Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου είπαν τα παιδιά στου Καλκαντζακου ότι πρέπει να δηλώσουμε αριθμό όπλου ,
(Όλα εχουν) αριθμό καννης (κάποια όπλα δεν εχουν) και αριθμό κλείστρου !!!!
Μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.
Τρέχα γύρευε τώρα.Στην Ελλάδα νομίζω με laser ο Κυργιας το κάνει και δεν ξέρω ποιος άλλος.Άλλες αηδίες σκέφτηκαν
οι Τ-ΡΟΜΠΈΝ ΤΩΝ ΔΑΣΏΝ.Έξοδα και αηδίες και να κάνεις και καμμία ζημιά γιατί το κλειστρο δεν είναι και ότι ότι μεταλλο
Επειδη δεν το εχω προσεξει,εχουν τα κλειστρα αριθμο;Μη με κραξετε αλλα δεν το εχω δει...

Επειδη δεν το εχω προσεξει,εχουν τα κλειστρα αριθμο;Μη με κραξετε αλλα δεν το εχω δει...
Γιατί να σε κράξουν?Κάποια όπλα νομίζω σήμερα έχουν.Τα άλλα...
Δεν ξέρω .Εκτος απο laser να χτυπήσεις νούμερα στο κλειστρο? Αν μπορεί το εργαλειο απο τιτάνιο .

Πολλά αμερικανικα όπλα εχουν μονο αριθμό βάσης οχι κάνης δεν χρειάζεται αρκει που υπάρχει αριθμός .Η όλη ιστορία με βάζει σε πολλές σκέψεις πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και αναλύω.Αυτό εγινε καθαρα για να ανακληθούν κάποιες άδειες να ταλαιπωρηθουν άνθρωποι και να δώσεις και το κατι τι δηλαδή οταν βγήκε η άδεια οπλοκατοχης και ελενθηκε το όπλο δεν αρκει ενα στοιχείο για ταυτοποίηση η ρεμινγτον δεν έχει αριθμό κάνης τι θα γίνει Υπάρχουν όπλα πού εχουν φτιαχτεί φασόν και δεν αναγραφουν εταιρία η εδρα γραφουν ενα όνομα που δεν υπάρχει κιόλας .Υπάρχει αυστηριοποιηση του πλαισίου με στόχο τη λιγοστευση των όπλων και της μετακίνησης του όπως έγινε και με τα σκοπευτήριο που για να ρίξεις θες άδεια σκοπευτή και χάρηκαν κάποιοι σύλλογοι για τη κονόμα κοντοφθαλμοι βέβαια διότι ο στόχος αυτών και της Νέας μόδας των οικολογων που από οτι εχω καταλάβει έχουν αλλες βλέψεις εκτός από τις φιλοζωικές του κωλου απόψεις τους το έργο που θα παιχτεί τα επόμενα χρόνια σε θέλει παθητικό αφραγκο και άοπλο βρωμάει απο παντού κανείς δεν είναι χαζός από δαύτους εμάς έχουν βάλει σ'αυτή τη κατηγορία .Συμβαίνουν τόσα παράλογα που αποκλείεται να είναι από λάθος επιλογές είναι επίτηδες που αντιβαίνουν στη κοινή λογική όταν οι συμπτώσεις όπως και τα λάθη είναι επαναλαμβανωμενα δεν είναι τύχη δυστυχώς θα τα βρούμε όλα μπροστά μας .Θα φτάσουμε και στον περιορισμό αριθμού φυσιγγιων θα σταματήσει η ιδιογωμοση με την πρόφαση ότι η μπαρούτι μπορει να χρησιμοποιηθεί ως εκρηκτικό υλικό πόσοι συναδελφοι εχουν ανα διαστήματα ταλαιπωρηθεί από ελέγχους στα σπίτια τους που βρήκαν υλικά ιδιογομωσης.θα περιοριστεί ο αριθμός όπλων στη κατοχη του καθενός θα σου λένε βτι τα θες 5 6 τι είσαι συλλέκτης και θα περιορίζονταν συνεχώς οι κυνηγοτοποι μπορω να σας γράψω ενα σωρό πραγματα που βλέπω να έρχονται χωρίς να κάνω το μάντη η χώρα αυτή πρέπει να υποκύψει και επειδή δε γίνεται με τη μία αφου έχει ήδη κατηγοριοποιθει και χωριστεί σε ομάδες εχθρικές μεταξύ τους συντρίβεται μια μια οπως είμαστε και οι κυνηγοί μια πολυαριθμοι ομάδα και το κλείνω το θέμα μουνια εκλεγουμε τόσα χρόνια με μουνοπανα θα πορευτούμε γιατί τα μουνια αυτά αφήνουν στο πέρασμα τους .

