Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πληροφορίες που ειχα σημερα απο κυν.σύλλογο το Υπουργείο θελει κατάργηση αυτον.αλλα τα χρονικα περιθώρια δεν τουσ περνουν γιατι πρεπει να στηθεί επιτροπή με προτάσεις απο τον εθνικό διαλογο(εδω γελαμε).το καλο ειναι οτι στην Επιτροπή θα είναι και δασικη. Και μετα να παει σε διαβουλεψη.για ολλα αυτα δεν εχουν χρονο πολυ γιατι μεχρει το πολυ τελοσ ιουλιου θα πρεπει να βγει η ριθμηστικη.στάλθηκαν και επιστολεσ στον πρωθυπουργό και αλλουσ πολλούς.ελπίζοντας για το καλύτερο

θα προσπαθησω να το ανεβασω οπως το βρηκα. μια ειδηση απο το τρομακτικο..gr που δεν το υπογραφει κανενας κατηγορει ευθεως ολους τους κυνηγους και μετα τρεχομαι εμεις να αποδειξομε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες,τους απαντησα μεσω facebook αλλα δεν βλεπω να καιγονται κιολας
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/06/blog-post_8726.html

μπειτε σας παρακαλω στο κοπο και καντε ενα σχολιο γιατι ετσι οπως το πανε α καθε ασχετος θα γραφει και θα κατηγορει τους κυνηγους σε λιγο και εμεις θα κοιμομαστε

Επειδή ο μόνος τρόπος αν κατάλαβα καλά είναι για να ποστάρεις ένα σχόλιο να κάνεις login με κωδικούς facebook και επειδή κωδικούς facebook δεν έχω, βάζω εδώ την απάντηση μου και αν θέλει κάποιος ας την μεταφέρει στον χώρο των σχολίων του blog.

"...φαίνεται και από τα περιστατικά τα οποία δίνουν στην δημοσιότητα – για να δείξουν το έργο τους – οι ίδιοι οι κυνηγετικοί σύλλογοι, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες και η Θηροφυλακή."

Προφανώς ο αρθρογράφος υπονοεί ότι η Θηροφυλακή κρύβει περιστατικά και δεν τα δίνει στην δημοσιότητα. Μια μύνηση από τους εικονιζόμενους θυροφύλακες που τους εκθέτει με την παραπάνω δήλωση θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξει ο αρθρογράφος τα υπονοούμενα περί απόκρυψης κτλ.

http://www.ihunt.gr/content/prohora...zois-poy-prosvale-ti-mnimi-toy-nekroy-kynigoy
Καλά τις έκαναν και υπέβαλλαν μυνηση.
Να την κάτσουν στο σκαμνί.
Κόντρα κυνηγών- οικολόγων είναι γνωστό εδώ κ παρά πολλά χρόνια.
Από κει και πέρα όμως είναι ανεπίτρεπτο να βρίζεις την μνήμη κάποιου ανθρώπου.

Επειδή ο μόνος τρόπος αν κατάλαβα καλά είναι για να ποστάρεις ένα σχόλιο να κάνεις login με κωδικούς facebook και επειδή κωδικούς facebook δεν έχω, βάζω εδώ την απάντηση μου και αν θέλει κάποιος ας την μεταφέρει στον χώρο των σχολίων του blog.

"...φαίνεται και από τα περιστατικά τα οποία δίνουν στην δημοσιότητα – για να δείξουν το έργο τους – οι ίδιοι οι κυνηγετικοί σύλλογοι, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες και η Θηροφυλακή."

