Για πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι γνωρίζω σίγουρα.Συνταγμα δεν ξέρωΓνωρίζουμε ρέ παιδια αν υπάρχει κάποια δραστηριότητα για αυριο στο Συνταγμα?
Για πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι γνωρίζω σίγουρα.Συνταγμα δεν ξέρωΓνωρίζουμε ρέ παιδια αν υπάρχει κάποια δραστηριότητα για αυριο στο Συνταγμα?
Οκ μην ξεχνάμε δεν υπήρχε Coronovairus και δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσε γι'αυτό μην τρέχουμε να δίνουμε συγχωροχάρτια και άφεση σε κάτι που δεν έχουν διαχειριστή.Μην το λες...
Ο Σωκράτης Φάμελλος, υπουργός επί Τσίπρα, αρμόδιος στα περί θήρας, ήτανε μακράν ο καλύτερος και ευμενέστερος των τελευταίων 20 ετών τουλάχιστον, όσον αφορά στις σχέσεις του με τα συνδικαλιστικά μας όργανα, αλλά και τους ίδιους τους κυνηγούς...! Μάς φέρθηκε άψογα και πολύ ευγενικά...! Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε και ας του έχουμε μια (ελάχιστη έστω) ευγνωμοσύνη...
Επίσης, ενδέχεται κι άλλα πολιτικά κόμματα να διαθέτουν τέτοιους ανθρώπους...
Ετσι λες εσύ...Ξερω οτι θα στενοχωρησω πολλους αλλα η αληθεια βοηθαει να σκεφτομαστε σωστα.
Η ΝΔ πηρε το 2019 , 2,251,618 ψηφους ποσοστο 39,85 %. Το 1% ηταν 56.502 ψηφοι.
Ειμαστε 180.000 ψηφοι (αυτα για γυναικες -οικογενειες τα ακουω βερεσε) χ 39,85% =71730 ψηφισανε ΝΔ και οτι και να γινει το 50% (αυθαιρετα λεω) θα ξαναψηφησει. Η ΝΔ θα χασει 35.865 ψηφους, ποσοστο 0,63 % επειδη δυσαρεστησε τους κυνηγους.
Σιγα μη σκισουμε καμμια ....γκετα.
Η εκαστοτε ηγεσια μας (ΚΣΕ) το ξερει αυτο , και ξερει οτι μονο με διπλωματια και στοχευμενη πιεση (οχι ορματε γιουργια ) μπορει να πετυχαινει καμποια πραγματα. Ο Παπαδοδημας το εκανε μαστορικα. Και ο Αραμπατζης μπορει. Αν δεν μας κανει να βρουμε καλυτερο, αλλα γατονι διπλωματιας και δημοσιων σχεσεων , τυπο ανθρωπου καταλληλο για τη δουλεια , τυπο που ο μεσος ρομαντικος κυνηγος σιχαινεται.
"Πρεπει νασαι πολυ λερα για να κυβερνας γαλερα".
και ναι μεθαυριο θα ειμαστε αγκαλια με πολιτικους και θεσμικους και θα κοβουμε πιτες γιατι μονο ετσι γινονται οι δουλιες , αν θελεις να καταφερεις κατι και να μην θεωρηθεις αυτο που πραγματικα εισαι , μια τριχα απο το δεξι ή το αριστερο τους ...ιδεολογικο υποβαθρο
Καποια απο αυτα τα σουργελα θα κατεβουν στης επομενες εκλογες...Αυτή είχε βγει και είχε πει μια θετική κουβέντα προ εβδομάδων για το κυνήγι και από εκεί και πέρα όλο παπαριες ασυνάρτητες λέει. Πρέπει να της τράβηξαν το σέξι αφτακι της!!!!
Τι ώρα ρε ΤζιμηΓια πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι γνωρίζω σίγουρα.Συνταγμα δεν ξέρω
Δεν συμφωνω με αυτο που λες φιλε μου.Δεν ειμαστε μονο 180.000.Ειναι παρα πολλοι ακομη που ειτε κυνηγανε χωρις αδεια,ειτε ανανεωνουν σε πιο αραια διαστηματα την αδεια τους.Ξερω οτι θα στενοχωρησω πολλους αλλα η αληθεια βοηθαει να σκεφτομαστε σωστα.
Η ΝΔ πηρε το 2019 , 2,251,618 ψηφους ποσοστο 39,85 %. Το 1% ηταν 56.502 ψηφοι.