Θα δείτε που όπως λες ειμαι Έλληνας και βάζεις μια σημαια σε κοιτάνε πόλλοι και λένε φασίστας θα λες σε λίγα καιρό ότι είσαι κυνηγός και θα σε κοιτάνε σαν δολοφόνο αυτό θέλουν να πετύχουν οι ξεφτιλισμένοι να τρωμε ολοι χόρτα και να κοιμόμαστε με τα ζώα αγκαλιά να γίνουμε ζώα άρα διαχειρίσιμο είδος.

Από τον περασμένο Νοέμβριο έγραψα ,αρχές ότι το επόμενο που θα κάνουν είναι να στραβο-κοιτάνε τα όπλα των κυνηγών και όχι μόνο.Αλλά θέλω να δω
αυτές οι νυφιτσες πως θα ζυγωσουν τα όπλα στην Κρήτη ας πούμε .Γιατί βλέπω να γινεται ο " πατος " τους σαν Βουλγαρικό θυμιατο απ' τις τρύπες.

Αυτο σημαίνει ότι όποιος Δεν ειναι κυτνηγός ή σκοπευτης δε θα μπορεί πλεόν να κρατάει ντουφέκι σπίτι του και θα πρέπει να απενεργοποιείται;
Αποστόλη δεν ξέρω αν σου απάντησε κάποιος άλλος αλλά νομίζω πως αν μέχρι 31.12.2021 δεν δηλωθούν τα όπλα με τον τρόπο που περιγράφει ο νόμος τότε θα πρέπει να τα παραδόσουν στην αστυνομία. Είναι απλά μια ταλαιπωρία που πρέπει να προσέξουμε όλοι μας, όχι μόνο οι συλλέκτες. Αν έχουμε δηλωμένα σωστά τα όπλα μας τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εγώ πάντως αύριο θα πάρω σβαρνα τις εκκλησίες και θα παίρνω τηλ. στο 100.
Ρουφιανάκος του κερατά.
Θα πάνε ρε. Έχει γίνει ντόρος και δεν θέλουν να φανεί ότι τελικά μπορείς να μην πειθαρχείς στις διαταγές. Θα ξεσηκωθούν κι άλλοι μετά...
Κυριάκο, απαντώ καθυστερημένα αλλά τώρα το είδα. Μην μπεις στον κόπο φίλε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Έχουν εντολή να μην κόβουν πρόστιμα, μόνο συστάσεις να κάνουν !!! Το άκουσα χθες στην τηλεόραση, από κάποια υπουργό αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν (έτσι κι αλλιώς τους έχω "γραμμένους" όλους) ... .sarcastic.

