Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα από τα …αστεία που ακούσαμε από την συγκεκριμένη τοποθέτηση ήταν προτροπή να γυμνάζονται τα κυνηγόσκυλα σε γυμναστήρια .badboys..badboys. .,,,,,..buy buy..buy buy.
και όχι σε Ζώνες Εκπαίδευσης Σκύλων !Σε νεότερη ανάρτηση θα αναφέρουμε νεότερα στοιχεία από τις τοποθετήσεις των φορέων που συμμετέχουν..
by Kynoclub

Εγω τωρα εχω διλημα τι σκυλο να παρω για 100ρη η 400αρη ρε παιδια βοηθεια παρακαλω.xm..xm..hair..hair.
Γειτονα σου προτεινω αυτη :
razype.jpg

Αρκετα γυμνασμενη κλαφουναει τον ντορο και αριστουχα στην διωξη :p:p:p

Γειτονα σου προτεινω αυτη :
razype.jpg

Αρκετα γυμνασμενη κλαφουναει τον ντορο και αριστουχα στην διωξη :p:p:p
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μαλιστα σε ευχαριστω πολυ αυτοι κανει για ολα τα κυνηγια

Τι να ξεκαθαρισει. αυτη περασαν τετοια μετρα χωρισ να πει βουλευτής κιχ.το κυνηγι θα αφησουν ετσει δεν καταλαβενουν ουτε απο διάλογο ουτε απο απειλές.ο τσιρονησ και η Οικολόγοι θα μασ βαλουν χερι ασχημο.εγω παντοσ αν κοψουν τον Αύγουστο και Φλεβάρη.δεν θα ξανα βγαλο αδεια.και θα αποχερετησο την οικογένειά τον κυνηγων

Τι να ξεκαθαρισει. αυτη περασαν τετοια μετρα χωρισ να πει βουλευτής κιχ.το κυνηγι θα αφησουν ετσει δεν καταλαβενουν ουτε απο διάλογο ουτε απο απειλές.ο τσιρονησ και η Οικολόγοι θα μασ βαλουν χερι ασχημο.εγω παντοσ αν κοψουν τον Αύγουστο και Φλεβάρη.δεν θα ξανα βγαλο αδεια.και θα αποχερετησο την οικογένειά τον κυνηγων
Ηλία ας περιμένουμε λίγο ποτέ δεν ξέρεις :)

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι μόνο για αυτούς που είναι πάνω στην εξουσία τώρα, αλλά το κυνήγι ΜΟΥ δεν θα μου το κόψει κανένας τους!!! Και όσο και να με θλίβει αυτό ούτε θα τους κάνω την χάρη, ούτε θα τους δώσω την ευχαρίστηση να "μου το κόψουν" με άλλους τρόπους... (μείωση κυνηγητικής σεζόν, θηραμάτων κ.α.).
Θα αντιδράσω όσο μπορώ σε όλα, αλλά άδεια θα βγάλω (όσο αντέχει ακόμα η τσέπη μας με όλα αυτά που περνάμε!!) και θα συνεχίσω να το εξασκώ νόμιμα όσο μπορώ!!!
Γιατί το κυνήγι δεν είναι ούτε άθλημα, ούτε σπορ, ούτε ενασχόληση, ούτε χόμπυ....ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ!!! αυτό πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!

Μα αυτο πανε να κανουν να μασ αλαξουν τον τροπο ζωησ μασ για να μασ εχουν σαν κουλουκια δουλια.σπιτη και τιποτα αλλο. Και να μασ αποβλακονουν με τα M.Μ.Ε. αν κοψουν η εστο και ενα μήνα Πρέπει να αντιδρασουμε δυναμηκα ολλοι η κυ....οικογένειά και π.ε.β.ε.κ.ε .μαζι και οχι να κρύβεται

Μα αυτο πανε να κανουν να μασ αλαξουν τον τροπο ζωησ μασ για να μασ εχουν σαν κουλουκια δουλια.σπιτη και τιποτα αλλο. Και να μασ αποβλακονουν με τα M.Μ.Ε. αν κοψουν η εστο και ενα μήνα Πρέπει να αντιδρασουμε δυναμηκα ολλοι η κυ....οικογένειά και π.ε.β.ε.κ.ε .μαζι και οχι να κρύβεται
.RESPECT.

O Νίκος Μάργαρης για τις αλήθειες τους μύθους της ελληνικής οικολογίας.
Παλιό αλλά πολύ επίκαιρο και ταιριάζει πολύ με την σημερινή κατάσταση με τους οικολόγους.
Λέει πολλές αλήθειες και ντοκουμέντα.

http://www.ihunt.gr/content/o-nikos-margaris-gia-tis-alitheies-toys-mythoys-tis-ellinikis-oikologias

Και προσέξτε τι λέει για να τραβάτε τα μαλλιά σας...

