Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους νοιάζει και απλός περιμένουν να ξανά πάνε κυνήγι "ντουφεκαλευριδες" όπως του λέω εγώ . ..αλλά είμαι σίγουρος για κάποια παιδιά ότι θέλουν να παρευρεθούν. Εγώ δεν εχω fb και το έμαθα εδώ μέσα για τις συγκεντρώσεις. ..όποιος αντιληφθεί για συγκέντρωση οπουδήποτε ας το πει , για παιδια από την συγκεκριμένη περιοχή να το μάθουν. ..
Γιάννη το καταλαβενω αυτό που λες, δεν θέλω να πω πολλά άλλα απ' ότι βλέπω ειδικά νέα παιδιά τα ενδιαφέρουν μόνο συζητήσεις περί τσοκ και φυσιγγίων κτλ κτλ παρά το πραγματικό κυνήγι!!!

Μετά δεν μας φταίει η ΚΣΕ.
Οργάνωσε κάτι για διαμαρτυρία?

Ρωτάω για δεν γνωρίζω. .όπως δεν γνωρίζω και αν ο Σύλλογος του Αιγάλεω που ανήκω έκανε κάτι. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς τούς. ..Ο Σύλλογος οταν είναι για εκλογές με βρίσκει .

Οργάνωσε κάτι για διαμαρτυρία?

Ρωτάω για δεν γνωρίζω. .όπως δεν γνωρίζω και αν ο Σύλλογος του Αιγάλεω που ανήκω έκανε κάτι. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς τούς. ..Ο Σύλλογος οταν είναι για εκλογές με βρίσκει .
Η ΚΣΕ όχι δεν οργάνωσε όπως και κανείς σύλλογος.....έχει μια ουσία όμως αυτό, ο πρόεδρος του ΚΣ Αιγαλεω ήταν εκεί. Ενώ άλλοι ΚΣ της Αθήνας.....κάνεις!!! Απ' αυτά που κατάλαβα δεν κάνουν συγκεντρώσεις καθοδηγούμενες για να μην κατηγορηθεί κάποιος ότι οργανώνει συγκεντρώσεις.

Η ΚΣΕ όχι δεν οργάνωσε όπως και κανείς σύλλογος.....έχει μια ουσία όμως αυτό, ο πρόεδρος του ΚΣ Αιγαλεω ήταν εκεί. Ενώ άλλοι ΚΣ της Αθήνας.....κάνεις!!! Απ' αυτά που κατάλαβα δεν κάνουν συγκεντρώσεις καθοδηγούμενες για να μην κατηγορηθεί κάποιος ότι οργανώνει συγκεντρώσεις.
Δεν τον είδα και μπραβο τού που ήταν εκεί. ..αλλά μόνος του δεν έπρεπε να βρει κάποιο τρόπο να ενημερώσει και παρακινήσει τα μέλη του.

Κοίτα το να κάνει ο άλλος κανονικά την δουλειά του δεν Μ ενοχλεί (αν και στην αρχή είχα αντίθετη άποψη) αλλά ρε φίλε κάνε την δουλειά σου....αλλά δείξε και ένα ενδιαφέρον.....είναι απαράδεκτο στην Αθήνα να αναγγέλλεται συγκέντρωση .....και να εμφανίζονται καμία 200 άρια μόνο!!! Απλά τραγικό!!!! Μετά δεν μας φταίει η ΚΣΕ.
Υπάρχουν οι κυνηγοί και και κάποιοι που δηλώνουν κυνηγοί που αν ρίξουν κουτουλιά στον τοίχο θα μαζεύουμε 3 ώρες μπάζα με το καρότσι.
Μιλάμε για τέτοια κριάρια..Αστο σου λέω...

Απ' αυτά που κατάλαβα δεν κάνουν συγκεντρώσεις καθοδηγούμενες για να μην κατηγορηθεί κάποιος ότι οργανώνει συγκεντρώσεις.
Έχουν κάποιο δίκιο σε αυτό. ..αλλά εάν δεν βρίσκουν τρόπο για να υπάρχει κάποια σοβαρή διαμαρτυρία τότε δυστυχώς το κυνήγι όπως το ξέραμε σιγά-σιγά τελειώνει.