Ειμαστε 180.000 ψηφοι (αυτα για γυναικες -οικογενειες τα ακουω βερεσε) χ 39,85% =71730 ψηφισανε ΝΔ και οτι και να γινει το 50% (αυθαιρετα λεω) θα ξαναψηφησει. Η ΝΔ θα χασει 35.865 ψηφους, ποσοστο 0,63 % επειδη δυσαρεστησε τους κυνηγους.
Σιγα μη σκισουμε καμμια ....γκετα.
Η εκαστοτε ηγεσια μας (ΚΣΕ) το ξερει αυτο , και ξερει οτι μονο με διπλωματια και στοχευμενη πιεση (οχι ορματε γιουργια ) μπορει να πετυχαινει καμποια πραγματα. Ο Παπαδοδημας το εκανε μαστορικα. Και ο Αραμπατζης μπορει. Αν δεν μας κανει να βρουμε καλυτερο, αλλα γατονι διπλωματιας και δημοσιων σχεσεων , τυπο ανθρωπου καταλληλο για τη δουλεια , τυπο που ο μεσος ρομαντικος κυνηγος σιχαινεται.
"Πρεπει νασαι πολυ λερα για να κυβερνας γαλερα".
και ναι μεθαυριο θα ειμαστε αγκαλια με πολιτικους και θεσμικους και θα κοβουμε πιτες γιατι μονο ετσι γινονται οι δουλιες , αν θελεις να καταφερεις κατι και να μην θεωρηθεις αυτο που πραγματικα εισαι , μια τριχα απο το δεξι ή το αριστερο τους ...ιδεολογικο υποβαθρο
Εκπομπή σε κανάλι όπως έκανε ο Βίκτωρος με όλες τις δράσεις της υπαίθρου που συμμετέχουν οι κυνηγοί και πολιτική προστασία και σκοποβολή ,όνειρα;Ετσι λες εσύ...
Εγώ λέω πως αν θελουν το καλό του κυνηγιού και όχι το δικό τους ας βρουν ένα νέο μοντέλο κι αν δεν μπορούν να το αναθέσουν σε ειδικούς.
Να συμβάλουν όπως μέχρι τώρα σε δράσεις τις πολιτικής προστασίας αλλά με ανταπόδοση και με ρήτρες σε περίπτωση αθετησης από τα δύο μέρη.
Το ίδιο μπορεί να γίνει με την ρυθμιστικη, με την θηροφυλακη και αλλά.
Μην ξεχνάμε πως χωρίς θηροφυλακη και κυνηγούς δεν υπάρχει φύλαξη στα βουνά.
Αποδεδειγμένα.
Το δασαρχειου δεν πάει ούτε μετά από καταγγελία όχι να γυρνάνε όλοι νύχτα.
Επίσης θα πρεπε να δείξουμε την δουλειά που γίνεται και να διαφημίσουμε την δουλειά που κάνουν οι σύλλογοι και οι ομοσπονδίες (αλλά να κάνουν). π.χ. σε δεντροφυτευσεις καθαρισμούς περιοχών ή κάποια άλλη δράση που γίνεται σε μια περιοχή να συμμετέχουν με τα χαρακτηριστικά του συλλόγου.
Τα δε μέλη που ειναι ενεργά σε τέτοιες δράσεις να έχουν κάποια ανταπόδοση υλικη ή ηθική.
Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να σκεφτούμε και να γράψουμε.
Αυτό που χρειάζεται είναι ηγεσία με ηγέτη ικανό να εμπνεύσει.
Πάντως η δική μου οικογένεια αριθμεί 3 κυνηγους με 18 ψηφίσαντες στις προηγουμενες εκλογές, όλοι στην Ν. Δ. Τώρα κανένας, κυρίως γιατί οι υπόλοιποι τής οικογένειας σέβονται την στεναχώρια και την αγανάκτηση των τριών μάς.Δεν συμφωνω με αυτο που λες φιλε μου.Δεν ειμαστε μονο 180.000.Ειναι παρα πολλοι ακομη που ειτε κυνηγανε χωρις αδεια,ειτε ανανεωνουν σε πιο αραια διαστηματα την αδεια τους.
