Πού ήσουν συνάδελφε? Δεν είχαμε καλή οργάνωση να συναντηθούμε..Περιστέρι πλατεία δημαρχείου τώρα. ..View attachment 22280View attachment 22280
Δώσε μια πάσα ρε παικταρα zamorano.. ποιος ήσουν?
Καλά τα λες αλλά τα 2 αδέρφια μου πήγαν στο Σύνταγμα κ δυστυχώς εκεί δεν ήταν ούτε 50 άτομα! Μάλιστα ένας κύριος από τον πύργο τους ζήτησε με πολύ άσχημο τρόπο να πάνε αλλού γιατί εκεί ήταν μόνο συγκέντρωση κυνηγών κ τα αδέλφια μου είναι ψαράδες! Το μόνο που με ανησύχησε ήταν ότι ανάμεσα μας ήταν κάποιοι πρόεδροι που μας είχαν τάξει πιο παλιά σαν πρόβατα στην ΝΔ! Κ δεν γνωρίζω αν κάναν τον κόπο να μας ενώσουν έστω κ τώρα!Γιάννη για τον πλυθησμό τής περιοχής θεωρώ απαράδεκτη τη συμμετοχή 250 ατόμων ,δυστυχώς από αυτούς πού γράφουν και όχι μόνο και το παίζουν κυνηγαραιει και βρίζουν κυβερνώντες, στους περισσότερους καρφί δεν τούς καίγεται για τον βιασμό που γίνεται σε αυτό που εμείς λέμε τρόπο ζωής και αυτό είναι το κυνήγι.....εγώ σέ αυτούς συνιστώ όταν γράφουν να προσέχουν μη σκίσουν κανένα διχτυωτό!
Γιατί εκει ακομη τον παίζουν !Χαιρετίζω κάθε συγκέντρωση κυνηγετικού συλλόγου ανά την επικράτεια και αναρωτιέμαι 1-2 και 3 Αθηνών ουτε κουβέντα, γιατί![]()
Οτι παει απο ,Ν.Δ...να ερθει αναμεσα σας διωξτετο με κλωτσιες η αλλιος αν εχει@@@ ας παρετηθειΚαλά τα λες αλλά τα 2 αδέρφια μου πήγαν στο Σύνταγμα κ δυστυχώς εκεί δεν ήταν ούτε 50 άτομα! Μάλιστα ένας κύριος από τον πύργο τους ζήτησε με πολύ άσχημο τρόπο να πάνε αλλού γιατί εκεί ήταν μόνο συγκέντρωση κυνηγών κ τα αδέλφια μου είναι ψαράδες! Το μόνο που με ανησύχησε ήταν ότι ανάμεσα μας ήταν κάποιοι πρόεδροι που μας είχαν τάξει πιο παλιά σαν πρόβατα στην ΝΔ! Κ δεν γνωρίζω αν κάναν τον κόπο να μας ενώσουν έστω κ τώρα!
Κόκκινο καπέλο καί γυαλιά ηλίου !Δώσε μια πάσα ρε παικταρα zamorano.. ποιος ήσουν?
Έχω αναφέρει σε άλλο ποστ ότι η πλειοψηφία των των προέδρων των κυνηγετικών συλλόγων είναι κοματοσκυλα.....τι περιμένουμε....ο σύλλογος του Αιγάλεω θα μπορούσε να κατεβάσει σήμερα στο Περιστέρι 1000 άτομα ... εχθές σε ερώτηση που έκανα στο φατσοβιβλιο για το εάν έχει κάνει τίποτα ο σύλλογος για την συγκέντρωση απάντηση δεν πήρα....ας φροντίσουμε τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές να διαλέξουμε τούς σωστούς, γιατί απ' ότι κατάλαβα η ζημιά γίνεται από μέσα....και κάτι προσφυγές σε ΣτΕ είναι του κόλου τα εννιάμερα...... αυτά!Καλά τα λες αλλά τα 2 αδέρφια μου πήγαν στο Σύνταγμα κ δυστυχώς εκεί δεν ήταν ούτε 50 άτομα! Μάλιστα ένας κύριος από τον πύργο τους ζήτησε με πολύ άσχημο τρόπο να πάνε αλλού γιατί εκεί ήταν μόνο συγκέντρωση κυνηγών κ τα αδέλφια μου είναι ψαράδες! Το μόνο που με ανησύχησε ήταν ότι ανάμεσα μας ήταν κάποιοι πρόεδροι που μας είχαν τάξει πιο παλιά σαν πρόβατα στην ΝΔ! Κ δεν γνωρίζω αν κάναν τον κόπο να μας ενώσουν έστω κ τώρα!
Όντως έτσι είναι! Η ζημιά γίνεται από μέσα! Ήταν ο πρόεδρος του ΚΣ Αιγάλεω εκεί και δεν καταλαβαίνω για δε έδωσε μια προτροπή προς τα μέλη? Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν θέλουν να γίνουν ενοχλητικοί στο κόμμα τους,λες κ είναι αρχηγός τους ο Ερντογάν κ θα τους φυλακίσει αν του πάνε κόντρα! Τι να πω,δεν μπορώ να τους καταλάβω!Κόκκινο καπέλο καί γυαλιά ηλίου !
Έχω αναφέρει σε άλλο ποστ ότι η πλειοψηφία των των προέδρων των κυνηγετικών συλλόγων είναι κοματοσκυλα.....τι περιμένουμε....ο σύλλογος του Αιγάλεω θα μπορούσε να κατεβάσει σήμερα στο Περιστέρι 1000 άτομα ... εχθές σε ερώτηση που έκανα στο φατσοβιβλιο για το εάν έχει κάνει τίποτα ο σύλλογος για την συγκέντρωση απάντηση δεν πήρα....ας φροντίσουμε τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές να διαλέξουμε τούς σωστούς, γιατί απ' ότι κατάλαβα η ζημιά γίνεται από μέσα....και κάτι προσφυγές σε ΣτΕ είναι του κόλου τα εννιάμερα...... αυτά!