Προφανώς ο αρθρογράφος υπονοεί ότι η Θηροφυλακή κρύβει περιστατικά και δεν τα δίνει στην δημοσιότητα. Μια μύνηση από τους εικονιζόμενους θυροφύλακες που τους εκθέτει με την παραπάνω δήλωση θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξει ο αρθρογράφος τα υπονοούμενα περί απόκρυψης κτλ.
οκ

13413655_643304189169381_413929928704272799_n.jpg

.xm.Πολύ έκτακτη εισφορά βλέπω. Ζήλεψαν απο άλλους ;

Όχι. Πάντα υπήρχε. Μάλλον οι άλλοι ζήλεψαν... .sarcastic. Πάντα βγάζαμε (αν όχι την πιο ακριβή) από τις πιο ακριβές άδεις... Η αλήθεια είναι ότι γίνεται και κάποιο έργο.

Last edited:
Ενα ερωτημα ρε παιδια αυτη η πεβεκετι ρολο παιζει.δεν εχω δει να κάνει τιποτα δεν Έχουν καταλάβει οτι αν γίνει κάτι με το κυνήγι η προτι που θα πληγουν ειναι αυτη τι κίνησης κανουν η τα περιμενουν ολα απο την κυν.Συνομοσπονδία. ποιοσ ο ρολοσ υπάρξει τησ τοσα χρονια που βαλετε το κυνιγη τι εχουν κανει ασ μου απάντηση ενασ επαγγελματίας του χωρου

Ενα ερωτημα ρε παιδια αυτη η πεβεκετι ρολο παιζει.δεν εχω δει να κάνει τιποτα δεν Έχουν καταλάβει οτι αν γίνει κάτι με το κυνήγι η προτι που θα πληγουν ειναι αυτη τι κίνησης κανουν η τα περιμενουν ολα απο την κυν.Συνομοσπονδία. ποιοσ ο ρολοσ υπάρξει τησ τοσα χρονια που βαλετε το κυνιγη τι εχουν κανει ασ μου απάντηση ενασ επαγγελματίας του χωρου
Επέτρεψε μου να γράψω κάτι σε αυτό που ρωτάς και όποιος επαγγελματίας του χώρου θέλει μπορεί να σου απαντήσει. Πως ξέρεις ότι δεν κάνει κάτι η ΠΕΒΕΚΕ; Τι περιμένεις να δεις; Συγκέντρωση διαμαρτυρίας;

Γιωργο δεν το ξερω αν κανει τιποτα .μακαρι να κανει κινησησ.γιατι κακο θα ήταν μια συγκέντρωση η μια επιστοστολη στα M.M.E.να ξερη ο κυν..κοσμοστη ζημια θα γίνει αν κοψουν απο το κυνηγι και ποσεσ επιχείρησησ θα κλείσουν.κακο ειναι να ξέρει ο κυνηγοσ οτι εχτοσ απο την κυν.Συνομοσπονδία.εχει και τουσ μαγαζατορεσ που παλευουν μαζι του.για ποιο λογο να τησ κανουν τησ κινησησ στα κρυφά αν τησ κανουν

Καλησπέρα σας φίλοι μου.
Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι ο 2ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καλλιθέας έκανε σκοπευτικούς Αγώνες πρόσφατα;
Με ενημέρωσαν κάποιοι γνωστοί μου ότι έκαναν σκοπευτικούς αγώνες.
Εαν αληθεύει αυτό το πράγμα τότε τους αξίζουν τα συγχαρητήριά μου και τον αποτροπιασμό μου.
Ούτε μια , καν ενημέρωση ή ειδοποίηση δεν έκαναν.
Καλά θα τους κάνει ο Τσιρώνης άμα το κάνει αυτό που έλεγε πρόσφατα για το δικαίωμα των κυνηγών να ανήκουν σε όποιον Σύλλογο ή Κυνηγετική οργάνωση επιθυμούν.