Πολλά αμερικανικα όπλα εχουν μονο αριθμό βάσης οχι κάνης δεν χρειάζεται αρκει που υπάρχει αριθμός .Η όλη ιστορία με βάζει σε πολλές σκέψεις πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και αναλύω.Αυτό εγινε καθαρα για να ανακληθούν κάποιες άδειες να ταλαιπωρηθουν άνθρωποι και να δώσεις και το κατι τι δηλαδή οταν βγήκε η άδεια οπλοκατοχης και ελενθηκε το όπλο δεν αρκει ενα στοιχείο για ταυτοποίηση η ρεμινγτον δεν έχει αριθμό κάνης τι θα γίνει Υπάρχουν όπλα πού εχουν φτιαχτεί φασόν και δεν αναγραφουν εταιρία η εδρα γραφουν ενα όνομα που δεν υπάρχει κιόλας .Υπάρχει αυστηριοποιηση του πλαισίου με στόχο τη λιγοστευση των όπλων και της μετακίνησης του όπως έγινε και με τα σκοπευτήριο που για να ρίξεις θες άδεια σκοπευτή και χάρηκαν κάποιοι σύλλογοι για τη κονόμα κοντοφθαλμοι βέβαια διότι ο στόχος αυτών και της Νέας μόδας των οικολογων που από οτι εχω καταλάβει έχουν αλλες βλέψεις εκτός από τις φιλοζωικές του κωλου απόψεις τους το έργο που θα παιχτεί τα επόμενα χρόνια σε θέλει παθητικό αφραγκο και άοπλο βρωμάει απο παντού κανείς δεν είναι χαζός από δαύτους εμάς έχουν βάλει σ'αυτή τη κατηγορία .Συμβαίνουν τόσα παράλογα που αποκλείεται να είναι από λάθος επιλογές είναι επίτηδες που αντιβαίνουν στη κοινή λογική όταν οι συμπτώσεις όπως και τα λάθη είναι επαναλαμβανωμενα δεν είναι τύχη δυστυχώς θα τα βρούμε όλα μπροστά μας .Θα φτάσουμε και στον περιορισμό αριθμού φυσιγγιων θα σταματήσει η ιδιογωμοση με την πρόφαση ότι η μπαρούτι μπορει να χρησιμοποιηθεί ως εκρηκτικό υλικό πόσοι συναδελφοι εχουν ανα διαστήματα ταλαιπωρηθεί από ελέγχους στα σπίτια τους που βρήκαν υλικά ιδιογομωσης.θα περιοριστεί ο αριθμός όπλων στη κατοχη του καθενός θα σου λένε βτι τα θες 5 6 τι είσαι συλλέκτης και θα περιορίζονταν συνεχώς οι κυνηγοτοποι μπορω να σας γράψω ενα σωρό πραγματα που βλέπω να έρχονται χωρίς να κάνω το μάντη η χώρα αυτή πρέπει να υποκύψει και επειδή δε γίνεται με τη μία αφου έχει ήδη κατηγοριοποιθει και χωριστεί σε ομάδες εχθρικές μεταξύ τους συντρίβεται μια μια οπως είμαστε και οι κυνηγοί μια πολυαριθμοι ομάδα και το κλείνω το θέμα μουνια εκλεγουμε τόσα χρόνια με μουνοπανα θα πορευτούμε γιατί τα μουνια αυτά αφήνουν στο πέρασμα τους .
Είσαι ποταμός!!! Δεν υπάρχεις!!!

Παράξενο κάννη να μην έχει αριθμό , γιατί για αγορά ,πώληση χρειάζεται άδεια από την αστυνομία .

Τώρα όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών μέσα στο 21 θα έχουμε καλύτερη μεταχείριση οι κυνηγοί ο Γεωργιάδης είπε θα ανοίξει πάλι το κυνήγι δεν έχουμε κάτι με τους κυνηγούς υπομονή οποιος στις εκλογές ;τους ψηφίσει καλά να πάθει και οι δικαιολογία και ποιόν να ψηφίσω δεν ισχύει ούτε δε πάω σαν τους αμερικανούς που ψηφιζει το 35% και βγάζει πλανητάρχη έχει τόσα κόμματα και πρέπει να συμπεριφερθουμε δημοκρατικά να δώσουμε βήμα και σε.άλλους αρκεί να ξεφορτωθούμε τους παλιούς που ξέρεις μπορεί οι επόμενοι να κλέβουν λιγότερο και στη τελική γιατί να μη φάει και κάνας άλλος ρε παιδιά όλο οι ίδιοι τι σώοι δημοκράτες είμαστε να δώσουμε ευκαιρία να φάει και καμία άλλη οικογένια .