Αυτοί είναι, για αυτο τιμωρούν και το κυνήγι. Γιατί τους πήγαμε κόντρα. Δυστυχώς εγωιστές υπεροπτες εκδικητικοί αλαζονες. Αντί για υπηρέτες του λαού έγιναν εχθροί του λαού. Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι κυνηγοί ψαράδες και μη. Έχουν γίνει πια επικίνδυνοι. Όταν ακούνε αντίθετη γνώμη, αντί να τη συζητήσουν την πυροβολούν και την καταδικάζουν σε θάνατο. Ότι αφορά τα χρήματα των αδειών και να τα γυρίσουν τι έγινε? Η σεζόν χάθηκε. Και θα πουν...πάρτε τα χρήματα σας πίσω για τη σεζόν που χάθηκε μειώνουμε τη κυνηγετική περίοδο από 15 Σεπτέμβρη έως τέλος Γενάρη και 20 τοις εκατό έκπτωση στις άδειες!!!! Είμαστε ικανοποιημένοι????? Το ελεύθερο κυνήγι με αυτούς τους απίθανους τύπους βαδίζει στο τέλος του. Ο Τράγκας έκανε κόμμα. Ας ελπίσουμε να γίνει και άλλος συνασπισμός κόμματος δεξιά της ν.δ. να σπάσει σε 10 κομμάτια ο Κούλης και στο τέλος να πάει σπίτι του. Οι τύποι αυτοί τελικά είναι επικίνδυνοι

Αυτοί είναι, για αυτο τιμωρούν και το κυνήγι. Γιατί τους πήγαμε κόντρα. Δυστυχώς εγωιστές υπεροπτες εκδικητικοί αλαζονες. Αντί για υπηρέτες του λαού έγιναν εχθροί του λαού. Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι κυνηγοί ψαράδες και μη. Έχουν γίνει πια επικίνδυνοι. Όταν ακούνε αντίθετη γνώμη, αντί να τη συζητήσουν την πυροβολούν και την καταδικάζουν σε θάνατο. Ότι αφορά τα χρήματα των αδειών και να τα γυρίσουν τι έγινε? Η σεζόν χάθηκε. Και θα πουν...πάρτε τα χρήματα σας πίσω για τη σεζόν που χάθηκε μειώνουμε τη κυνηγετική περίοδο από 15 Σεπτέμβρη έως τέλος Γενάρη και 20 τοις εκατό έκπτωση στις άδειες!!!! Είμαστε ικανοποιημένοι????? Το ελεύθερο κυνήγι με αυτούς τους απίθανους τύπους βαδίζει στο τέλος του. Ο Τράγκας έκανε κόμμα. Ας ελπίσουμε να γίνει και άλλος συνασπισμός κόμματος δεξιά της ν.δ. να σπάσει σε 10 κομμάτια ο Κούλης και στο τέλος να πάει σπίτι του. Οι τύποι αυτοί τελικά είναι επικίνδυνοι
Γιατι κανενα καναλη δεν παιζει αυτο με το μιταρακι

Δε ξέρω...αλλά δεν πείθονται αρκετοί για την ανάγκη του να βγούμε να φωνάξουμε για το μέλλον μας....ίσως πολλοί να φοβούνται , καπιοι σίγουρα βαριούνται και μένουν απλά στα του πληκτρολογιου τι να πω!!!
Πιστεύω ότι αρκετοί δεν το μαθαίνουν. Εγώ λόγω δουλειάς (ταξί) είμαι κάθε μέρα στον Άγιο Αντώνιο, την Κυριακή βαριόμουνα να βγω για δουλειά(έτσι κι αλλιώς δεν έχει τίποτα) και πήγα για τρέξιμο και μετά για να περάσει η ώρα στον Άγιο για καφέ και κουβέντα, κάποια στιγμή άρχισαν να έρχονται κυνηγοί και έτσι το έμαθα και έκατσα στην διαμαρτυρία.

Παιδιά στείλτε όλοι μυνημα στη κσε ουτε μια ενημέρωση ουτε μια κουβέντα. Σε χειμερία νάρκη είναι. Αα ναι τον αυγουστο θα ξυπνήσει. Μήπως τους δίνουν λεφτά και ειναι στο κόλπο.
Ρε αυτοι ειναι κοματοσκυλα....ουτε φραγκο πλεο στην σε συλλογους που ειναι με την κ.σ.ε.. Ετσι και αλλιος Μας τελειοσαν απο μεσα προδοσαν 170.000 Κυνηγους ...η βρωμα φανηκε απο την αρχη την ειδαμε ολλοι....τι να μας πουν τωρα

"Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανάμεσα σε Ικαρία και Σάμο"
Τι κυνηγι και ψαρεμα μου λες το παιδί δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.....Όπου πατάει σπέρνει τον όλεθρο....
Είναι κλειστές και οι εκκλησίες να κάναμε κάνα ευχέλαιο....
Και καστορέλαιο να του βάλεις πάλι δεν κάνεις τίποτα.Μην δεις την Ικαρία να γίνεται "Μακαρια"

