Τις τελευταίες μέρες με τις βροχές και μετά, οι μυταρουδες είναι πολλές και εδώ. Μάλιστα πετάνε και σε ζευγάρια και κυνηγιούνται στο σούρουπο και βουτάνε απότομα στα λασποτοπια σα χορογραφια..Εδώ έχει πολλες.
Τις τελευταίες μέρες με τις βροχές και μετά, οι μυταρουδες είναι πολλές και εδώ. Μάλιστα πετάνε και σε ζευγάρια και κυνηγιούνται στο σούρουπο και βουτάνε απότομα στα λασποτοπια σα χορογραφια..Εδώ έχει πολλες.
Έτσι ακριβώς και εδω. Το Σάββατο στο τελευταίο απογευματινο πέρασαν τρεις μαζί και μια μόνη. Τα λέγαμε με τον θηροφυλακα εκεινη την ωρα και λέει αυθόρμητα , ρε πως γλίτωσαν αυτες;;;;Τις τελευταίες μέρες με τις βροχές και μετά, οι μυταρουδες είναι πολλές και εδώ. Μάλιστα πετάνε και σε ζευγάρια και κυνηγιούνται στο σούρουπο και βουτάνε απότομα στα λασποτοπια σα χορογραφια..
Μόλις πληροφορήθηκα οτι η ΚΣΕ πήρε μολύβι και χαρτί και γράφει την σκληρή ανακοινωσή της.
Αυτοι φτιαχνουν τα στριγκακια τους πους τους γιρησαν λιγο δεξια και εχουν φαγουραΜόλις πληροφορήθηκα οτι η ΚΣΕ πήρε μολύβι και χαρτί και γράφει την σκληρή ανακοινωσή της.
Επισης πες του, θελει χαραγμα το νούμερο και στην βελονα και στο ελατηριο της βελονας....Αυτό περί νομοθεσίας έβγαλε νεο βίντεο σήμερα ο Μπουρατζης. Δείχνει σε ενα νεο sx4 σαν παράδειγμα το τι πρέπει να αναγράφεται. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε κλειστρα με δύο μέρη, θέλει αναγραφή και στο εσωτερικό του κλείστρου. Θα έχει λέει πληροφορίες σύντομα με ποιό τρόπο θα πρεπει να γίνει η αναγραφή πάνω στα όπλα.
Δεν χρειάζεται αριθμός στο κλείστρο για λειόκανα. Αριθμο εχουν τα κλειστρα στα πιστολια και σιγουρα στα πολεμικα τα τρια τελευταια.Ρε παιδιά συγνώμη κι ολας δηλαδή , εχθές κοίταξα την άδεια κατοχής κυνηγητικού όπλου , στην οποία αναγράφει αριθμό όπλου , και αριθμό κανης του όπλου , στο κλείστρο δεν είδα να γράφει κάτι , δεν ήμαστε καλυμμένη νομικά κατά αυτόν των τρόπο αναγράφεις των στοιχείων του όπλου στο δελτίο ? Θέλει εκ νέου ενέργειες ?
Μέχρι και ο γιος μου με κοροϊδεύει! Καλά ρε μπαμπά κολαει ο κορονοιος στο δάσος???Έως 18 / 1 / 21 είπε ο βουρδουλιάς ( Χαρδαλιας ) απαγορευτικά επικίνδυνο το κυνήγι , και το ψάρεμα .
Να είσαι καλά Βαγγέλη , σ ευχαριστώ φίλε μου .Δεν χρειάζεται αριθμός στο κλείστρο για λειόκανα. Αριθμο εχουν τα κλειστρα στα πιστολια και σιγουρα στα πολεμικα τα τρια τελευταια.
Η σωστότερη διατύπωση!!!!Τελικά μάλλον δεν χρειάζονται πολιτισμενες τοποθετήσεις κ υποτακτικοι πολίτες (κυνηγοί)...
Μου αρέσει που ακόμα ασχολούμαστε με τον μαλάκα.Παιδιά η κυβέρνηση είναι μαζί μας , βλέπει ότι ο καιρός είναι ακόμα καλώς τα θηράματα δεν είναι πολλά και σου λέει καθίστε μωρέ άλλη μια βδομάδα! Που να πάτε τώρα!θα χαλάσετε και βενζίνες! Αύριο θέλω να δω τι θα πει ο Άδωνις που μας κορόιδευε," Έλα μωρέ! Μια βδομάδα είναι" . πάει και αυτός ο μήνας, σίγουρα.
ηταν 5 υπερ 1 κατα και 4 λευκοΕυχαριστω φιλε!Το αποτελεσμα της ψηφοφοριας το θυμαμαι που ειχε ανακοινωσει(9υπερ,5κατα,4λευκα).Δεν ειχα δει το σχολιο του για το κλεισιμο.Σαφως και επιβεβαιωνει αυτο που λεμε,καθαρα πολιτικη αποφαση.Για εμενα προσωπικα απο την αρχη το κλεισιμο του κυνηγιου ειναι μονο πολιτικη αποφαση.