Επισης μην ξεχναμε τους ερασιτεχνες ψαραδες (απο στερια,βαρκα,ψαροντουφεκο κλπ) που ειναι πολλοι περισσοτεροι σε αριθμο απο εμας,καθως και τους παραπλευρους κλαδους που ζουν αμεσα ή εμμεσα απο τις 2 αυτες δραστηριοτητες (μαγαζια ειδων κυνηγιου-αλιειας,βιομηχανιες ρουχων,φυσιγγιων,ξενοδοχεια-ταβερνες στην επαρχια,οι εργαζομενοι ολων αυτων των κλαδων κλπ κλπ)..
Το αν ολοι αυτοι θα μαυρισουν την ΝΔ ειναι αλλο θεμα.Προσωπικα πιστευω οτι σαν προβατολαος που ειμαστε, θα ξαναβαλουμε τα χερακια να βγαλουμε τα ματακια μας...Τιμια,λαϊκα και πατροπαραδοτα...Οτι μου 'πε ο μπαμπας και η μαμα στα 18...Δεν ξερω κατι αλλο....
Υ.Γ.Αυτο με τις οικογενειες πιστευω και ειμαι σιγουρος οτι θα ισχυσει σε ενα ποσοστο.Θα χασουν οικογενειακους ψηφους,εστω και σε μικρο ποσοστο...
Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 11 π.μ. έξω από το Δημαρχείο του Περιστερίου στην κεντρική πλατεία βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα και τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊο..Τι ώρα ρε Τζιμη
Το εχουμε για βαλτο εδω να το εξετασοΤο καινουργιο ΦΕΚ πρεπει να το διαβάσει επιστημονας Λοιμωξιολογος για να καταλαβει τι λεει
Άντε να δούμε πόσοι από αυτούς πού διαμαρτύρονται θα δώσουν τό παρόν!Για πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι γνωρίζω σίγουρα.Συνταγμα δεν ξέρω
Έτσι ακριβώς.. όχι μόνο να βρίζουμε πίσω από ένα πληκτρολόγιοΆντε να δούμε πόσοι από αυτούς πού διαμαρτύρονται θα δώσουν τό παρόν!
Εχεις δικιο , εγω το περιορισα για να δωσω συγκεκριμμενη εμφαση. Επισης να συμπληρωσω πως δεν εχει το ιδιο βαρος καθε ψηφος λογω του εκλογικου συστηματος. πχ βγαινει βουλευτης με 7000 (επαρχια) και αλλος με 30000+(Αθηνα κλπ), η ψηφος των πρωτων ειναι 4πλασιας δυναμης απο των δευτερων. ΟΙ συναδελφοι της επαρχιας εχουν πολλαπλασια δυναμη ψηφου απο Αθηνα Θεσσαλονικη και αυτο το ξερουν ΚΑΠΟΙΟΙ πολυ καλα και βασικα για αυτο ζοριστηκαν τοσο καιρο τωρα οι κυβερνωντες (κι ας μην ειχαμε αποτελεσμα)Δεν συμφωνω με αυτο που λες φιλε μου.Δεν ειμαστε μονο 180.000.Ειναι παρα πολλοι ακομη που ειτε κυνηγανε χωρις αδεια,ειτε ανανεωνουν σε πιο αραια διαστηματα την αδεια τους.
Επισης μην ξεχναμε τους ερασιτεχνες ψαραδες (απο στερια,βαρκα,ψαροντουφεκο κλπ) που ειναι πολλοι περισσοτεροι σε αριθμο απο εμας,καθως και τους παραπλευρους κλαδους που ζουν αμεσα ή εμμεσα απο τις 2 αυτες δραστηριοτητες (μαγαζια ειδων κυνηγιου-αλιειας,βιομηχανιες ρουχων,φυσιγγιων,ξενοδοχεια-ταβερνες στην επαρχια,οι εργαζομενοι ολων αυτων των κλαδων κλπ κλπ)..
Το αν ολοι αυτοι θα μαυρισουν την ΝΔ ειναι αλλο θεμα.Προσωπικα πιστευω οτι σαν προβατολαος που ειμαστε, θα ξαναβαλουμε τα χερακια να βγαλουμε τα ματακια μας...Τιμια,λαϊκα και πατροπαραδοτα...Οτι μου 'πε ο μπαμπας και η μαμα στα 18...Δεν ξερω κατι αλλο....
Υ.Γ.Αυτο με τις οικογενειες πιστευω και ειμαι σιγουρος οτι θα ισχυσει σε ενα ποσοστο.Θα χασουν οικογενειακους ψηφους,εστω και σε μικρο ποσοστο...