Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νομίζω 9 υπέρ της άρσης και 4 η 5 κατα. Αυτά πριν τα Χριστούγεννα. Όταν μας έκλεισαν το Σάββατο είχε πει ότι είναι καθαρά πολιτική αποφαση.
Ευχαριστω φιλε!Το αποτελεσμα της ψηφοφοριας το θυμαμαι που ειχε ανακοινωσει(9υπερ,5κατα,4λευκα).Δεν ειχα δει το σχολιο του για το κλεισιμο.Σαφως και επιβεβαιωνει αυτο που λεμε,καθαρα πολιτικη αποφαση.Για εμενα προσωπικα απο την αρχη το κλεισιμο του κυνηγιου ειναι μονο πολιτικη αποφαση.

Όσο το σκέφτομαι τόσο τα παίρνω .
Να απαγορεύει στον Χ-Ψ να πάει έξω στην φύση για κυνήγι αλλά να επιτρέπει στους κλόουν να κάνουν μουσικές εκπομπές -τηλεπαιχνίδια σε κλειστά στούντιο .
Ρε δεν πάτε όλοι σας στο δι@ολο .....

αμα δεν μας ανοιξουν τωρα εγω λυπαμαι τον κοσμο στην επαρχια γιατι εμεις εδω εχουμε ψιλοσυνηθηση εχουμε και μια αποσταση να παμε στο βουνο ,αυτη τα εχουν ολα διπλα τους.να δουμε τι θα γινει σημερα ,τι θα βγαλουν παλι απο το μυαλο τους.

Ο Καλκαντζακος το είπε.
Γιωργος εγω στις ανακοινώσεις φιλε μου, αρχικα δε διαβαζω πουθενα Οκτώβριος του 21...Αντε και να ισχυει λοιπον, εγω στις ανακοινωσεις βλεπω να λενε για 2022!
Επιπλεον δεν προκύπτει πουθενα το θέμα της δηλωσης του κλειστρου...τωρα αμα επικοινωνησω με το ΑΤ που βγαζω τις αδειες και μου πει κατι αντιστοιχο θα σας ενημερωσω.....
Ο Καλκαντζάκος δε ξερει να σου πει τι μηκος εχει ο κωνος σε ενα οπλο, την μαλακια για τα κλειστρα ξερει να την πει!
Αμα ισχυει οκ δεν μπορουμε να κανουνε κατι, ειναι αλλη μια μαλακια που μας υποχρεώνουν να κανουμε..απλα για την ωρα δε το βλεπω γραμμενο καπου ξεκαθαρα..

Last edited:
Γιωργος εγω στις ανακοινώσεις φιλε μου, αρχικα δε διαβαζω πουθενα Οκτώβριος του 21...Αντε και να ισχυει λοιπον, εγω στις ανακοινωσεις βλεπω να λενε για 2022!
Επιπλεον δεν προκύπτει πουθενα το θέμα της δηλωσης του κλειστρου...τωρα αμα επικοινωνησω με το ΑΤ που βγαζω τις αδειες και μου πει κατι αντιστοιχο θα σας ενημερωσω.....
Ο Καλκαντζάκος δε ξερει να σου πει τι μηκος εχει ο κωνος σε ενα οπλο, την μαλακια για τα κλειστρα ξερει να την πει!
Αμα ισχυει οκ δεν μπορουμε να κανουνε κατι, ειναι αλλη μια μαλακια που μας υποχρεώνουν να κανουμε..απλα για την ωρα δε το βλεπω γραμμενο καπου ξεκαθαρα..
Μακάρι να μην είναι έτσι γιατί είναι βλακεία.Αυτοί ρωταγαν και ποια οπλουργεια το κανουν.

