Να την πω την κακία μου ας με συγχωρέσουν όσοι είναι από εκεί αλλά εκεί δεν τούς ακουμπάει νόμος έχουν κολλητό εκ τον έσω που τον διαφημίζουν κιόλας περαστικά στο παλικάρι και να προσέχουμε όλοι.
Να την πω την κακία μου ας με συγχωρέσουν όσοι είναι από εκεί αλλά εκεί δεν τούς ακουμπάει νόμος έχουν κολλητό εκ τον έσω που τον διαφημίζουν κιόλας περαστικά στο παλικάρι και να προσέχουμε όλοι.
Δεν είναι θέμα συμπάθειας προσώπου η πολιτικής που πρεσβεύει. Θέμα κοινής λογικής είναι και ο Πολακης αυτήν εκφράζει σε αυτό που εγραψε.Ρε τον πολακη έγραψε και κάτι χωρίς να χαρακτηρίζει και να βρίζει.
Το καλύτερο όμως είναι πως έχει δίκιο σε όλα.
Σπάνιο αλλά συνέβη.
Ρε τον αψη κρητικό.
Δεν τον συμπαθώ όμως έστω κι αν είναι με το δίκιο(μαζι μας).
Αμφότεροι έχουν συλληφθεί από τις αρχές και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους, καθότι η μετακίνηση των κυνηγών για κυνήγι με βάση τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού απαγορεύεται.
Με κόκκινο καπέλο και γυαλιά ηλίου είμαι!
Ακριβώς. ..Δεν είχαμε καλή οργάνωση. .Εάν δεν το έγραφες εχτές δεν θα ήξερα για την συγκέντρωση. .ειμουνα μόνος μου δεν σκεφτήκαμε να ορίσουμε εμείς από το Φόρουμ ένα σημείο συνάντησης για να γνωριστούμε κιόλας. Ειμουνα στις καρέκλες τις καφετέριας εκεί που αναρτήθηκε το πανό πριν το βάλουν στα κάγκελα. ...ανέβασε και ο zamorano ένα μήνυμα αλλά δεν το είδα έγκαιρα. Τώρα από κόσμο πιστεύω ότι κάτι έγινε και ακούστηκε η διαμαρτυρία καθώς ο κόσμος που περιφερόταν ήταν αρκετός. ..Πού ήσουν συνάδελφε? Δεν είχαμε καλή οργάνωση να συναντηθούμε..
Συμφωνώ μαζί του και ας τον έβριζα πριν 1 χρόνο. Συγνώμη...πλέον μαζί του...Πολάκης
Προς Γενικο γραμματέα πολιτικής προστασιας και «επιστημονική επιτροπή λοιμωξιολογων:
Σήμερα το πρωί
-όλη η παραλιακή ήταν γεμάτη ποδηλάτες που αθλούνταν(ορθώς)
-στον κόλπο της βουλιαγμένης ήταν δεκάδες ιστιοπλοϊκά μικρών αθλητών που έκαναν προπόνηση (ορθώς)
-σε όλες τις ακτές από Π Φάληρο μέχρι Βαρκιζα και Ανάβυσσο ,παρά το νοτιά ,υπήρχε κόσμος που κολυμπούσε (ορθώς)
......ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ,ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ Η ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ,ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ,γιατί συνεχίζετε να το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΒΡΕ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ;;;;;(για να μην πω κάτι βαρύτερο )
Με βάση ποια επιστημονικά δεδομένα επιβαρύνουν το επιδημιολογικό φορτίο το κυνήγι και το ψάρεμα ,περισσότερο από τις μετακινήσεις όλων αυτών που περιέγραψα;;;;
Οι ταβέρνες ,κλειστές είναι ,αν φοβάστε πως θα μαζευτούν οι κυνηγοί μετά το κυνήγι και θα μολύνουν τον κόσμο ,
Το ίδιο και στα νησιά όπου οι έχοντες σκάφη θα πανε σε μια ακτή (στην ίδια περιφερειακή ενότητα) που έχει μόνο γλάρους πέτρες και ψάρια!!!
ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ,σε λίγο δεν θα πειθαρχεί κανένας,γιατί καταλαβαίνουν πως η ανικανότητα σας στη διαχείριση της πανδημιας ,μεταφράζεται σε οριζόντια κλεισίματα που είναι πολλαπλως ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ για την κοινωνία .
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Το ότι θα ερχόταν μέρα και θα τον βλέπαμε με συμπάθεια.......Συμφωνώ μαζί του και ας τον έβριζα πριν 1 χρόνο. Συγνώμη...πλέον μαζί του...
Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μουΤο ότι θα ερχόταν μέρα και θα τον βλέπαμε με συμπάθεια.......
Ναι αλλά αυτός είναι χειρότερος και από γουρούνι με πανώλη.Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου
Μπορούσαμε να είμαστε πολύ περισσότεροι.... αλλά εκεί που γίναμε ρεζίλι ήταν το σύνταγμα!Και στην Κερατέα και στην Κέρκυρα απο τι διαβάζω ειχε σήμερα ανάλογη συγκέντρωση.
Και πίσω από σίδερα τριαντακονταετιαΜα ο Βορίδης το είπε προχθές θα εξαντλήσουν τη τετραετία.
Δεν ανηγουν τιποτα ...τερμα για φετος....Ελπίζω να θυμόμαστε ότι συμβαίνει όλοι μην τυχόν από την αλλη. βδομάδα ανοίξει μετακίνηση εκτός ψάρεμα κυνήγι και τα ξεχάσουμε γιατί φέτος έχει εκλογες με σλόγκαν σας σώσαμε και όλα έγιναν γιατο καλό των περισσοτέρων ειδικά κατά τον Ιούνη που θα έρθουν καμια 30άρια δις δανεικά βέβαια και θα μοιραστούν εκεί που είναι να πέσει μούντζα