Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προσπαθη να σωση οτι σωζεται για την κυβερνησι ...τωρα θα παρουν τα @#@@@ μας..κανενας κυβερνητικος βουλευτης ακομα και αυτοι που εκαναν ερωτησης δεν πρεπει να παρουν απο εμας ψηφους..ας ηχσν τα παπαρια να παρετηθουν αφου δεν του; Ακουγε ο κουλις πισα και πουπουλα σε ολλους

Έβρος: Πέταξαν αυγά και πέτρες στον Μηταράκη στην Ορεστιάδα (video)​

Καλησπερα . Δεν ξερω αν το επαιξαν τα καναλια αλλα εφαγε πολυ γουχαρισμα στην ορεστιαδα δεν μπορω να καταβασω το βιντεο απο thestival,gr με μπουφαν αστυνομικού τον βγαλαν εξω .

Άντε ψοφα ρε λαμογιο. Τα λεφτά να τα βάλεις στον πάτο σου εσύ και ο πρόεδρος σου. Παλιοψευτη που ψηφιζες να μην απαγορευτεί το κυνήγι και τις πρώτες μέρες του Γενάρη μας κακιζες ως ανθρώπους που δεν έχουν υπομονή. Έχετε αρχίσει όλοι να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα , την πουστιά! Δεν έχουμε εμμονές ο μουργος σας ο Χαρδαλιας και τώρα εσύ άρχισες να το παίζεις και φιλοκυνηγος. Σκατα στα μούτρα σου και σε αυτών που θα καταπιούν αμασητες τις μαλακιες που λες και θα πεις. Όσοι τον/τους πιστέψετε είστε άξιοι της μοίρα σας.

Τα ονόματα των υπουργών της ΝΔ θα ακολουθούνται πλέον από τη λέξη "φυγαδεύτηκε". Ο Μηταράκης ήταν μόνο η αρχή. Αφού δεν μας άφησαν να ρίξουμε φυσίγγια, θα ρίξουμε αυγά.
Τα αυγά κατά προτίμηση να είναι κλούβια

Μπουμπούκο ανατριχιασαμε με την στήριξη σου και ειλικρινά νιώθουμε υπόχρεοι.....Όταν έρθει η ώρα των εκλογών έλα να εισπράξεις και εσύ και ο γκαντέμης.....Και κ@@@ο να δώσετε τώρα δεν το μαζεύεται με τίποτα....

Έβρος: Πέταξαν αυγά και πέτρες στον Μηταράκη στην Ορεστιάδα (video)​

Καλησπερα . Δεν ξερω αν το επαιξαν τα καναλια αλλα εφαγε πολυ γουχαρισμα στην ορεστιαδα δεν μπορω να καταβασω το βιντεο απο thestival,gr με μπουφαν αστυνομικού τον βγαλαν εξω .

Last edited:
Από ότι βλέπω πρέπει να είμασταν καμία δεκαριά από εδώ μέσα. ..Και αν το οργανωναμε λίγο θα είμασταν πιο πολλοί. ...
Δε ξέρω...αλλά δεν πείθονται αρκετοί για την ανάγκη του να βγούμε να φωνάξουμε για το μέλλον μας....ίσως πολλοί να φοβούνται , καπιοι σίγουρα βαριούνται και μένουν απλά στα του πληκτρολογιου τι να πω!!!

Δε ξέρω...αλλά δεν πείθονται αρκετοί για την ανάγκη του να βγούμε να φωνάξουμε για το μέλλον μας....ίσως πολλοί να φοβούνται , καπιοι σίγουρα βαριούνται και μένουν απλά στα του πληκτρολογιου τι να πω!!!
Και άλλοι μισοί κάνουν κανονικά την δουλειά τους.. χέστα.. και εγω κάθομαι και παρακαλάω γνωστους για να έχουμε κάλυψη και προβολή από την συγκέντρωση εδώ στα μέρη μου που έγινε.Αισταδιάλα βαρέθηκα με κάτι Ούνους παρτάκηδες συναδέλφους.

Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους νοιάζει και απλός περιμένουν να ξανά πάνε κυνήγι "ντουφεκαλευριδες" όπως του λέω εγώ . ..αλλά είμαι σίγουρος για κάποια παιδιά ότι θέλουν να παρευρεθούν. Εγώ δεν εχω fb και το έμαθα εδώ μέσα για τις συγκεντρώσεις. ..όποιος αντιληφθεί για συγκέντρωση οπουδήποτε ας το πει , για παιδια από την συγκεκριμένη περιοχή να το μάθουν. ..

Και άλλοι μισοί κάνουν κανονικά την δουλειά τους.. χέστα.. και εγω κάθομαι και παρακαλάω γνωστους για να έχουμε κάλυψη και προβολή από την συγκέντρωση εδώ στα μέρη μου που έγινε.Αισταδιάλα βαρέθηκα με κάτι Ούνους παρτάκηδες συναδέλφους.
Κοίτα το να κάνει ο άλλος κανονικά την δουλειά του δεν Μ ενοχλεί (αν και στην αρχή είχα αντίθετη άποψη) αλλά ρε φίλε κάνε την δουλειά σου....αλλά δείξε και ένα ενδιαφέρον.....είναι απαράδεκτο στην Αθήνα να αναγγέλλεται συγκέντρωση .....και να εμφανίζονται καμία 200 άρια μόνο!!! Απλά τραγικό!!!! Μετά δεν μας φταίει η ΚΣΕ.

Status
Not open for further replies.
Back