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε, και στην περιοχή μας τα ίδια γίνονται αντί να πιέσουν καταστάσεις στέλνουν φώτο ( γιατί να τις ανεβάσουν δεν μπορούν) με μπεκάτσες σε μέλη για να δείξουν πόσο μάγκες είναι, και μιλάμε για προέδρους και μέλη ομοσπονδίας.Κόκκινο καπέλο καί γυαλιά ηλίου !
Έχω αναφέρει σε άλλο ποστ ότι η πλειοψηφία των των προέδρων των κυνηγετικών συλλόγων είναι κοματοσκυλα.....τι περιμένουμε....ο σύλλογος του Αιγάλεω θα μπορούσε να κατεβάσει σήμερα στο Περιστέρι 1000 άτομα ... εχθές σε ερώτηση που έκανα στο φατσοβιβλιο για το εάν έχει κάνει τίποτα ο σύλλογος για την συγκέντρωση απάντηση δεν πήρα....ας φροντίσουμε τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές να διαλέξουμε τούς σωστούς, γιατί απ' ότι κατάλαβα η ζημιά γίνεται από μέσα....και κάτι προσφυγές σε ΣτΕ είναι του κόλου τα εννιάμερα...... αυτά!
Ευτυχώς γλύτωσε ο άνθρωπος αλλά άντε πάλι τα ίδια θα αρχίσουν όλοι οι καλοθελητές το ποίημα....
Ακομα δεν το εχει καταλαβη ουτε αυτος ...οτι εχουμε να κανουμε.με ακροδεξια φασηστομουτρα ....το μονο που καταλαβενουν ειναι αυτο που δεν μπορω να πω.......Πολάκης
Προς Γενικο γραμματέα πολιτικής προστασιας και «επιστημονική επιτροπή λοιμωξιολογων:
Σήμερα το πρωί
-όλη η παραλιακή ήταν γεμάτη ποδηλάτες που αθλούνταν(ορθώς)
-στον κόλπο της βουλιαγμένης ήταν δεκάδες ιστιοπλοϊκά μικρών αθλητών που έκαναν προπόνηση (ορθώς)
-σε όλες τις ακτές από Π Φάληρο μέχρι Βαρκιζα και Ανάβυσσο ,παρά το νοτιά ,υπήρχε κόσμος που κολυμπούσε (ορθώς)
......ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ,ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ Η ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ,ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ,γιατί συνεχίζετε να το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΒΡΕ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ;;;;;(για να μην πω κάτι βαρύτερο )
Με βάση ποια επιστημονικά δεδομένα επιβαρύνουν το επιδημιολογικό φορτίο το κυνήγι και το ψάρεμα ,περισσότερο από τις μετακινήσεις όλων αυτών που περιέγραψα;;;;
Οι ταβέρνες ,κλειστές είναι ,αν φοβάστε πως θα μαζευτούν οι κυνηγοί μετά το κυνήγι και θα μολύνουν τον κόσμο ,
Το ίδιο και στα νησιά όπου οι έχοντες σκάφη θα πανε σε μια ακτή (στην ίδια περιφερειακή ενότητα) που έχει μόνο γλάρους πέτρες και ψάρια!!!
ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ,σε λίγο δεν θα πειθαρχεί κανένας,γιατί καταλαβαίνουν πως η ανικανότητα σας στη διαχείριση της πανδημιας ,μεταφράζεται σε οριζόντια κλεισίματα που είναι πολλαπλως ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ για την κοινωνία .
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Ρε τον πολακη έγραψε και κάτι χωρίς να χαρακτηρίζει και να βρίζει.Πολάκης
Προς Γενικο γραμματέα πολιτικής προστασιας και «επιστημονική επιτροπή λοιμωξιολογων:
Σήμερα το πρωί
-όλη η παραλιακή ήταν γεμάτη ποδηλάτες που αθλούνταν(ορθώς)
-στον κόλπο της βουλιαγμένης ήταν δεκάδες ιστιοπλοϊκά μικρών αθλητών που έκαναν προπόνηση (ορθώς)
-σε όλες τις ακτές από Π Φάληρο μέχρι Βαρκιζα και Ανάβυσσο ,παρά το νοτιά ,υπήρχε κόσμος που κολυμπούσε (ορθώς)
......ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ,ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ Η ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ,ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ,γιατί συνεχίζετε να το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΒΡΕ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ;;;;;(για να μην πω κάτι βαρύτερο )
Με βάση ποια επιστημονικά δεδομένα επιβαρύνουν το επιδημιολογικό φορτίο το κυνήγι και το ψάρεμα ,περισσότερο από τις μετακινήσεις όλων αυτών που περιέγραψα;;;;
Οι ταβέρνες ,κλειστές είναι ,αν φοβάστε πως θα μαζευτούν οι κυνηγοί μετά το κυνήγι και θα μολύνουν τον κόσμο ,
Το ίδιο και στα νησιά όπου οι έχοντες σκάφη θα πανε σε μια ακτή (στην ίδια περιφερειακή ενότητα) που έχει μόνο γλάρους πέτρες και ψάρια!!!
ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ,σε λίγο δεν θα πειθαρχεί κανένας,γιατί καταλαβαίνουν πως η ανικανότητα σας στη διαχείριση της πανδημιας ,μεταφράζεται σε οριζόντια κλεισίματα που είναι πολλαπλως ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ για την κοινωνία .
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