Άρα φίλε μου είναι σαν να μην γίνετε η συγκέντρωση! Εφόσον δεν αναγνωρίζεται από επίσημους φορείς όπως ο σύλλογος κ η ομοσπονδία είναι μια απλή μάζωξη φίλων! Κ στα λέω εγώ που ήρθα κ στις δύο κ σε όποια ξαναγίνει! Μπορούσαν έστω να βγάλουν μια ανακοίνωση ότι χαιρετίζουν την κίνησή μας! Αλλά ούτε αυτό κάναν τα κομματοσκυλα! Κ ότι κάποιοι ήταν εκεί ανεπίσημα, ντροπή τους! Πρέπει τέτοιες πρωτοβουλίες να στηρίζονται επισήμως για να έχουν αντίκρισμα!

Τα πράγματα είναι απλά μάγκες , αν κλείσετε την τηλεόραση και αρχίζετε να κυκλοφορείτε έξω ότι ώρα θέλετε και όπως θέλετε αλλά όλοι μαζί τι πιστεύετε ότι θα γίνει . Αν όλοι οι κυνηγοί βγαίνανε κανονικά έξω χωρίς να κρυβόμαστε τι θα γινόταν?

Το χαζοκουτι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χειραγώγησεις ένα μεγάλο μέρος . Δηλ σε μας τους απλούς πολίτες κολλάει ο ιός ενώ στην Ικαρία λακησε ο ιός γιατί είδε εξουσία .

Δυστυχώς μας βάζουν δάχτυλο και μας αρέσει. Νιώθω ανίκανος και ανήμπορος να μην μπορώ να κάνω κάτι . Έχω κουραστεί φτάνει πια

Πιστεύω ότι το λοκνταουν που πρόκειται να ανακοινωθεί για την Αττική θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Αν και μετά από αυτό δεν αντιδράσει ο κόσμος, τελείωσε το πανηγύρι. Η κυβέρνηση του Χαρδαλιά, των ορθοπολιτικων, των ψευτοοικολογων, των Λουδοβίκων, αυτών που μας κουνάνε το δάχτυλο και μας ειρωνεύονται ενώ ταυτόχρονα ξεπουλανε την Ελλάδα, πρέπει να πέσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μέχρι το Πάσχα. Αν δεν τους τελειώσουμε θα μας τελειώσουν.

Τα πράγματα είναι απλά μάγκες , αν κλείσετε την τηλεόραση και αρχίζετε να κυκλοφορείτε έξω ότι ώρα θέλετε και όπως θέλετε αλλά όλοι μαζί τι πιστεύετε ότι θα γίνει . Αν όλοι οι κυνηγοί βγαίνανε κανονικά έξω χωρίς να κρυβόμαστε τι θα γινόταν?

Το χαζοκουτι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χειραγώγησεις ένα μεγάλο μέρος . Δηλ σε μας τους απλούς πολίτες κολλάει ο ιός ενώ στην Ικαρία λακησε ο ιός γιατί είδε εξουσία .

Δυστυχώς μας βάζουν δάχτυλο και μας αρέσει. Νιώθω ανίκανος και ανήμπορος να μην μπορώ να κάνω κάτι . Έχω κουραστεί φτάνει πια
Έτσι είναι ακριβώς. Κατάργηση του παραλογισμού στην πράξη. Η μοναδική λύση για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια μας.

Έτσι είναι ακριβώς. Κατάργηση του παραλογισμού στην πράξη. Η μοναδική λύση για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια μας.
Αν δεν κλάψει το μωρό φαι δεν έχει . Πετάξτε όλοι τις μάσκες , γεμίστε τις πλατείες όλης της χώρας τι θα σας κάνουν ? Για το πότε θα πάρουν λοκ ντάουν και ιούς πίσω Χαμπάρι δεν θα πάρουμε.

Απλά ο Έλληνας θέλει κάποιον μπροσταρη , τότε με τους αγανακτισμένους μας ξεσήκωσαν αλλά ο σκοπός ήταν αυτοί που μας έδειξαν το δρόμο να μπούνε στην βουλή αλλιώς καρφί δεν τους καιγόταν .

Θέλουμε άτομο όχι από πολιτικό αξίωμα , άλλον θέλουμε αλλά μόνο στα φμπ μιλάνε και αυτοί

Status
Not open for further replies.
Back