Μακάρι να μην είναι έτσι γιατί είναι βλακεία.Αυτοί ρωταγαν και ποια οπλουργεια το κανουν.
Συζητουσα με εναν φίλο που παλια εγραφε στο φόρουμ και τωρα απλα μας διαβαζει...αρχικα και αυτο και εγώ νομίζουμε οτι δεν υπαρχει καποιος με λειζερ για χαραγμα..
Επομενη λυση ειναι το "μηχανικο" χτυπημα, και η απορια του φίλου ειναι: σε μηχανικο χτυπημα του κλειστρου, δεν υπαρχει περιπτωση να επηρεαστει το μεταλλο του κλειστρου και να γινει μελλοντικα ζημια?

Συζητουσα με εναν φίλο που παλια εγραφε στο φόρουμ και τωρα απλα μας διαβαζει...αρχικα και αυτο και εγώ νομίζουμε οτι δεν υπαρχει καποιος με λειζερ για χαραγμα..
Επομενη λυση ειναι το "μηχανικο" χτυπημα, και η απορια του φίλου ειναι: σε μηχανικο χτυπημα του κλειστρου, δεν υπαρχει περιπτωση να επηρεαστει το μεταλλο του κλειστρου και να γινει μελλοντικα ζημια?
Βεβαίως και θα επηρεαστεί το μέταλλο
Από ότι έμαθα το κάνει ο Κυργιας έχει την τεχνολογια

Λοιπον επειδη με μπριζωσατε! .terror.

Μιλησα με ασφαλεια, καμία ενημέρωση για χτυπημα κλειστρου δεν εχουν...Τωρα διαβαζουν και αυτοι τα φεκ που εχουν βγει, και θεωρουν και αυτοι οτι αφορα οπλα που δεν εχουν σημανση (οπως κειμηλια, παλια δικαννα κτλ)..
Θα μιλησουμε μου ειπε ξανα απο βδομαδα κα βλεπουμε...
Σε καθε περίπτωση ολες οι αναγκαίες "μετατροπες" θα πρεπει να γινουν μεχρι τον Οκτ του 2022...

Αρα απο την στιγμη που η ασφαλεια δεν εχει τετοια ενημερωση ακομα, πως βγαζουν φιρμανια οι οπλοπωλες?!!! Σε αυτα ειναι πρωτοι!!!!

Λοιπον εμαθα για τα οπλα ειναι ευρωπαικη οδηγια και θα ερθει διευκρινιστικη ποια θα συμπεριλαβει .Δηλαδη αυτα που αγοραζονται απο τωρα , το ετοs κατασκευηs , μαρκα ,μοντελο κλπ.
Καλα παιδια ειναι στην Ασφαλεια αλλα ψαχναμε ενα οπλο που ειχε ο αδελφοs μου που δεν υπηρχε . Μεχρι που βρηκε ο ιδιοs οτι ειχε
περαστει ο αριθμοs τηs παλιαs του ταυτοτηταs στο δελτιο κατοχηs . Oλοι κανουμε λαθη αλλα ποιοs τραβιεται αμα σε ελεγξουν στον δρομο.

Λοιπον εμαθα για τα οπλα ειναι ευρωπαικη οδηγια και θα ερθει διευκρινιστικη ποια θα συμπεριλαβει .Δηλαδη αυτα που αγοραζονται απο τωρα , το ετοs κατασκευηs , μαρκα ,μοντελο κλπ.
Καλα παιδια ειναι στην Ασφαλεια αλλα ψαχναμε ενα οπλο που ειχε ο αδελφοs μου που δεν υπηρχε . Μεχρι που βρηκε ο ιδιοs οτι ειχε
περαστει ο αριθμοs τηs παλιαs του ταυτοτηταs στο δελτιο κατοχηs . Oλοι κανουμε λαθη αλλα ποιοs τραβιεται αμα σε ελεγξουν στον δρομο.
Γιωργο παλι στην ιδια λουμπα θα πεσουμε, που πέφτουμε με τις απαγορευσεις?
Δηλαδη σου λεει το ΑΤ οτι δεν υπαρχει ακομα εντολη για χτυπημα αριθμων στο κλειστρο, και επιμενουμε μεχρι να μας απαντησει καποιος τι?
Πηρα στην ασφαλεια που εχω δηλωμενο το 80% των οπλων μου και μου απαντησε οτι για την ωρα δεν εχω να κανω κατι!...Με το ζορι δηλαδη επειδη το ειπε ο Καλκαντζάκος που το εγραψε ο Μανδηλαράς, να αρχισουμε να αγχωνομαστε και να ρωταμε τι θα γίνει και τι θα γίνει?
Φυσικα ολα τα παραπανω τα λέω φιλικά, και ειλικρινά στεναχωριέμαι που τα ιδια κανουμε σε πολλα θεματα. Ακούγεται κάτι που ειλικρινα πιστεύω κανεις μας δε θελει να μπει στην διαδικασία να το κανει (χτυπημα αριθμων στα καλα καθουμενα σε κλειστρα κτλ), και επιμενουμε να το αναπαραγουμε ενώ οι ιδιοι οι υπεύθυνοι ακομα δεν ασχολούνται με αυτο (κατα τοπους τμήματα ασφαλειας)!!!! Ειμαστε πραγματικά μοναδικοι!

