Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπορεί η κυβέρνηση να μας αντιμετωπίζει σαν πολίτες Β κατηγορίας αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι η ψήφος του κυνηγού μετραει όσο των υπολοίπων. Να είναι σίγουροι ότι κανείς μας δεν θα ξεχάσει πως μας έκαναν να νιώσουμε όλο αυτόν τον καιρό και την ώρα που πρέπει θα πάρουν την απάντηση τους.

Δεν ξέρω αν είσαι Εγγλέζος από το Λονδίνο ή από την Καλαμάτα, όμως, η ευγένεια του παραπάνω μηνύματος δικαιολογεί επάξια το ψευδώνυμό σου.

Και αντικυνηγός να ήμουνα, πάλι like θα σου έκανα.
m1206.gif
Δημήτρης από Αυλώνα Αττικής γνήσιο Αρβανιτοπουλο και εδώ και 23 χρόνια τρέφω και μεγάλη αγάπη γιά τήν Μεσσηνία λόγω της συζύγου. Το πρωσονυμιο, το δωσανε οι γνωστοί και φίλοι λόγω της χρόνιας αγάπης μου για το αγγλικό δίκανο. Το μεγαλύτερο ποσοστο κυνηγών στόν πλανητη γίνανε καλυτεροι άνθρωποι από ότι θα γινόντουσαν αν δεν είχαν ασχοληθεί μέ τήν δραστηριότητα αυτό επιστημονικά αποδεδειγμένο. Προσωπικά το παθος μου αυτό,μου δίδαξε ήθος, σεβασμό και κυρίως αλληλεγγύη, σέ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Τελικά μαζευτηκαμε κάμποσοι έξω από το δημαρχείο! Μπορούσαμε καλύτερα όμως! Με λίγο οργάνωση!
Γιάννη για τον πλυθησμό τής περιοχής θεωρώ απαράδεκτη τη συμμετοχή 250 ατόμων ,δυστυχώς από αυτούς πού γράφουν και όχι μόνο και το παίζουν κυνηγαραιει και βρίζουν κυβερνώντες, στους περισσότερους καρφί δεν τούς καίγεται για τον βιασμό που γίνεται σε αυτό που εμείς λέμε τρόπο ζωής και αυτό είναι το κυνήγι.....εγώ σέ αυτούς συνιστώ όταν γράφουν να προσέχουν μη σκίσουν κανένα διχτυωτό!

Status
Not open for further replies.
Back