Παράξενο κάννη να μην έχει αριθμό , γιατί για αγορά ,πώληση χρειάζεται άδεια από την αστυνομία .
Δεν είναι παραξενο τουλάχιστον για τα Αμερικανικα οπλα..Εχει η βάση αριθμο κ αυτός αναγράφεται στην ακκο.. Το ίδιο κ η Mossberg....
Όποτε κάλλιστα μπορεί κάποιος να αγοράσει κάννη η κ να πουλησει αν έχει δυο..
Εμένα ουτε μήκος γραφει η ακκο..

Δεν είναι παραξενο τουλάχιστον για τα Αμερικανικα οπλα..Εχει η βάση αριθμο κ αυτός αναγράφεται στην ακκο.. Το ίδιο κ η Mossberg....
Όποτε κάλλιστα μπορεί κάποιος να αγοράσει κάννη η κ να πουλησει αν έχει δυο..
Εμένα ουτε μήκος γραφει η ακκο.. Όποτε..
Στην Αμερική μπορεί να είναι εύκολα τά πράγματα.Παντως η affinity με δύο κάννες θέλει δύο άδειες.

kynigesia.gr

elafi_large.webp

Τρίκαλα: Δύο Κυνηγοί Έσωσαν Ελάφι Και Το Παρέδωσαν Στο Δασαρχείο​

Ένα θηλυκό ελάφι βρήκαν στον κάμπο και παρέδωσαν στο δασαρχείο δύο νεαροί Τρικαλινοί κυνηγοί, οι Παναγιώτης Γούτσιος και Απόστολος Κωτούλας με σκοπό αυτό να απελευθερωθεί στον Κόζιακα.

Οι δύο νεαροί κυνηγοί συνάντησαν κατά τύχη το ελάφι και έπειτα από αρκετή προσπάθεια το εγκλώβισαν χωρίς να το τραυματίσουν με σκοπό να το παραδώσουν καθώς σε διαφορετική περίπτωση ήταν βέβαιο πως θα κινδύνευε κυρίως από διερχόμενα ΙΧ.

Ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, Σταύρο Τραγάνη για το περιστατικό και στην συνέχεια ανέλαβε το δασαρχείο (θα γίνει η απαραίτητη εξέταση και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η απελευθέρωση του). Να σημειωθεί πως το κυνήγι του ελαφιού είναι απαγορευμένο και το είδος προστατεύεται στη χώρα μας.

Στην Αμερική μπορεί να είναι εύκολα τά πράγματα.Παντως η affinity με δύο κάννες θέλει δύο άδειες.
Οποιαδήποτε απλα έχουν δυο ζευγη καννών κ αναγράφουν αριθμό,εννοείται πως οι αριθμοί αυτοί γράφονται κ στην ακκο...
Και άδεια αγοράς για αυτη αν δεν δινόταν δυο καννες εξαρχής με το όπλο...

Καθως αλλαζα τσοντοκαναλα επεσε το ματι μου σε ενα κυνηγοσκυλο.Το καναλι ηταν το
Κυπριακο ΡΙΚ.Ειχε ενημερωτικη εκπομπη για το τι πρεπει να γνωριζει ο κυνηγος οταν το
κυνηγοσκυλο του δαγκωθει απο φιδι την ιδια ωρα που τα Ελληνικα καναλια ειχαν απο
5 γκει,10 κουμπαραδες,4 κλαρινογαμπρους και καμια 30αρια ρουφηχτρες.Μπραβο τους!!!

Status
Not open for further replies.
Back