Καλησπέρα σας φίλοι μου.
Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι ο 2ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καλλιθέας έκανε σκοπευτικούς Αγώνες πρόσφατα;
Με ενημέρωσαν κάποιοι γνωστοί μου ότι έκαναν σκοπευτικούς αγώνες.
Εαν αληθεύει αυτό το πράγμα τότε τους αξίζουν τα συγχαρητήριά μου και τον αποτροπιασμό μου.
Ούτε μια , καν ενημέρωση ή ειδοποίηση δεν έκαναν.
Καλά θα τους κάνει ο Τσιρώνης άμα το κάνει αυτό που έλεγε πρόσφατα για το δικαίωμα των κυνηγών να ανήκουν σε όποιον Σύλλογο ή Κυνηγετική οργάνωση επιθυμούν.
Και εγω Καλλιθεα ανήκω δεν ακουσα κατι φίλε μου ,ξερω οτι πριν 2 Κυριακές οργανωθηκε σκοπευτικός αγώνας απο αλλο σύλλογο Αθηναικό στην Μαλακάσα.

καλημέρα φίλοι μου.
Όντως πριν 2-3 Κυριακές έγιναν σκοπευτικοί αγώνες που διοργανώθηκαν από τον 3ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αθηνών και η ενημέρωση από μέρους τους ήταν άψογη.
Και στην ιστοσελίδα τους ενημέρωσαν με πρόσκληση τα μέλη τους και φυσικά αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των σκοπευτικών αγώνων.
Ήμουν παρόν στους αγώνες διότι ήσαν αρκετά μέλη τους γνωστοί μου και φίλοι και συνκυνηγοί.
Εδώ παραθέτω την ιστοσελίδα τους : http://www.3osks.gr/ .
Και εδώ τα αποτελέσματα των Σκοπευτικών αγώνων :
http://www.3osks.gr/index.php/anakoinoseis/38-apotelesmata-skopeftikon-agonon-2016 .Απλά άψογοι.

Στον σύλλογο όπου ανήκω στην συνέλευση που έγινε πρόσφατα, και που παρευρέθησαν και από την ομοσπονδία, τους επισήμανα την ελλιπή ενημέρωση που έχουν και το γεγονός ότι δεν ενημερώνουν όπως πρέπει τα μέλη τους για διάφορα ζητήματα , παρά μόνο όταν βγει η ρυθμιστική και ειδοποιούν με sms στα κινητά για την ανανέωση της άδειας που με αυτό τον τρόπο δείχνουν προσβλητική συμπεριφορά.
Ούτε μια απλή σελίδα δεν έχουν φροντίσει να έχουν.
ούτε καν το e-mail τους δεν γνωρίζουμε.
Ο καθένας βλέπει και κρίνει.
Δεν κρύβω την απογοήτευσή μου και ότι θέλω να φύγω από μέλος τους.

Επέτρεψε μου να γράψω κάτι σε αυτό που ρωτάς και όποιος επαγγελματίας του χώρου θέλει μπορεί να σου απαντήσει. Πως ξέρεις ότι δεν κάνει κάτι η ΠΕΒΕΚΕ; Τι περιμένεις να δεις; Συγκέντρωση διαμαρτυρίας;
Απ αυτά που ξέρω εγώ η πεβεκε είναι κάθε μέρα σε συνεχή αγώνα γιατί έχουν να χάσουν παρα πολλά.και το μαθαίνω απο τα μαγαζιά εδώ που είναι σε συνεχή επικ.μαζί τους

Κ εδω τα κυνηγετικα μαγαζια ειναι αρκετα θορυβημενα κ απο οσο μαθαινω εχουν επικοινωνια με την ΠΕΒΕΚΕ ωστοσο δεν ξερω αν ολη αυτη η ανησυχια μετραται κ αποτυπωνεται καπως συγκεντρωτικα κ δειχνει το ευρος της η οχι...

Το έχουμε ξαναπεί, μόνο από σας εκεί πάνω μπορούμε να περιμένουμε κάτι. Γιατί δεν μπορείς να πας Γιώργο; Sorry αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά όχι μόνο πρέπει να πάτε όλοι αλλά να φορτώσετε και όσους μπορείτε.

Status
Not open for further replies.
Back