Γιωργο παλι στην ιδια λουμπα θα πεσουμε, που πέφτουμε με τις απαγορευσεις?
Δηλαδη σου λεει το ΑΤ οτι δεν υπαρχει ακομα εντολη για χτυπημα αριθμων στο κλειστρο, και επιμενουμε μεχρι να μας απαντησει καποιος τι?
Πηρα στην ασφαλεια που εχω δηλωμενο το 80% των οπλων μου και μου απαντησε οτι για την ωρα δεν εχω να κανω κατι!...Με το ζορι δηλαδη επειδη το ειπε ο Καλκαντζάκος που το εγραψε ο Μανδηλαράς, να αρχισουμε να αγχωνομαστε και να ρωταμε τι θα γίνει και τι θα γίνει?
Φυσικα ολα τα παραπανω τα λέω φιλικά, και ειλικρινά στεναχωριέμαι που τα ιδια κανουμε σε πολλα θεματα. Ακούγεται κάτι που ειλικρινα πιστεύω κανεις μας δε θελει να μπει στην διαδικασία να το κανει (χτυπημα αριθμων στα καλα καθουμενα σε κλειστρα κτλ), και επιμενουμε να το αναπαραγουμε ενώ οι ιδιοι οι υπεύθυνοι ακομα δεν ασχολούνται με αυτο (κατα τοπους τμήματα ασφαλειας)!!!! Ειμαστε πραγματικά μοναδικοι!
Σωστα τα λεs Στεφανε . Αs ασχοληθουμε με το κυνηγι γιατι αυτη την ωρα αυτο διωκεται.

Γιατι και να μην επαληθευτεί τι θα γινει?! Θα το ξεχασουμε σε κανα μηνα!
Εδω ξεχασαμε το --μετρουσαμε για θανατους απο covid, και οσους ηταν "με" ή "και με", οπως ενα χαρακτηριστικό παραδειγμα εναν που πεθανε απο εγκεφαλικη αιμορραγία και είχε και covid--..... Την ανωτερω προταση την ειχε πει αυτούσια ο επικεφαλής των λοιμωξιολογων πριν "ανοιξουμε" για καλοκαιρι!
Και συνεχίζουμε εμεις τωρα να μετραμε θυματα!
Γενικα εχουμε κοντη μνημη Γιωργο, και πολλα θα ξεχασουμε στις εκλογες που έρχονται (όταν ερθουν)...

Γιατι και να μην επαληθευτεί τι θα γινει?! Θα το ξεχασουμε σε κανα μηνα!
Εδω ξεχασαμε το --μετρουσαμε για θανατους απο covid, και οσους ηταν "με" ή "και με", οπως ενα χαρακτηριστικό παραδειγμα εναν που πεθανε απο εγκεφαλικη αιμορραγία και είχε και covid--..... Την ανωτερω προταση την ειχε πει αυτούσια ο επικεφαλής των λοιμωξιολογων πριν "ανοιξουμε" για καλοκαιρι!
Και συνεχίζουμε εμεις τωρα να μετραμε θυματα!
Γενικα εχουμε κοντη μνημη Γιωργο, και πολλα θα ξεχασουμε στις εκλογες που έρχονται (όταν ερθουν)...
Ωχ αδερφέ εεε πως κάνεις έτσι!!!!! Δεν πάθαμε και τίποτα. Εμείς να είμαστε καλά, και δεν γαμιωνται όλα.........

