Γιατί ρε μάγκες περιμένατε κάτι διαφορετικό? Από την στιγμή που το έκλεισαν ξανά δύσκολο να το ανοίξουν παλι. Ό hard μπορεί ανετα να έρθει και να πάρει στα δόντια το δικό μου το μακρύτερο, αν μπορεί να με βρει βέβαια. Όσο για το βδέλυγμα τον Άδωνη νομίζω ότι λέει ψέματα και στον ύπνο του. Πάρτε το απόφαση! Ότι ξέραμε μέχρι τωρα το ξεχναμε. Αυτό το χτικιο τους έλυσε τα χέρια και κάνουν ότι θελουν.Το είπε τώρα ο Hard. Κυνήγι θέλετε ; ; Πάρτε το μακρύτερο!
Άσε το προεδρειο στην ησυχία του. Μην κάνουν καμία μαλακια και παρκάρουν παλι την θηροφυλακη μηπως και γλιτώσουν καμία μπεκατσα. Δεν πέφτουν τουφεκιές από τότε που έπιασαν παλι δουλειά.Την καλυνηχτα μου στην ΚΣΕ και ονειρα γλυκα της
Όσο μας έχει κοστίσει κάθε ντουφεκια που ρίξαμε φέτος... Τι ντουφεκια τι σνιφια... Μείναμε με τη χαραΠοσο εχει παει η κοκα?Ξερει κανενας?
Φίλε μου δυστυχώς δεν φοβούνται την θηροφυλακη απλά τόσο καιρό που ήταν με αναστολή τις ξεπαστρεψαν οι κρεατοσυλεκτες!Άσε το προεδρειο στην ησυχία του. Μην κάνουν καμία μαλακια και παρκάρουν παλι την θηροφυλακη μηπως και γλιτώσουν καμία μπεκατσα. Δεν πέφτουν τουφεκιές από τότε που έπιασαν παλι δουλειά.
Ας μαθει πρωτα πως ρυθμιζουν το πιστονι στο μπαικαλ, να ανεβασει σωστο βιντεο και τα ξαναλεμε!!!Αυτό περί νομοθεσίας έβγαλε νεο βίντεο σήμερα ο Μπουρατζης. Δείχνει σε ενα νεο sx4 σαν παράδειγμα το τι πρέπει να αναγράφεται. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε κλειστρα με δύο μέρη, θέλει αναγραφή και στο εσωτερικό του κλείστρου. Θα έχει λέει πληροφορίες σύντομα με ποιό τρόπο θα πρεπει να γίνει η αναγραφή πάνω στα όπλα.
Εδώ έχει πολλες.Φίλε μου δυστυχώς δεν φοβούνται την θηροφυλακη απλά τόσο καιρό που ήταν με αναστολή τις ξεπαστρεψαν οι κρεατοσυλεκτες!