνταρ παραμέτρους μια κάνουν ότι πουν οι λοιμοξειωλογοι μια ότι κόψει η γκλαβα τους αυτό που ζούμε δεν υπάρχει είναι σαν παιδιά αλλάζουν γνώμη κάθε μέρα το.μόνο που κάνουν καλά είναι να κονομάνε και να υπακουνε στους γερμανούς γαμησετα δεν νομίζω ότι συμβαίνει πουθενά αυτό το ζούμε και αυτό εμείς οι άνθρωποι είναι ικανοί να ταΐζουν ένα γάιδαρο μόνο αν τους βάλεις δύο θα αφήνουν νηστικό κάποιον.
Χρόνια πολλά υγεία προσωπική και οικογενειακή τίποτε άλλο.Εγώ άρχιζω και το συνειδητόποιω ότι φέτος έχουμε χαμένη χρονιά,δεν μπορώ άλλο το μαρτύριο της σταγόνας.

Αποστόλη δεν ξέρω αν σου απάντησε κάποιος άλλος αλλά νομίζω πως αν μέχρι 31.12.2021 δεν δηλωθούν τα όπλα με τον τρόπο που περιγράφει ο νόμος τότε θα πρέπει να τα παραδόσουν στην αστυνομία. Είναι απλά μια ταλαιπωρία που πρέπει να προσέξουμε όλοι μας, όχι μόνο οι συλλέκτες. Αν έχουμε δηλωμένα σωστά τα όπλα μας τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ευχαριστώ Βασίλη.
Υπάρχει στην οικογένεια ως κειμήλιο ένα παλιό πλαγιοκαννο.
Δε ξέρω αν αυτό θα πρέπει να δηλωθεί ως κειμήλιο η να απενεργοποιηθεί εφόσον δεν το κατέχει κυνηγός ή Σκοπευτής.

Σωστος!Ξεκαθαρα απο την αρχη μας κοβει η κυβερνηση και κανενας αλλος..
Δεν πιστεύω ότι χωράει αμφιβολία ότι τους συμβουλεύονται είναι σίγουρο αλλά οι αποφάσεις είναι της κυβέρνησης γι'αυτό βλέπουμε και αυτό το αλαλούμ
Και εγώ καλοπροαίρετα θα συμφωνήσω ότι το κυνήγι και το ψάρεμα το έκοψαν οι λοιμωξιολογοι
Τις εικόνες συνωστισμού στις παραλίες από δήθεν κολυμβητές ή στο βουνό από ορειβάτες και περιπατητές ή τα κοπάδια ποδηλάτων και μοτοκροσαδων χωρίς κανένα ίχνος προστασίας δεν τις βλέπουν οι λοιμωξιολογοι;
Εάν έκαναν αυτοί και μόνο αυτοί κουμάντο θα έλεγαν τέρμα και σε αυτούς γιατί δεν σέβονται τα προστατευτικά μέτρα
Απλά το παραμύθι της κυβέρνησης όσον αφορά το κυνήγι και το ψάρεμα έχει δράκο και ονομάζεται λοιμωξιολογοι

Ευχαριστώ για τις ευχές εάν παρατηρήσετε ο χειμώνας είναι μπροστά η Γερμανία και η Αγγλία σφίγγουν τα μέτρα και οι δικοί μας θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία ασχέτως οτι δε μου αρέσει που είναι κλειστά γιατί έχω παιδιά οι άνθρωποι κάνουν πειράματα με όλους μας θα φτασουν τα κρούσματα 3000 προς το Φεβρουάριο μετά θα κανουμε και μαύρο καλοκαίρι εδώ είμαστε κόκκινο κερατσινι με 25 κρούσματα σε 2500 τεστ και 90000 κόσμο και κάθε μέρα εχει στο σκλαβενιτη 2000 ατομα λες και πανε παρέλαση και δεν υπάρχει αστυνομία πουθενά και εγώ αμα πάρω τη σκύλα μου και πάω για καμία μπεκατσα στο κριεκουκι θα φέρω κορονοιο τους φτύνεις τους ξεφτιλισμενους ναι ή οχι και προσπαθούμε να σκεφτούμε αν θα το ανοίξουν ή όχι .Φταίνε οι εκκλησίες. Φταίει το κυνήγι φταίει το ψάρεμα δυστυχώς είμαστε στη χώρα που φταίμε μόνο οι άλλοι γαμησετα μέρα που είναι.

Status
Not open for further replies.
Back