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ε.Κ.Κ -Νέα Μέτρα της Κυβέρνησης
Αγαπητοί φίλοι, είμαστε όλοι εν αναμονή των νέων μέτρων για αναχαίτιση της δύσκολης επιδημιολογικής κατάστασης η οποία δημιουργήθηκε από την πανδημία. Το Κ.Ε.Κ.Κ όπως και η Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ αλλά και άλλες ομάδες και σύλλογοι έχουν αποστείλει επιστολές προς το αρμόδιο Υπουργείο τονίζοντας ότι οι ατομικές δραστηριότητες σε συνδυασμό με κάποια μέτρα δεν επιφέρουν κανένα κίνδυνο αύξησης της επιδημίας. Εκ του εναντίον η στέρηση βασικών ελευθεριών και ο παράλογος περιορισμός του κόσμου σε ατομικό επίπεδο επιδεινώνουν την ήδη άσχημη ψυχολογική κατάσταση των πολιτών. Με σημερινή μας επιστολή προς τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον καλούμε να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και τις απόψεις μας αφού δεν το έπραξε μέχρι σήμερα το αρμόδιο Υπουργείο. Ευελπιστούμε ότι αυτή την φορά ο Πρόεδρος θα ακούσει τους Πολίτες και την κοινή λογική. Εν αναμονή των εξελίξεων και του νέου διατάγματος είμαστε έτοιμοι για να αντιδράσουμε ανάλογα.
Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που στάλθηκε σήμερα.
Προς Εντιμότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας -ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
Κοινοποίηση : Υπουργό Υγείας, Αρχηγό Αστυνομίας, Υπουργό Εσωτερικών, Διευθυντή Υπουργείου Υγείας, Σύμβουλο προέδρου περί Κυνηγετικών Θεμάτων
Ημερομηνία 2/1/2021
Έντιμε Κύριε Πρόεδρε
Κατανοούμε πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχετε να αντιμετωπίσετε και οι οποίες φέρνουν το σύστημα υγείας στα όρια του, με αλυσιδωτές επιπτώσεις σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως και την ανάγκη να ληφθούν σκληρά μέτρα ενώπιον του δεύτερου κύματος της πανδημίας.
Ωστόσο, διατηρούμε κάποιες ισχυρές ενστάσεις οι οποίες συνδέονται με δραστηριότητες που θα απαγορευθούν, αλλά κατά την άποψη μας είναι απολύτως αναγκαίες για την ψυχολογία χιλιάδων πολιτών, που αντιμετωπίζουν μια έντονη κόπωση και πολλοί βρίσκονται σε κατάσταση κατάθλιψης.
Οχι μόνο εμείς, αλλά πολλές κοινωνικές ομάδες ζητούν άμεσα οπως εξαιρεθούν από τα νέα μέτρα οι ατομικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση, καθώς τονώνουν ψυχολογικά τους ανθρώπους και δεν εγκυμονούν κινδύνους εξάπλωσης του ιού.
Πρόκειται για το κυνήγι, το ψάρεμα, τη συλλογή μανιταριών ή σπαραγγιών, το κολύμπι, την κωπηλασία, την ποδηλασία, το τρέξιμο και άλλες ανάλογες δραστηριότητες.
Δεν φτάνει ο περιορισμός των ατομικών μηνυμάτων και του εγκλεισμού, τουλάχιστον ο πολίτης θα πρέπει να έχει την ευκαιρία τόνωσης της ψυχολογίας του με την άσκηση, καθώς δεν αποκλείεται-σε συνάρτηση με τις οικονομικές επιπτώσεις, να οδηγηθεί ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις.
Πιστεύουμε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τις αντοχές των περισσότερων από μας.
Αναμένουμε το διάγγελμα σας ελπίζοντας ότι θα λάβετε υπόψιν σας και τη ψυχολογική υγεία των πολιτών.
Σας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτή την δύσκολη ώρα για την πατρίδα μας.
Με εκτίμηση
Νικόλας Προδρόμου
Πρόεδρος Κ.Ε.Κ.Κ