Είναι μόδα η οικολογία;

Δυστυχώς, είναι μόδα. Και τα άτομα που ανακατεύονται, εκτός απ' τη μόδα, το κάνουν και λόγω του ότι προσφέρει τη δυνατότητα κάποιας εξουσίας. Αφού απέτυχαν στους πρωτογενείς τους χώρους, έγιναν όλοι οικολόγοι. Ρώτησα κάποτε στο υπουργείο -γιατί δεν είμαι άτομο εκτός κυκλωμάτων- γιατί βάλατε αυτή την παλαβή υπεύθυνη περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης στον τάδε νομό. Μου λένε είναι ευαισθητοποιημένη. Ποιοι είναι πιο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας; Οι υποχόνδριοι. Λες σε έναν υποχόνδριο να σχεδιάσει την υγεία; Το αποτέλεσμα είναι μια εθνική τραγωδία, η οποία δεν θα μας οδηγήσει πουθενά. Οτιδήποτε πάει να γίνει, κάποιοι προσφεύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας - το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι χειρότερος ακτιβιστής και χωρίς καμία γνώση αποφασίζει, μπλοκάροντας τα πάντα. Η εκτροπή του Αχελώου, για παράδειγμα, που έχει γίνει απ' το '60 (η λίμνη Νικολάου Πλαστήρα είναι η εκτροπή του Αχελώου) έστειλε νερό στη Θεσσαλία και υδρεύεται η Καρδίτσα, αρδεύεται ο κάμπος και παράγεται και ηλεκτρικό ρεύμα. Αποδείχτηκε, δηλαδή, πως ήταν μια οικονομική, μια κοινωνική και μια οικολογική επιτυχία, επειδή πάνω απ' τη λίμνη έγινε Ελβετία. Κι όμως, το Συμβούλιο της Επικρατείας μπλέκει και λέει όχι στον Αχελώο. Μάλιστα, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, επειδή είναι άσχετοι, δεν ήξεραν ότι δεν είναι λίμνη αλλά φράγμα και την πρότειναν να γίνει γραμματόσημο! Και έγινε γραμματόσημο «Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα»!

Γνωρίζει κανένας σας την ιστορία του φράγματος της Μεσοχώρας και των ρόλο που έπαιξαν οι περιβαλλοντικές και οικολογικές οργανώσεις;

Σήμερα μου είπαν ότι στη χθεσινή εκπομπή #HASHTAG της Ελεονώρας Μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Ε , έκραζαν τους κυνηγούς παρουσιάστρια και καλεσμένοι. Πήρε τίποτα το μάτι ή το αυτί σας; .xm.
Αυτή είναι η "αντικειμενική δημοσιογραφία" που δεν παρουσιάζει της απόψεις όλων των πλευρών ... .fiurius.

Σήμερα μου είπαν ότι στη χθεσινή εκπομπή #HASHTAG της Ελεονώρας Μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Ε , έκραζαν τους κυνηγούς παρουσιάστρια και καλεσμένοι. Πήρε τίποτα το μάτι ή το αυτί σας; .xm.
Αυτή είναι η "αντικειμενική δημοσιογραφία" που δεν παρουσιάζει της απόψεις όλων των πλευρών ... .fiurius.
Κάτι είδα στο φβ Χρήστο νομίζω μια φώτο με 2 γουρούνια σκοτωμένα κ 3 μικρά δίπλα σκοτωμένα κ αυτά.. Φυσικά τους έγραψα στα π@π@ρια μου κ δεν ασχοληθηκα

Αυτούς που τους φοβίζουν και τους είναι αποκρουστικά τα όπλα και οι κυνηγοί... να σκεφτούν τί κάνουν αυτοί στην ζωή τους που μπορεί να είναι αποκρουστικό για τους άλλους και αν θα τους άρεσε να τους χλευάζουν για αυτό....
Αν και σε κάποιους/ες θα άρεσαν οι κάννες οι 81cm+.....yel..yel..yel.

Βρε Χρήστο θα με κάνεις να φουντωσω τώρα και θα πω εκφράσεις που δεν κάνουν
Ή Ελεονωρα μετά τις πίπες και τις χαζοεκπομπες στο star
τώρα έγινε και κριτής των Κυνηγών και ένθερμη οικολογα
Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις
Μετά τα καβαληματα σε καλάμια και παλαμάρια
κάτι τέτοιες σαν και αυτή
η μετατρέπονται σε θεουσες
η σε ευαίσθητες φιλοζωες
Μην δίνεις σημασία δεν αξίζει τον κόπο

Βρε Χρήστο θα με κάνεις να φουντωσω τώρα και θα πω εκφράσεις που δεν κάνουν
Ή Ελεονωρα μετά τις πίπες και τις χαζοεκπομπες στο star
τώρα έγινε και κριτής των Κυνηγών και ένθερμη οικολογα
Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις
Μετά τα καβαληματα σε καλάμια και παλαμάρια
κάτι τέτοιες σαν και αυτή
η μετατρέπονται σε θεουσες
η σε ευαίσθητες φιλοζωες
Μην δίνεις σημασία δεν αξίζει τον κόπο

+1000 Ολα τα ξεκολα ετσι κανουν περνα απο το μπαγκο .sex hard.και μετα αρχιζουν και εχουν γνωμη σε ολα...βρε ουστ απο εδω τσιμπουκοπνιχτρες της

Status
Not open for further replies.
Back