Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδώ έχει πολλες.
Τις τελευταίες μέρες με τις βροχές και μετά, οι μυταρουδες είναι πολλές και εδώ. Μάλιστα πετάνε και σε ζευγάρια και κυνηγιούνται στο σούρουπο και βουτάνε απότομα στα λασποτοπια σα χορογραφια..

Τις τελευταίες μέρες με τις βροχές και μετά, οι μυταρουδες είναι πολλές και εδώ. Μάλιστα πετάνε και σε ζευγάρια και κυνηγιούνται στο σούρουπο και βουτάνε απότομα στα λασποτοπια σα χορογραφια..
Έτσι ακριβώς και εδω. Το Σάββατο στο τελευταίο απογευματινο πέρασαν τρεις μαζί και μια μόνη. Τα λέγαμε με τον θηροφυλακα εκεινη την ωρα και λέει αυθόρμητα , ρε πως γλίτωσαν αυτες;;;;

Αυτό περί νομοθεσίας έβγαλε νεο βίντεο σήμερα ο Μπουρατζης. Δείχνει σε ενα νεο sx4 σαν παράδειγμα το τι πρέπει να αναγράφεται. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε κλειστρα με δύο μέρη, θέλει αναγραφή και στο εσωτερικό του κλείστρου. Θα έχει λέει πληροφορίες σύντομα με ποιό τρόπο θα πρεπει να γίνει η αναγραφή πάνω στα όπλα.
Επισης πες του, θελει χαραγμα το νούμερο και στην βελονα και στο ελατηριο της βελονας....

Ρε παιδιά συγνώμη κι ολας δηλαδή , εχθές κοίταξα την άδεια κατοχής κυνηγητικού όπλου , στην οποία αναγράφει αριθμό όπλου , και αριθμό κανης του όπλου , στο κλείστρο δεν είδα να γράφει κάτι , δεν ήμαστε καλυμμένη νομικά κατά αυτόν των τρόπο αναγράφεις των στοιχείων του όπλου στο δελτίο ? Θέλει εκ νέου ενέργειες ?

Ρε παιδιά συγνώμη κι ολας δηλαδή , εχθές κοίταξα την άδεια κατοχής κυνηγητικού όπλου , στην οποία αναγράφει αριθμό όπλου , και αριθμό κανης του όπλου , στο κλείστρο δεν είδα να γράφει κάτι , δεν ήμαστε καλυμμένη νομικά κατά αυτόν των τρόπο αναγράφεις των στοιχείων του όπλου στο δελτίο ? Θέλει εκ νέου ενέργειες ?
Δεν χρειάζεται αριθμός στο κλείστρο για λειόκανα. Αριθμο εχουν τα κλειστρα στα πιστολια και σιγουρα στα πολεμικα τα τρια τελευταια.

Εδώ που τα λέμε ρε παιδιά έχουν κλείσει τα πάντα εδώ και 2 μήνες(και πάραπάνω). Μερικοί (όπως εγώ) καταστρεφόμαστε οικονομικά και στα π@ π@....@ τους. Δίνουν επιδόματα που δεν φτάνει ούτε για χαρτζιλίκι, για τσιγάρα και βενζίνες. Κι εγώ τρελενομαι πιο πολύ (όπως και οι υπόλοιποι στην θέση μου) που δεν μπορώ να πάω στο βουνό, να ξεχαστώ να ηρεμισω να πάρω καθαρό αέρα να δω πεύκο να πατήσω χώμα να κατουρισω στην φύση βρε αδερφέ. Κλεισμένοι στα διαμερίσματα στο τέλος θα τρελαθούμε, κάποιο κουσούρι θα μας μείνει στα σίγουρα και είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία ρε γαμώτο.

Παιδιά η κυβέρνηση είναι μαζί μας , βλέπει ότι ο καιρός είναι ακόμα καλώς τα θηράματα δεν είναι πολλά και σου λέει καθίστε μωρέ άλλη μια βδομάδα! Που να πάτε τώρα!θα χαλάσετε και βενζίνες! Αύριο θέλω να δω τι θα πει ο Άδωνις που μας κορόιδευε," Έλα μωρέ! Μια βδομάδα είναι" . πάει και αυτός ο μήνας, σίγουρα.
Μου αρέσει που ακόμα ασχολούμαστε με τον μαλάκα.

Ευχαριστω φιλε!Το αποτελεσμα της ψηφοφοριας το θυμαμαι που ειχε ανακοινωσει(9υπερ,5κατα,4λευκα).Δεν ειχα δει το σχολιο του για το κλεισιμο.Σαφως και επιβεβαιωνει αυτο που λεμε,καθαρα πολιτικη αποφαση.Για εμενα προσωπικα απο την αρχη το κλεισιμο του κυνηγιου ειναι μονο πολιτικη αποφαση.
ηταν 5 υπερ 1 κατα και 4 λευκο

Παιδιά όλοι καλά τα λέμε αλλά όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης ο ελληνας όπου είναι ταγμένος πάει. Ρε η νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ μας έχει ποτίσει ως το μεδούλι, δεν αλλάζει ο ελληνας και αυτοί το ξέρουν, μέχρι να το καταλάβουμε όλοι εμείς οι κυνηγοι ας καθίσουμε να γυαλιζουμε κάννες με καφέ κοτλέ παντόφλες.

Status
Not open for further replies.
Back