Βγηκε ανακοινωση
Επιτρεπεται το κυνηγι για δυο ατομα
Λογικο
Αυτο που μαλλον δεννθα επιτραπει ειναι τα εκπαιδευτικα
Δεν εχει ξεκαθαρισει αυτο το κομματι
Ολοι μας περναμε δυσκολες ωρες οι οποιες δεν λεγονται στα φορουμ και τις κραταμε μεσα μας
Ειναι πολυ καλο που μας ακουσαν και μας αφησαν να μπορουμε να βγουμε εστω και λιγο εστω και μονοι μας να κεσκασουμε 2-3 ωρες
Κανενας που δεν εχει την σχεση που εχουμε εμεις με την φυση δεν μπορει να το καταλαβει αυτο το πραγμα
Το ποση δυναμη μας δινει....
Ειναι σαν την αλυσιδα του αλυσόπριονου
Ενας ανθρωπος της πολης νομιζει οτι ειναι κατι που κοβει μαχαιρι και δεν το επηρεαζει τιποτε
Μονο αμα εισαι ανθρωπος που ξερει το εργαλειο αυτο ξερεις οτι οσο δυνατο και αν δειχνει αρκει ενα βοτσαλακι να το κανει να μην κοβει ουτε θαλασσα
Αυτο ειναι το κυνηγι
Το μεσο να κρατιωμαστε και να αντεχουμε...

Βγηκε ανακοινωση
Επιτρεπεται το κυνηγι για δυο ατομα
Λογικο
Αυτο που μαλλον δεννθα επιτραπει ειναι τα εκπαιδευτικα
Δεν εχει ξεκαθαρισει αυτο το κομματι
Ολοι μας περναμε δυσκολες ωρες οι οποιες δεν λεγονται στα φορουμ και τις κραταμε μεσα μας
Ειναι πολυ καλο που μας ακουσαν και μας αφησαν να μπορουμε να βγουμε εστω και λιγο εστω και μονοι μας να κεσκασουμε 2-3 ωρες
Κανενας που δεν εχει την σχεση που εχουμε εμεις με την φυση δεν μπορει να το καταλαβει αυτο το πραγμα
Το ποση δυναμη μας δινει....
Ειναι σαν την αλυσιδα του αλυσόπριονου
Ενας ανθρωπος της πολης νομιζει οτι ειναι κατι που κοβει μαχαιρι και δεν το επηρεαζει τιποτε
Μονο αμα εισαι ανθρωπος που ξερει το εργαλειο αυτο ξερεις οτι οσο δυνατο και αν δειχνει αρκει ενα βοτσαλακι να το κανει να μην κοβει ουτε θαλασσα
Αυτο ειναι το κυνηγι
Το μεσο να κρατιωμαστε και να αντεχουμε...
Μια χαρά είστε στην Κύπρο. Τουλάχιστον επικρατεί η κοινή λογική στις αποφάσεις που παίρνουν εκει. Εμείς εδώ από την άλλη είμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου και η αντιμετώπιση που έχουμε αγγίζει τα όρια του κοινωνικού ρατσισμού. Αποφασίζομεν και διατασσομεν χωρίς στοιχεία. Κατατρεγμος δύο δραστηριοτήτων που ασκούνται κατά κύριο λόγο μοναχικά και στην φύση και ουσιαστική ελευθερία σε όλες τις αλλες.

Status
Not open for further replies.
Back